23 / 04 / 2024

Tepe Mobilya yurtdışı mağazaları

Tepe Mobilya yurtdışı mağazaları

Tepe Mobilya, bölgesel bir marka olma vizyonu ile ihracat atağı başlatmaya hazırlanıyor. Bilkent Holding bünyesindeki Tepe Mobilya 4 ülkede mağaza açmak için ön protokol imzaladı.

Art Design Mobilya ilk yurt dışı mağazasını Hollanda'da açıyor!

Kişiye özel mobilya tasarımları yapan Art Design Mobilya ilk yurtdışı mağazasını da bu nedenle Hollanda'da açıyor.

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Tepe Home Arnavutluk’ta ilk mağazasını açtı!

Tasarımlarıyla fark yaratan Tepe Home, Balkan Ülkesi Arnavutluk’ta mobilya sektörüne yeni bir anlayış getiriyor. Firma, Arnavutluk’ta ilk mağazasının açılışını yaptı.

Çalışkan Mobilya Sri Lanka'nın ofislerini tasarlıyor!

İç pazardaki daralmayı ihracatla aşan Çalışkan Ofis Mobilyaları, Sri Lanka’da faaliyette bulunacak. Kişiye özel tasarım mobilya üreten firma yurtdışında 5 mağaza açmayı planlıyor.

Modoko yurtdışına AVM’yle açılacak!

Modoko, İstanbul Sanayi Odası ve TİM'in de desteğiyle mobilya üreticilerini yurtdışına taşımak için harekete geçti. Devletten alacağı kira desteğiyle yurtdışında AVM kiralamayı planlayan Modoko, kurulacak şirket aracılığıyla pazarlama ve lojistiği elden yürütecek…

Kilim Mobilya yurtdışı mağazalarını 35'e çıkaracak! 

Kilim Mobilya yurtiçi ve yurtdışı şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Yurtdışında 31 mağazası bulunan şirket yıl sonuna kadar 35 mağaza açmayı hedefliyor. 

Hotelya üretiminin yüzde 60’ını yurtdışına yapıyor!

Dünyaca ünlü otel zincirleri, restoran, AVM ve mağazalar için sabit ve hareketli mobilya üretimi yapan Hotelya'nın üretimlerinin yaklaşık yüzde 60’ı yurtdışı için yapılıyor.

Tepe Home'un ithalatı yüzde 47 oranda azaldı!

2015 Mayıs ayında yerli mobilya üreticilerini koruma adına Türkiye’ye getirilen tüm ev ve bahçe mobilyalarına getirilen yüksek orandaki ek vergi, Tepe Home’un üretim kapasitesini arttırarak mobilya ithalatını yüzde 50 ye yakın azaltmasını sağladı.

Tepe Home 2016'nın ilk mağazasını İzmir Mavibahçe AVM'de açtı!

TEPE Home, 2016'da yapacağı mağaza açılışlarının ilkini İzmir Mavibahçe'de gerçekleştirdi ve İzmir'deki mağaza sayısını 2'ye çıkardı. Mağazada bir evin ihtiyacını karşılayabilecek tüm dekorasyon ve mobilya ürünleri satışa sunuluyor.

Mobilya şirketleri yurtdışına açılıyor!

Son yıllarda Türk şirketlerinin uluslararası pazarda söz sahibi olmak istemesi ve dünya pazarından daha büyük pay alma arzuları onları dışa yönlendirdi. Özellikle son 5 yıldır Türk şirketlerinin yurtdışı iştiraklerinde gözle görülür bir artış var.

Alfemo, yurtdışında büyümeyi hedefliyor!

Türkiye’nin lider mobilya markalarından Alfemo, yurtdışı pazarlarda yaygınlaşma ve daha fazla tüketiciye ulaşma hedefi doğrultusunda yatırımlarına büyük bir hızla devam ediyor.

Mobilya sektörüne MODEF EXPO morali!

İnegöllü 181 mobilya firmasının katıldığı 34’üncü MODEF EXPO, sektörün yüzünü güldürdü. 50 ülkeden alım heyetinin geldiği fuarda yurtdışından gelen müşterilerle yüksek oranlarda ihracat anlaşması imzalandı.

7 yılda bir mobilya değiştiriyoruz!

Tasarımın mobilya sektörünü olumlu etkilediğini söyleyen Tepe Home Genel Müdürü Aykut Coşkan, “Türk insanı 15 yılda bir mobilya değiştirirken artık 7 yılda değişime gidiyor" dedi.

Tepe Mobilya yurtdışı mağazaları Haberi

Tepe Mobilya yurtdışı mağazaları


Tepe Mobilya, bölgesel bir marka olma vizyonu ile ihracat atağı başlatmaya hazırlanıyor. Bilkent Holding bünyesindeki şirket 4 ülkede mağaza açmak için ön protokol imzaladı. Tepe Home, üretim hacmini artırmak için ise Ankara’da Organize Sanayi Bölgesi’nde 300 bin metrekarelik bir arsa satın aldı. 100 bin metrekarelik kapalı alanda tomruğun bir tarafından girdiği, diğer taraftan örneğin sandalye olarak çıktığı bir lojistik merkezi ve üretim üssü planlanıyor. Yönetim Kurulu Başkanı İlhan İl, yatırımın 4 yıl içinde planlandığını, yabancı bir danışmanlık firması ile çevreci, modern yeni bir fabrikanın detayları konusunda görüşmeye başladıklarını söyledi. Tepe Home, prensip olarak ciro açıklamıyor. İlhan İl, 2014 büyüme hedefl erinin yüzde 10 olarak planlandığını ifade etti. 10 yıl içinde Tepe Home’un bölgesel bir marka olma vizyonu olduğunu anlatan...