26 / 04 / 2024

tekir yaylası turizmi

tekir yaylası turizmi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gesi Doğal site alanı, Gürpınar Doğal sit alanı, Hisarcık Vadisi, Kıranardı Kent Ormanı, Tekir Yaylası, Ali Dağ mesire alanı, Kıranardı Yaylası gibi doğal alanların ilçe sınırlarında yer aldığını belir

Kayseri Belediyesi'nden 23.8 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 18 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Tekir Yaylası Erciyes mevkiinde bulunan 18 adet dükkanı 23.8 milyon TL'ye toplu halde 10 yıllığına kiralıyor...

Kayseri'de 18.5 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 18 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Tekir Yaylası Erciyes mevkiinde yer alan 18 adet dükkan için kiralama ihalesi düzenliyor.

Kayseri Büyükşehir'den yeni arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Tekir Yaylası, Gültepe Mahallesi ve Şehir Hastanesi karşısında yatırımcılar için yeni fırsatlar sunuyor.

Çambaşı Yaylası’na tatil köyü kuruluyor!

Ordu’nun turizm merkezi Çambaşı Yaylası’na tatil köyü kuruluyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek tatil köyü, yılın 12 ayı yayla turizmi yapılmasına fırsat sağlayacak.

Niğde'deki kentsel dönüşüm TOKİ ile gerçekleşiyor!

Adana'ya yakınlığıyla bilinen Tekir Yaylası'nda yer kalmadığını ifade eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, yazlıkçıların yayla olarak Niğde'nin Çamardı ve Ulukışla ilçelerini tercih etmeye başladıklarını kaydetti.

Doğa ve Macera Turizmi'ne 1.2 trilyon dolar harcandı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (TÜRSAB) kamuoyuna açıkladığı Doğa ve Macera Turizmi raporuna göre 2014’te 1.1 milyar kişi macera turizmine 1.2 trilyon dolar harcadı.

Sağlık turizmi için ülkemize gelen kişi sayısı 4 katına çıkacak!

Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Türkiye'nin bilgisini ve konum avantajı ile önümüzdeki 8 yıl içinde sağlık turizmi için ülkemize gelecek olan kişi sayısını 4 katına çıkartarak 2 milyon kişiyi hedeflediklerini belirtti.

Adana'da Göller Yaylası içme suyu projesinin temeli atıldı!

ADANA Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin dev yatınmı Göller Yaylası İçme Suyu Projesi'nin Temel Atma Töreni Kozan'da hallan yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi.

Kozan Göller Yaylası’nın 40 yıllık su problemi çözülüyor'!

Göller Yaylası’nın 40 yıllık su problemini giderecek projenin temel atma töreninde başka hizmetlerin de müjdesini veren Sözlü, Göller’i Kozan’a bağlayan yolun yapımına da seçimden sonra başlayacaklarını ve iki ayda bitireceklerini açıkladı.

Antalya Yatık Ardıç Yaylası'na yeni yol geliyor!

Büyükşehir Belediyesi, Demre ilçesi Beymelek Mahallesi’nin yaylası Yatık Ardıç’a yeni bir yol açıyor. Yol tamamlandığında Yatık Ardıç’a ulaşım 57 kilometre kısalacak.

Erikbeli Yaylası'ndaki tarihi otel restorasyon bekliyor!

Trabzon il sınırlarının kesiştiği yol üzerindeki Erikbeli Yaylası'nda bulunan ve 150 yıldır kervanlara ve yaylacılara ev sahipliği yapan tarihi otel kaderine terk edildi.

Giresun Bektaş Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkılacak!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, bir dizi ziyaret ve toplu açılış törenleri için Bulancak ve Piraziz ilçelerinde düzenlenen programlara katıldı. Canikli "Bektaş Yaylası'ndaki Kaçak yapıları yıkıyoruz ve yıkmaya da devam edeceğiz." dedi.

Ankara'da Kongre Turizmi Ortak Akıl Arama toplantısı gerçekleşti!

Ankara Sheraton Oteli 'nde düzenlenen " Ankara'da Kongre Turizmi Ortak Akıl Arama Toplantısı 'nın sonuç bildirgesi yayınlandı.

tekir yaylası turizmi Haberi

tekir yaylası turizmi


Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gesi Doğal site alanı, Gürpınar Doğal sit alanı, Hisarcık Vadisi, Kıranardı Kent Ormanı, Tekir Yaylası, Ali Dağ mesire alanı, Kıranardı Yaylası gibi doğal alanların ilçe sınırlarında yer aldığını belirtti. Büyükkılıç, bu bölgelerde eko ve yayla turizmini ön plana çıkarmak için proje başlattıklarını bildirdi.


Kıranardı Kent Ormanı, Hisarcık ve Derevenk Vadileri, Gesi Bağları, Gesi Korusu gibi doğanın tüm güzelliğini barındıran alanların doğa dostlarını beklediğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, tanıtım için turizm dernekleri, acente, şirket ve tur operatörleri ile bir dizi görüşmeler yapacağını belirtti.


Başkan Memduh Büyükkılıç, şunları söyledi; “Doğal ve tarihi mekân ve alanlarımız ile yapılarımız açısından son derece zenginiz. Adeta dünya mirası ve hazinesi bağrımızda bulunmaktadır. Ancak tanıtım konusunda ne yazık ki eksikliklerimiz var....