26 / 04 / 2024

Teoman Büyükçınar

Teoman Büyükçınar

Erçınar İnşaat Makina Mühendislik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gamze Dika Yazıcıoğlu, Teoman Büyükçınar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Haziran'da kuruldu.

ABD'de bekleyen konut satışlarında son 5 ayın en büyük düşüşü!

ABD’de Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD’de bekleyen konut satışları 2024 yılının Ocak ayında yüzde 4,9 ile 5 ayın en büyük düşüşünü gösterdi.

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

Migros’ta kahvaltılıklarda büyük indirim günleri başladı! 14 Mart 2023 Fiyat Listesi

Kahvaltılık ürünlere büyük indirim kampanyası başlatan markette Pınar Süzme Peynir 500 gram 66,90’dan 46,90 TL’ye, Polonez Çemeni Sıyrılmış Pastırma 110 gramlık paket 170 TL’den 120 TL’ye düştü. İşte 14 Mart 2023 Fiyat Listesi…

Büyükçekmece'de 16.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu, Büyükçekmece Gürpınar'da yer alan arsayı 16 milyon 89 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

Büyükçekmece'de 11.2 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

T.C. Büyükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Kavaklı ve Gürpınar mahallelerinde yer alan 6 gayrimenkulü 11 milyon 242 bin 750 TL'ye satıyor...

Tuvana Büyükçınar Demir ev almak isterken 5 milyon TL dolandırıldı!

Ünlü modacı Tuvana Büyükçınar Demir ve eşi, Sarıyer’deki bir inşaat projesinden 5 milyon TL'ye ev satın aldı. İddiaya göre proje hayata geçirilmedi, şirketin içi boşaltıldı ve ödeme yapılmadı.Ünlü çift, dolandırıldıklarını belirtti...

Büyükçekmece ve Beylikdüzü 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Pınartepe Mahallesi ve Beylikdüzü İlçesi, Gürpınar Mahallesi, 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Şahinbey Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami açıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Şahinbey Belediyesi, Güneykent Mahallesi’ne yaptırdığı Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami’nin açılışını yaptı.

İzmir Büyükşehir'den metro vagonları için yer altı otoparkı!

Genişleyen metro ağı için 95 yeni vagonu filosuna katan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu vagonları Halkapınar’da inşaatına devam ettiği 2 katlı yer altı otoparkında konuşlandıracak.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yeni kent meydanı inşa ediyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal, kültürel ve ticari amaçlarla kullanması için Kayapınar ilçesinde yepyeni bir kent meydanı inşa edecek.

İzmir Büyükşehir'den mimari proje yarışması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Halkapınar'da kuracağı “Ulaşım Entegrasyon Merkezi”nden sonra, metronun son durağı Evka 3’teki otobüs durak ve araç otopark alanının düzenlenmesi için de ulusal mimari proje yarışması yapıyor.

Teoman Büyükçınar Haberi

Teoman Büyükçınar

Erçınar İnşaat Makina Mühendislik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gamze Dika Yazıcıoğlu, Teoman Büyükçınar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Haziran'da kuruldu. 


Erçınar İnşaat Makina Mühendislik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 


Erçınar İnşaat Makina Mühendislik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Yenişehir Mahallesi, Baraj Yolu Caddesi, Turgut Özal Bulvarı, No:34 Kat:7...