19 / 04 / 2024

Tefirom İnşaat Erbil konteyner kent teslim

Tefirom İnşaat Erbil konteyner kent teslim

Tefirom İnşaat, Kuzey Irak'ın başkenti Erbil'in Ainkawa semtinde, tamamıyla Türk menşeli yaşam konteynerlerinden oluşan 5 bin kişilik konteyner kenti Irak Göç ve Göçmenler Bakanlığı ve Erbil Valiliği yetkililerine teslim etti.

Erbil Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbil Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Şimşek tarafından kuruldu.

Erbil Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Erbil Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Işıktaş tarafından kuruldu.

Erbil Uluslararası İnşaat Fuarı'na Türkiye damgası!

Irak'ın Erbil kentinde düzenlenen "Uluslararası İnşaat ve Elektrik Endüstrisi Fuarı"na Türkiye'den 48 firma katılıyor...

Erbil 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Irak'ın Erbil şehrinde gerçekleştirilen 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı. Fuara, Türkiye'den 40'tan fazla inşaat firması katıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Zharo Erbil İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zharo Erbil İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dlshad K.R. Rashıd tarafından 105 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türk inşaat firmaları, 10. Erbil Yapı-İnşaat Fuarı'na katıldı!

10. Erbil Uluslararası Yapı-İnşaat, Belediye Ekipmanları Fuarı ile Irak’a çıkarma yapan Türk inşaat firmaları bugün 10. kez Irak pazarıyla buluştu.

Erbil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Karaçöl ve Bahadır Karaçöl ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Eyüp, Rami,Kışla Caddesi'nde kuruldu.

Tefirom İnşaat Erbil'deki 5 bin kişilik konteyner kenti teslim etti!

Tefirom İnşaat, Kuzey Irak'ın başkenti Erbil'in Ainkawa semtinde, tamamıyla Türk menşeli yaşam konteynerlerinden oluşan 5 bin kişilik konteyner kenti Irak Göç ve Göçmenler Bakanlığı ve Erbil Valiliği yetkililerine teslim etti.

Erbil'de 20 milyon dolara Beyaz Saray'ın benzeri inşa edilecek!

Kuzey Irak'ta bir işadamı Beyaz Saray'ın benzerini Erbil'e yaptırıyor. 4 ayda bitmesi planlanan ev 20 milyon dolara mal olacak. Dream City (Rüya Şehir) adlı semtte inşaatı devam eden binanın, Washington'daki saraydan artıları var...

Erbil 8.Uluslararası İnşaat Fuarı 17 Mayıs'ta sona erecek!

Erbil kentinde "8. Uluslararası İnşaat Fuarı" açıldı. Arasında 149 Türk firmasının olduğu 23 ülkeden 390 firmanın katıldığı fuarda son teknoloji ürünü yapı, inşaat malzemeleri ve araçları sergilendi...

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Ayışığı Vadi Evleri, Erbil Real Estate & Investment Fair'da tanıtıldı!

Demir İnşaat, Erbil Real Estate & Investment Fair'da Ayışığı Vadi Evleri'nin tanıtımını yaptı...

Tefirom İnşaat Erbil konteyner kent teslim Haberi

Tefirom İnşaat Erbil konteyner kent teslim

Tefirom İnşaat, Kuzey Irak'ın başkenti Erbil'in Ainkawa semtinde, tamamıyla Türk menşeli yaşam konteynerlerinden oluşan 5 bin kişilik konteyner kenti Irak Göç ve Göçmenler Bakanlığı ve Erbil Valiliği yetkililerine teslim etti. Erbil Valiliği tarafından açılan ihaleyi alıp, iki oda, mutfak ve banyodan oluşan 27 metrekarelik bin adet yaşam konteynerinden oluşan konteyner kenti, Türkiye'deki prefabrik/demonte konteyner üreticilerinden temin ettiklerini belirten Tefirom Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Öz, nakliye, gümrükleme, altyapıyı üç ay gibi kısa sürede hazırladıklarını söyledi. Bu süreçte montajı da tamamladıklarını belirten Öz, projenin bir başlangıç olduğunu, halen ellerinde 10 bin konteynerlik siparişin bulunduğunu söyledi. 


Irak'ta 35 yıllık iş tecrübeleri bulunduğuna dikkat çeken Tevfik Öz, 80'li yılların başında nakliye ve lojistik faaliyetleriyle başlayan çalışmaların, daha sonra ticaret ve inşaat taahhüt faaliyetleri ile...