16 / 04 / 2024

tepe inşaat narlife

tepe inşaat narlife

Ünlü mimar Nevzat Sayın imzasını taşıyan ve renk uzmanları ile oluşturulan özel konsept dış mimarisi ile dikkat çeken Narlife, ilk sakinlerini ağırlamaya başladı.

Narlife Maltepe'de yüzde 5 peşinatla!

Maltepe'de oluşturulan Narlife projesinin az katlı yapısı olan C Blok ta teslimler başladı. Deniz ya da havuz manzaralı olan 4 + 1 dairelerden oluşan C bloktan daire alanlara yönelik bir kampanya da başladı.

Tepe İnşaat'ın İstanbul'daki yatırımları 750 milyon TL'ye çıktı!

Tepe İnşaatın İstanbul Maltepe'de hayata geçirdikleri 609 konutluk Narlife projesi ile birlikte İstanbul'daki yatırımları 750 milyon TL'ye ulaştı. Tepe İnşaat Genel Müdürü Atila Kemal Oğuz, projedeki inşaatın yüzde 70'i tamamlandığını söyledi..

15 soruda Narlife projesi!

Tepe İnşaat Satış Temsilcisi Cihan Kandaz Narlife projesine dair tüm detayları Emlakkulisi.com'a anlattı. İşte 15 soruda Narlife projesi...

Tepe İnşaat Narlife projesinde yüzde 5 peşinat! 165 bin TL!

Tepe İnşaat’ın İstanbul Maltepe’de yer alan yeni projesi Narlife, projeden ev sahibi olmak isteyenlere peşinat konusunda çok özel bir ödeme imkanı sağlıyor. Tepe İnşaat bu fırsat kapsamında % 5 peşinat ile ödeme avantajı sunuyor...

www.narlife.com.tr internet sitesi açıldı!

Tepe İnşaat'ın yeni projesi Narlife internet sitesi açıldı. Narlife yarın görücüye çıkıyor...

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Üsküdar Kirazlıtepe dönüşüm projesinin inşaatı tam gaz!

Üsküdar Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi ile inşaatı süren Kirazlıtepe dönüşüm bölgesinin ilk etabındaki 500 konutun inşası hızla devam ediyor.

Sama Tepe İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sama Tepe İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad  Youssef Matouk, Mohammad Zınah, Mohammad Ezat Aldalı ve Khaled Alkılanı ortaklığında kuruldu.

Tepe İnşaat, Capital 500'de 89'ncu sıraya yükseldi!

Tepe İnşaat, Capital500 – Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması'nın sonuçlarına göre genel sıralamada 89’uncu sırada yer aldı

Tepe İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Tepe İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Fatih Şubesi bugün 490 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Tepe İnşaat'tan kentsel dönüşüme bina tamamlama sigortası formülü!

Tepe Aura projesiyle gayrimenkul sektörünün ilk “Bina Tamamlama Sigortası”na imza atan Tepe İnşaat bu uygulamayı kentsel dönüşüm projelerine taşımak için hazırlanıyor. 

Güneştepe İstanbul'un inşaatı 2018'de başlayacak!

İstanbul Avrupa Güneşli'de eski İçdaş arazisinde hayata geçirilecek olan Güneştepe İstanbul'un inşaatı 2018'de başlayacak.

TOKİ Sarıkamış Tepe Mahallesi'nde inşaat devam ediyor!

Sarıkamış’ta Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından dar gelirli aileler için Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen konutların inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 

Tepe İnşaat Amerika pazarında!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından olan Tepe İnşaat, ABD pazarına yöneldi. Firma, Miami, Washington ve Boston'da konut inşaatına başlayacak.

Tepe İnşaat tepe Aura adres bilgisi!

Ön taleplerin toplandığı Tepe Aura projesi Tepe İnşaat imzası taşıyor. 96 daireye yer verilen projede dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

ADP, TAV İnşaat'taki yüzde 49 hissesini Sera ve Tepe İnşaat'a devredecek!

ADP, TAV İnşaat'taki yüzde 49 hissesini Sera ve Tepe İnşaat'a 9 milyon avro karşılığında devredecek.

Tepe İnşaat'a İnşaat Sektörünün Öncü Markası ödülü!

Tepe İnşaat, Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu kapsamında Ankara’da gerçekleştirilen Öncü Sektörler, Öncü Markalar Araştırması’nda İnşaat sektörünün öncü markası ödülünü almaya hak kazandı.

tepe inşaat narlife Haberi

tepe inşaat narlife

İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat güvencesiyle İstanbul’un en gözde bölgelerinden Maltepe’de yükselen ve rengarenk mimarisi ile dikkat çeken Narlife, ilk sakinlerini ağırlamaya başladı. Çevreye duyarlı binaları, doğaya saygılı alt yapısı ve sağlık odaklı yaşam alanlarıyla, sakinlerini modern ve prestijli bir yaşam konsepti ile buluşturan proje, yaklaşık bir yıl önce teslimine başladığı C bloğun ardından, Mart ayı sonunda başlayan ve teslimatı devam eden A ve B bloklarıyla sakinlerine prestijli bir yaşamın kapılarını açtı. İç avlu peyzajı tamamlanan ve sosyal tesisleri Haziran ayında site yönetimine teslim edilecek olan Narlife’ta daire teslimlerinin yaklaşık yüzde 50’si tamamlandı.


Sahil Yolu’na ve bağlantı yollarına yakınlığıyla da öne çıkan Narlife, çevreye duyarlı malzemeleri, çevre dostu doğal peyzaj alanları, verimliliğe odaklı sulama ve enerji tasarruflu aydınlatma sistemleriyle,...