26 / 04 / 2024

temiz enerji sistemi

temiz enerji sistemi

Panasonic, Türkiye’de hedef büyütüyor. Panasonic Ürünleri Grubu Satış Müdürü Koray Yıldız, “Ev kullanıcıları yüzde 100 yenilenebilir enerji kaynağıyla üretimi kendisi yapacak. Bu sistem için çeşitli krediler bulunuyor” dedi.

Enerjide radikal değişim! Binlerce kişi işten çıkarılacak

Dünyada madenlerin kapatılmasına yönelik planlar ile pazarın ucuz ve temiz enerji kaynakları olan rüzgar ve güneş enerjisi sektörüne dönüşümü nedeniyle, 2050 itibarıyla yaklaşık 1 milyon madenci işten çıkarılma riskiyle karşı karşıya kalacak.

ABD, temiz enerji için 20 milyar dolarlık finansman açıkladı!

Başkan Biden önderliğindeki ABD, temiz enerji yatırımlarını desteklemek amacıyla 20 milyar dolarlık yeni finansman imkanını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Temiz enerji teknolojisi yatırımları hız kazandı!

Dünyaca ünlü petrol ve doğalgaz şirketleri, temiz enerji teknolojisine yönelik yatırımlarını hızlandırdı. BP, Shell, TotalEnergies, ADNOC, Saudi Aramco ve Petronas gibi dünyaca ünlü şirketler, yenilenebilir enerji, hidrojen üretimi ve karbon yakalama teknolojileri alanlarında yatırımlarına hız verdi

Samsung VC07R302MVP 750 W 3A Enerji Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 

Samsung elektrikli süpürge gelişmiş motor gücü sayesinde minimum enerji harcayarak maksimum güçte çalışır. 5 kademeli filtre sistemi ve 3 farklı çıkarılabilir aparatıyla temizlik işlemini gerçekleştirir. 

Binalara gaz stop sistemi geliyor! İstanbul, Bursa ve Eskişehir için düğmeye basıldı! 3 ilde deprem önlemi!

İstanbul, Bursa ve Eskişehir'deki 1.5 milyon bina için düğmeye basıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı harekete geçti. Konutlarda bulunan doğalgaz sistemi yenilenecek. 

Yatırımcılar dikkat! Borsaya yeni bir endeks geldi!

Borsa İstanbul’a yeni bir endeks dahil oldu. Jeotermal, güneş paneli üretimi, rüzgâr enerjisi ve hidroelektrik santrali, biyokütle enerjisi gibi alanlarda faaliyet gösteren 15 şirketin dahil olduğu Temiz Enerji Endeksi Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı.

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Akansel Arslan tarafından kuruldu.

Pasif ev modeli ile harcanan enerji 5 yılda geri kazanılacak!

Son zamanlarda yalıtım, kapı ve pencere sistemi nedeniyle enerji tasarrufu sağlayan pasif ev modeli, iklimle mücadele konusunda ön plana çıkıyor.

Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi'ne sattı!

Eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın şirketi Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi tarafından işletilen Temiz Enerji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na sattı.

Bitcoin madenciliğinde temiz enerji arayışı!

Çevresel etkileriyle tartışmaların merkezinde bulunan kripto para madencileri karbon salınımını azaltmak için çözüm ararken, enerji kaynaklarını çeşitlendirmek isteyen madenciler için yenilenebilir kaynaklara ek olarak nükleer enerji ön planda.

Garanti BBVA Mortgage, Enerji Verimli Mortgage Pilot Programı’na katıldı!

Garanti BBVA Mortgage, Enerji Verimli Mortgage Girişimi’nin Pilot Programı’na katıldı. Garanti BBVA Mortgage, bu sistemi ürün ve hizmetlerine entegre etme testleri yapan 48 kurumdan biri oldu.

Temiz Çevre Atık ve Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Çevre Atık ve Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kaptan ve Mert Topcuoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Çimento sektörü 3.Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı'nda buluştu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen 3.Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı ve Fuarı gerçekleştirildi. Fuarda çimento sektörünün önde gelen isimleri bir araya geldi.

temiz enerji sistemi Haberi

temiz enerji sistemi

Japon elektronik markası Panasonic ilk olarak 1918 yılında üç kişi ile üretime başladı. Neredeyse 100 yıllık bir geçmişe sahip olan marka, artık batarya ve enerji sistemleriyle dikkat çekiyor. Özellikle son zamanlarda enerji alanında birçok yeniliğe imza atan marka, 2015 yılını 8MW ile kapattı. 2016 ilk çeyrek rakamlarına göre Türkiye için 12MW’lık güç tedariki yapacaklarını söyleyen Panasonic Ürünleri Grubu Satış Müdürü Koray Yıldız, enerji pazarının çok hızlı büyüdüğü ve yıl ortasına kadar bu rakamların ortasına çıkacaklarını ifade etti.


YÜZDE 27 FAZLA ÜRETİM

Yıldız, konvansiyonel poly panellerinin piyasadaki panellere göre yüzde 25 daha az yer kapladığını belirtti. Yıldız, “Bu sayede hem sistem maliyeti düşmekte hem de çatı üzerine binen yük azalmaktadır. Poly panellere göre Panasonic HIT panellerimiz yüzde 27 daha fazla enerji üretmektedir....