25 / 04 / 2024

Teknopark İstanbul firmaları

Teknopark İstanbul firmaları

Kasım 2013’te firma kabulüne başlayan Teknopark İstanbul’un birinci etabında 25’i kuluçka merkezinde olmak üzere 110 şirket yer alıyor. Şu anda 1.400 şirket sırada bekliyor

TÜBİTAK’tan girişimcilere 450 bin TL hibe desteği! Son başvuru tarihi 29 Temmuz

Teknopark İstanbul kuluçka merkezi Cube Incubation, BİGG Cube Incubation Programı kapsamında yeşil dönüşüm fikri olan girişimci adaylarına başvuru çağrısı yaptı. 450 bin TL hibe desteği sağlanacak projeler için ön başvurular 29 Temmuz 2022 Cuma gününe kadar alınacak.

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi'ne İSTKA'dan destek!

Teknopark İstanbul'un kuluçka merkezi Cube Incubation'ın, İstanbul Kalkınma Ajansı'nın (İSTKA) Kovid-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı kapsamında "Girişimcilik Ekosistemi Yenilenme Projesi: Rejenerasyon-20" ile destekleneceği açıklandı.

Girişimciler düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor!

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu yaptığı açıklamada "Kuluçka mezuniyeti sonrası girişimciler; post kuluçka olarak adlandırılan dönemde düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor." dedi.

Teknopark İstanbul 2. Etap açıldı!

Teknopark İstanbul’un ikinci etabı açıldı. Açılış töreninde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank açıklamalarda bulundu. Başkan Varank; “Bugün teknoparklarımızda 5 bin 593 firma faaliyet gösteriyor ve 47 bine yakın Ar-Ge personeli istihdam ediliyor.” dedi.

Teknopark İstanbul’un ikinci etabı 2020'nin sonunda açılıyor!

Türk savunma sanayisinin inovasyon merkezi Teknopark İstanbul’un yapımı tamamlanan 2. etap binalarının açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından 2020'nin sonunda gerçekleşecek.

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi açıldı!

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi bugün Kadıköy'de 200 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Baştopçu tarafından açıldı.

Türkiye'nin en büyük kuluçka merkezi 2020'de açılacak!

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) ortalığında kurulan Teknopark İstanbul 10. yılını kutluyor. Teknopark İstanbul kapsamında inşa edilen Türkiye'nin en büyük kuluçka merkezi 2020'de hizmete açılacak.

Teknopark İstanbul genişliyor!

Türk savunma ve havacılık sanayisinin önemli milli projelerinin geliştirildiği Teknopark İstanbul genişliyor.

Maslak’a yeni teknopark geliyor!

Yıldız Teknopark yeni merkezini İstanbul Maslak’ta açacak. Maslak'taki teknoparkın finans teknolojileri yani fintech yatırımlarına odaklanacağı açıklandı... 

İSO 500 listesine demir ve çelik firmaları damga vurdu!

İstanbul Sanayi Odası'nın ''Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" sonuçları açıklandı. İşte listedeki demir ve çelik firmaları...

Türk gayrimenkul firmaları 10 bin hazır konutla İran pazarında!

İstanbul, Trabzon, Bursa, Kocaeli ve Antalya'dan 6. Tahran Uluslararası Emlak Fuarı'na 10 bin hazır konut ile katılan Türk firmaları, İranlılara konut satışının artmasını bekliyor.

Teknopark İstanbul'da 3. etap çalışmaları başlıyor!

Teknopark İstanbul'da iki etabın bittiğini ve çok sayıda şirketin başvuru yaptığını söyleyen Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "İnşallah üçüncü etabı da yakında başlatacağız" dedi.

Teknopark İstanbul firmaları Haberi

Teknopark İstanbul firmaları


Kasım 2013’te firma kabulüne başlayan Teknopark İstanbul’un birinci etabında 25’i kuluçka merkezinde olmak üzere 110 şirket yer alıyor. Şu anda 1.400 şirket sırada bekliyor


Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın sayılı teknoparklarından birisi olması hedefl enen, Savunma Sanayii Müsteşarlığı ile İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) ana ortaklığında Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın yakınında kurulan Teknopark İstanbul için şirketler adeta kuyruğa girdi. Halen 1.400 şirket sırada bekliyor. Yıl sonunda inşaatına başlanacak ikinci etapla birlikte binlerce başvurunun daha gelmesi bekleniyor. 


950 bin metrekaresi kapalı alan ve 1.5 milyon metrekaresi orman arazisi olmak üzere 2.5 milyon metrekarelik Teknopark İstanbul’un birinci etabı tamamlanarak Kasım 2013’te şirket kabulüne geçildi. 1000’i aşan başvuruya karşın ilk etapta 25’i kuluçka merkezinde olmak üzere, aralarında Roketsan, Siemens, GE ve TEI’nin de bulunduğu 110 şirket...