28 / 03 / 2024

Terrace Hotel ödülleri

Terrace Hotel ödülleri

Terrace Hotel Türkiye'deki en iyi 25 Otelden biri seçildi. Manavgat Kumköy Mevkiinde 24 yıllık tecrübesiyle faaliyet gösteren Hotel Terrace Beach Resort Avrupanm en büyük değerlendirme sitelerinin biri olan Zoover'den 2014 ödülünü kazandı.

TSMD 13. Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından iki yılda bir TSMD Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor. Sın başvuru tarihi 6 Temmuz 2018...

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri için başvurular başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi yapıların korunmasını teşvik için bu yıl 16. kez düzenlediği “Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri” için başvurular başladı.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni gerçekleştirildi!

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri 2017 sahiplerini buldu. İnşaat sektörünün en önemli uluslararası organizasyonu Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta!

‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri’ törenle sahiplerini buluyor. Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta yapılacak. 

Zer Altın Palmiye Ödülleri'nin kazananları!

Altın Palmiye Ödülleri, Ceylan İnşaat'ın ana sponsorluğunda bu yıl 5'nci kez düzenlendi. Her IP’den bir defa oy kullanılan ödül kategorileri için 2 milyon 643 bin 162 oy atıldı.

Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu!

Ceylan İnşaat 16. Türkiye Spor Ödülleri düzenlenen törenleri sahipleri buldu. Halk oylaması ile ödüllerin takdim ediliği törende Beşiktaş, beş farklı kategoride birinciliği göğüsledi.

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri 22 Ocak'ta sahiplerini buluyor!

16' ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri Töreni, Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

Umut Evleri Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri'ne aday!

Düzce depreminde evsiz kalan 234 ailenin Umut Evleri konut projesi Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri’nin 10 finalistinden biri oldu.

Terrace Lotus dükkan satış fiyatları!

Terrace Lotus dükkan satış fiyatları 637 bin TL'den başlıyor. Terrace Lotus projesi 14 katlı tek blok olarak hayata geçirildi...

Royal Group, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ödülle döndü!

Royal Group, Dünya İnşaat Oscarları olarak kabul edilen Inernational Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) birçok dünya devini geride bırakarak ülkesine iki ödülle döndü.

2017 Sign of the City Ödülleri Kasım'da!

Hürriyet Gazetesi’nin, Türkiye’de gayrimenkul sektörünü daha iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlediği Sign of the City Ödülleri bu yıl Kasım 2017’de düzenlenecek.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödülleri yarın verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"nda derece kazananlara ödülleri yarın verilecek.

Royal Group Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde Türkiye'yi temsil edecek!

Royal Group, dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Türkiye’yi temsil edecek.

Terrace Hotel ödülleri Haberi

Terrace Hotel ödülleri

Her yıl Trip Advisor, Holidaycheck, Zoover gibi farklı sitelerden ödüllere layık bulunan otel bu yıl da Türkiye'deki en iyi 25 Otelden biri seçildi. 


Terrace Beach Resort Genel Müdürü Ahmet Çevik tesis olarak misafir memnuniyetini esas aldıklarını belirterek takım ruhu ile hareket ederek, güler yüzlü ve kaliteli hizmet verme prensiplerinden ödün vermeden turizm sektöründe kaliteli bir hizmet verdiklerini söyledi. 

Tüm personelin takım ruhu ile hizmet ettiğini kaydeden Çevik, verdikleri kaliteli hizmeti Zoover'den 2014 ödülünü alarak ve Türkiye'deki en iyi 25 Otelden biri seçilerek taçlandırdıklarını belirtti. 


Çevik "Biz sadece yapmamız gerekeni yapıyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getirip güler yüzle sunuyoruz. Misafirlerimizin hizmetlerimizi takdir etmesi bizleri çok mutlu ediyor. 


Antalya...