29 / 03 / 2024

Teknik Yapı-Halk GYO Emlak Konut projesi

Teknik Yapı-Halk GYO Emlak Konut projesi

Emlak Konut’un İzmir Alsancak ihalesini kazanan Teknik Yapı, projeyi Halk GYO ile ortaklık kurdu. Projeyle ilgili çalışmalara 6 ay içinde başlanılacak..

Halk GYO, Paye Sakarya projesinden 23,5 milyon TL'lik, Evora İzmir'den 252,9 milyon TL'lik gayrimenkul sattı! 

Halk GYO 2023 yılında yapılan satış ve kiralama rakamlarını açıkladı. Peki Halk GYO kaç TL'lik satış ve kiralama işlemi gerçekleştirdi? İşte o son dakika rakamlar...

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Halk GYO mevcut sermayesini 1 milyon TL'ye çıkaracak!

Halk GYO, 2020 yılı kar payından yapılacak bedelsiz sermaye artırımı çerçevesinde, ortaklara verilecek bedelsiz payların dağıtımına 1 Haziran tarihinde başlayacak. 

Halk GYO'nun genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Halk GYO'nun 31 Mart 2021 tarihinde yapılan 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları tescil edilmiş olup, tescil ilanı 29 Nisan 2021 10319 tarih ve sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı.

Halk GYO'nun esas sözleşmesi tadil edildi!

Halk GYO'nun esas sözleşmesinin, "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin tadilleri hakkında onay işlemleri için Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayı akabinde T.C.Ticaret Bakanlığı'na yapılan başvurusu onaylandı.

Halk GYO'nun esas sözleşmesi revize edilecek!

Halk GYO Yönetim Kurulu'nun esas sözleşmenin, "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin revize edilmesi için SPK'ya başvuru yapıldı. 

Halk GYO'dan 2 milyar TL'lik borçlanma aracı ihracı!

Halk GYO'nun 2 milyar TL nominal değerli ihraç tavanı limit alımı için Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvuru onaylandı ve onaylı ihraç belgesi yayınlandı. 

Halk GYO'dan 2 milyar TL'lik ihraç tavanı limit alımı!

Halk GYO'nun 2 milyar TL nominal değerli ihraç tavanı limit alımı için Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvuru onaylandı.

Halk GYO'nun kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesi 16 Nisan'da sona erecek!

Halk GYO'nun Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme A.Ş. firması ile yapılan sözleşmeye  bağlı olarak alınmış kurumsal yönetim uyum derecelendirme notunun geçerliliği 16 Nisan 2021 tarihinde sona erecek. 

Halk GYO'nun Nişantaşı binası 14.7 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Nişantaşı binası, şirketin bağlı ortaklığı Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş.'ne KDV dahil 14 milyon 750 bin TL bedelle satıldı.

Halk GYO'nun yeni şirketi tescil edildi!

Halk GYO, 15 milyon TL sermayeli bir anonim şirket kurulmasına karar verdi. Söz konusu şirket, ‘'Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi'' unvanı ile kuruldu ve tescil edildi. 

Halk GYO bedelsiz paylarını dağıtacak!

Halk GYO'nun 2019 yılı kar payından yapılacak bedelsiz sermaye artırımı kapsamında, ortaklarına verilecek bedelsiz payların dağıtımına 27 Ağustos 2020 tarihinde başlanacak.

Mehmet Tanrıverdi, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu!

Halk GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirmiş olduğu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ergin Kaya'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Mehmet Tanrıverdi'nin seçilmesi kararlaştırıldı. 

Teknik Yapı-Halk GYO Emlak Konut projesi Haberi

Teknik Yapı-Halk GYO Emlak Konut projesi

Geçtiğimiz ay Emlak Konut’un İzmir Alsancak ihalesini kazanan Teknik Yapı, projeyi Halk GYO ile ortak hayata geçirecek. 1.6 milyar liralık projeden Emlak Konut 585.2 milyon TL kazanacak.


Emlak Konut GYO'nun İzmir Alsancak'ta hayata geçirmeyi planladığı projeyi 1.6 milyarlık hasılat taahhüdüyle geçtiğimiz ay kazanan Teknik Yapı, Halk GYO ile ortaklık kurdu.


'Teknik Yapı- Halk GYO Adi Ortaklığı Şirketi' tüm gider ve gelirlerden elde edilecek kârı yarı yarıya paylaşacak. Projeden elde edilecek hasılatın en az 585.2 milyon lirası Emlak Konut GYO'ya aktarılacak. Proje ihalenin şartlarına uygun olarak ticaret, konut ve turizm alanlarından oluşacak. Ayrıca proje kapsamında kültürel fonksiyonları barındıracak yapılar, park, otel, ibadet alanı, ofis ve konutlar yer alacak.


ÇALIŞMALAR 6 AY İÇİNDE BAŞLAYACAK

Projeyle ilgili çalışmalara 6 ay içinde başlanacağını anlatan Teknik Yapı Yönetim...