25 / 04 / 2024

Terme turizmi

Terme turizmi

Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul " Gelecek nesillerin gurur duyacakları bir Terme için yola çıktık. Genç öğrencilerimizin hazırlayacakları projeler çalışmalarımıza ışık tutacak " dedi.

Terme Gölyazı Gölardı bölgesi 'Amazon Tabiat Parkı' ilan edildi!

SAMSUN'un Terme İlçesi'nde yapılması planlanan Termik Santrale izin vermeyen Belediye Başkanı Şenol Kul'un da girişimleri ile ilçenin Gölyazı Gölardı bölgesi 'Amazon Tabiat Parkı' ilan edildi.

Samsun Terme'deki alüminyum fabrikası yenilenecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'un Terme ilçesinde bulunan ve şu an atıl durumda olan alüminyum fabrikasında incelemelerde bulundu.

Reina'nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük kayıp!

Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Reina'nın kapatılmasının İstanbul turizmi için büyük bir kayıp olduğunu belirtti.

Terme'nin Yeni Devlet Hastanesi açıldı!

Terme'de 2014 yılında yapımına başlanılan 75 yatak kapasiteli Yeni Devlet Hastanesi inşaatı 2 yıllık bir çalışmanın ardından tamamlandı.

Samsun Terme Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

2014 yılında inşaatına başlanan Samsun Terme Devlet Hastanesi; diyaliz, diş polikliniği, acil servis birimleri, poliklinikler ve diğer birimler ile modern binasında hizmete başladı.

Samsun Terme'ye 10 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Terme ilçesinin alt yapı sorununa çözüm bulmak için çalışmalara hız verdiklerini söyledi.

Samsun Büyükşehir'den Terme'ye 42 milyon liralık yatırım!

Halkın huzur ve konforu için ilçelerde alt yapı yatırımlarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, Terme’de yoğun çalışma yürütüyor.

Samsun Terme'ye Fen İşleri Şantiyesi kuruldu!

Samsun Terme Belediyesi tarafından belediye işlerinin daha verimli ve etkin gerçekleşmesi amacıyla yeni Fen İşleri şantiyesi kurularak müdürlük yeni ve modern tesislerine taşındı.

Terme'deki kent estetiğini bozan 6 işyeri yıkıldı!

Samsun'un Terme İlçesinde kent estetiğini bozan ve görüntü kirliliğine sebep olan yapıların yıkım çalışmaları devam ediyor.

2016 Samsun Terme'de projelerin yılı olacak!

Samsun'un Terme İlçesi'nde belediye tarafından sürdürülen yol, çevre düzenlemeleri ve alt yapı çalışmaları ilçeyi şantiyeye çevirdi. Başkan Kul, "Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz" dedi.

Samsun Terme Fen işleri Şantiye Alanı'nda sona gelindi

Samsun Terme Belediyesi tarafından başlatılan yapısal değişim ve gelişim çalışmaları sürüyor. Bu çalışmalar kapsamında yeniden inşa edilen Fen işleri Şantiye Alanı yakında hizmete girecek.

World İnşaat Madencilik Nakliye Petrol Enerji Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

World İnşaat Madencilik Nakliye Petrol Enerji Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şti. İstanbul Şubesi, Emre Coşkun Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Sancaktepe, Osman Gazi Mahallesi'nde açıldı.

Şanlıurfa turizmi Kızılkoyun projesiyle canlanacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi Kızılkoyun projesinde çalışmalarını sürdürüyor. Alanda incelemelerde bulunan Başkan Nihat Çitçi, "Urfa turizmi Kızılkoyun projesiyle bir adım öteye taşıyacağız" dedi.

Terme turizmi Haberi

Terme turizmi

Öğrenciler ile birlikte ilçede incelemelerde bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul "Gelecek nesillerin gurur duyacakları bir Terme için yola çıktık. Genç öğrencilerimizin hazırlayacakları projeler çalışmalarımıza ışık tutacak" dedi. 

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'un davetlisi olarak Terme'ye gelen Amasya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 2. sınıf öğrencileri yapacakları çalışmalarda Terme'yi model kent olarak kullanacaklar. Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yaşar Bahri Ergen ve öğretim üyesi Okan Murat Dede öncülüğünde 30 öğrenci ilçede 3 gün boyunca incelemelerde bulunarak ilçenin tamamını laboratuvar gibi kullandılar. 


İMAR SORUNLARINI BELIRLIYORUZ 


İlçenin kamu kurum ve kuruluşlarını, sivil toplum örgütlerini, derneklerini, merkezde ve kırsalda yaşayan vatandaşları ziyaret ederek yapacakları çalışmalar ile alakalı anket çalışması yapan öğrenciler Terme'de imar sorunlarının belirlenmesi, mevcut imar planı ana kararlarının sorunsala göre...