24 / 04 / 2024

tekirdağ muratlı atık su arıtma tesisi

tekirdağ muratlı atık su arıtma tesisi

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde yapımına başlanan Evsel Atık Su Arıtma Tesisi, ilçenin tek sosyal alanın tam ortasına yapılmaya başlanınca halk isyan etti. Vatandaşlar tesisin daha uygun bir alana yapılmasını istedi..

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Muratlı ilçesinde gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili bir toplantısı gerçekleştirdi.

Tekirdağ Muratlı yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı'da hayata geçirilen yatırımları inceledi.

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binası 2018'de tamamlanacak!

Temeli 5 Ocak'ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla atılan Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binasının inşaatı son sürat ilerliyor.

Tekirdağ Büyükşehir, 11. okulunun temelini attı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesinde Saray hariç diğer ilçelerden sonra 10. okulun temeli Marmara Ereğlisi ilçesinde atıldı.

Tekirdağ Muratlı Cemevi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Muratlı Cemevi inşaatının temeli Muradiye Mahallesinde törenle atıldı.

Tekirdağ Muratlı'da cemevi inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Muratlı ilçesi Muradiye Mahallesi’nde yükselecek olan cemevi inşaatının temeli törenle atıldı.

Tekirdağ Muratlı'daki eski Hükümet Konağı'nın belediyeye tahsisi mecliste!

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ İli Muratlı ilçesinde bulunan eski Hükumet Konağı binasının Muratlı Belediyesi'ne hizmet binası olarak tahsis edilmesi talebine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Tekirdağ Büyükşehir'den Şarköy'e okul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul projesi kapsamında Şarköy’e yapılması planlanan İlkokulun temelinin atılması için tören düzenlendi. Törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı...

Tekirdağ Büyükşehir'den Malkara'ya yeni okul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında 7. Okulun temeli Malkara İlçesinde törenle atıldı. Hacı Evhat Mahallesinde gerçekleşen temel atma törenine Malkara Kaymakamı Osman Altın da katıldı...

Tekirdağ Kozyörük'te altyapı çalışmaları başladı!

Tekirdağ’ın Malkara ilçesine bağlı Kozyörük mahallesi kanalizasyon inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı. temel atma törenine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı...

Tekirdağ Muratlı'ya yeni okul geliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesinde Süleymanpaşa, Kapaklı ve Ergene’den sonra 4. okulun temeli de Muratlı ilçesinde atıldı.

Tekirdağ Muratlı'ya yeni okul inşa ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesinde Süleymanpaşa, Kapaklı ve Ergene’den sonra 4. okulun temeli Muratlı ilçesinde atıldı, törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı...

tekirdağ muratlı atık su arıtma tesisi Haberi

tekirdağ muratlı atık su arıtma tesisi

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde yapımına başlanan Evsel Atık Su Arıtma Tesisi, ilçenin tek sosyal alanın tam ortasına yapılmaya başlanınca halk isyan etti. Çevre yönetmeliklerinde bir atık su artıma tesisinin minimum 10 kilometre uzağa yapılması gerektiğini belirten Karakuş Aile Çay Bahçesi sahibi Nazım Karakuş, "Arıtma Muratlı ilçesinde tesisi evimize 5 metre mesafede yapılmaya başlandı. Biz tesisin daha uygun bir alana yapılmasını istiyoruz." diye konuştu. Karakuş, idare mahkemesine dava açtı. Mahkemenin yürütmeyi durdurduğu evsel atık su tesisinde gözler mahkeme kararına çevrildi. 


2011 yılında Devlet Su işleri, CHP'li Belediye Başkanı Nebi Tepe'den tesisin kurulması için arazi göstermesini istedi. Başkan Tepe, DSİ'ye atık su arıttma tesisi için vatandaşın balık tuttuğu, hafta sonunu geçirdiği mesire alanını gösterince vatandaş isyan etti. Kararı öğrendikten sonra Muratlı'da imza kampanyası...