24 / 04 / 2024

teknopark mimari

teknopark mimari

Teknopark İstanbul Teknoloji geliştirme bölgesi mimari tasarım ve yakın çevre fikir proje yarışması düzenleyecek...

Gintaş Kayseri ve Yozgat Teknopark Projesinde sona yaklaşıldı!

Türkiye ve Balkan ülkelerinde çeşitli taahhüt işlerini yürütmekte olan Gintaş İnşaat'tan Kayseri ve Yozgat Teknopark Projesi ile ilgili önemli açıklamalar geldi. Mayıs sonunda teslim yapılacak...

Çanakkale Sosyal Konutlar Ulusal Mimari Proje Yarışması, 15 Mayıs'ta yapılacak!

Sosyal Konutlar Ulusal Mimari Proje Yarışması 15 Mayıs 2014 tarihinde Resmi Gazete, ve aynı zamanda Çanakkale Belediyesi resmi web sitesi www.canakkale.bel.tr adresinde ilan edilecek

EXPO Kulesi Mimari Proje Yarışması’nın süresi uzatıldı!

EXPO 2016 Antalya Ajansı tarafından düzenlenen ve EXPO 2016 Antalya Alanı' na yapılacak EXPO Kulesi Mimari Proje Yarışması’ nın süresi, gelen yoğun talep üzerine uzatıldı..

Gökçeada Lise Kampüsü Mimari Proje Yarışması ödül töreni 19 Temmuz'da!

Gökçeada Lise Kampüsü Mimari Proje Yarışması 17 Nisan Perşembe günü Resmi Gazete'de ilan edildi. Gökçeada Lise Kampüsü Mimari Proje Yarışması ödül töreni 19 Temmuz'da gerçekleştirilecek...

KTO’nun yeni binası için mimari yarışması düzenlenecek!

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yeni hizmet binası yapımı için açılan “Kayseri Ticaret Odası Hizmet Binası Ulusal Mimari Fikir Yarışması” başvurularının devam ettiğini söyledi...

TOKİ sivil mimari tarihi yapıların restorasyonu için kredi limitini 125 bin TL'ye yükseltti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), sivil mimari tarihi yapıların restorasyonu için kredi limitini 125 bin TL'ye yükseltti. Sivil mimarinin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması açısından yapılan bu hamle Isparta için de önem arz ediyor.

İnşaat Sektöründe Mimari Haklar Semineri yapılacak!

İnşaat Sektöründe Mimari Haklar Semineri yapılacak. Mimari tasarım ve eserlerin korunması, yükleniciler ve mimarlar için alternatif uyuşmazlık çözüm yolları gibi konuların tartışılacağı seminer, ücretsiz izlenebilecek.

Hassa Mimari Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hassa Mimari Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Aktaş, Ahmet Yıldırım tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da Bahçelievler, Çobançeşme Sanayi Caddesi'nde kuruldu.

3M yaratıcı mimari etkinliklere destek vermeye devam ediyor!

3M yaratıcı mimari etkinliklere destek vermeye devam ediyor. Terminal Design tarafından düzenlenen “ Mekân ve Olasılıklar ”etkinliği 3-4-5 Nisan tarihlerinde Karaköy Rum İlkokulu’ nda gerçekleştirilecek.

Vefa, Teknopark İstanbul’da inovasyon ve teknoloji geliştirme şirketi kurdu!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün yenilikçi markası olan Vefa, Teknopark İstanbul’da inovasyon ve teknoloji şirketi kurdu. İnovasyon ve Teknoloji Geliştirme Birimi’ni şirkete dönüştürerek kurumsal bir yapıya kavuşturduklarını kaydetti.

Vefa, Teknopark İstanbul'da inovasyon ve teknoloji şirketi kurdu!

Prefabrike ve çelik yapı sektöründe yer alan Vefa, Teknopark İstanbul'da inovasyon ve teknoloji şirketi kurdu. Orhan Güner, İnovasyon ve Teknoloji Geliştirme Birimi'ni şirkete dönüştürerek kurumsal bir yapıya kavuşturduklarını kaydetti.

Kayseri Ticaret Odası Hizmet Binası 'Ulusal Mimari Fikir Yarışması' düzenlendi!

Kayseri Ticaret Odası yeni hizmet binası yapımı için yeni bir sürece daha girildi. " Kayseri Ticaret Odası Hizmet Binası Ulusal Mimari Fikir Yarışması " düzenlendi...

Eclipse Maslak Business'ta yatay mimari ve teknoloji buluşuyor!

Eclipse Maslak Business, iş ve finans dünyasının merkezi Maslak’ta köprü bağlantılarına, metroya ve şehrin 7/24 canlı merkezlerine yakınlığıyla güçlü bir konuma sahip. Eclipse Maslak Business'ta yatay mimari ve teknoloji buluşuyor.

teknopark mimari Haberi

teknopark mimari

Teknopark İstanbul Teknoloji geliştirme bölgesi 2. Kısım 1., 2., 3. ve 4. tahsis alanları mimari tasarım ve yakın çevre fikir proje yarışması düzenleyecek.


1. ödülün 50 bin TL alacağı yarışmada, 2. ödül 40 bin TL, 3. ödül ise 30 bin TL alacak.


Yarışmanın jürileri ise;


1.AKTUNA, Zeynep Y, Şehir Plancısı, Teknopark İstanbul A.Ş.

2.BÜTÜNER, Hüseyin Y. Mimar, Bütüner Mimarlık

3.ÇAĞLAYAN, Zübeyde Daire Başkanı, Savunma Sanayii Müsteşarlığı

4.Prof. Dr. ÇORAPÇIOĞLU, Kemal Y. Mimar, MSGS Üniversitesi

5.EROĞLU, Muhterem İnşaat Y. Mühendisi, Yapı Mühendislik

6.Dr. ERSUN, Cengiz Genel Sekreter, İstanbul Ticaret Odası

7.Prof. Dr. OCAKÇI, Mehmet Y. Mimar, İstanbul Teknik Üniversitesi

8.ÖZDEMİR, Tamer Y. Mimar, Savunma Sanayii Müsteşarlığı

9.Prof. Dr. ŞENER, Sinan Mert Y. Mimar, İstanbul Teknik Üniversitesi

10.ÜSAK, Sezen Mimar, Teknopark İstanbul A.Ş. olacak.




Detaylı bilgi için