24 / 04 / 2024

Thermodynamics Energy İnşaat iletişim

Thermodynamics Energy İnşaat iletişim

Thermodynamics Energy İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi, Keyvan Khorsandi, Marzieh Naamaie tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Eylül'de Delta Towers 3 Beylikdüzü'nde kuruldu.

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Taşbaşı ve Fazlı Metehan Nazlı ortaklığında kuruldu.

Informed Energy Proje İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Informed Energy Proje İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Admış tarafından kuruldu.

Maicon Energy Elektrik Elektronik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maicon Energy Elektrik Elektronik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Demirel tarafından kuruldu...

Energy Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Energy Mühendislik Enerji Verimliliği Danışmanlık Elektromek Site Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli Ramazan Doğan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Energy Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Energy Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Dindar tarafından kuruldu. 

Thermodynamics Energy İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Thermodynamics Energy İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi, Keyvan Khorsandi, Marzieh Naamaie tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Eylül'de Delta Towers 3 Beylikdüzü'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Ataç İnşaat Gürcistan'da JSC Managa Energy ismiyle şirket kurdu!

Ataç İnşaat Gürcistan'da JSC MAGANA ENERGY isimli şirket kurdu

Benlitaş İnşaat'ın şikayetinin reddine karar verildi!

Benlitaş İnşaat Nakliyat Hafriyat Konkasör İşletme ve Ticaret Limited şžirketi'nin fahiş fiyatlarla agrega sattığı iddiası üzerine yapılan inceleme sonucunda da soruşturma açılmasına gerek olmadığına karar verildi

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Thermodynamics Energy İnşaat iletişim Haberi

Thermodynamics Energy İnşaat iletişim

Thermodynamics Energy İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi, Keyvan Khorsandi, Marzieh Naamaie tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de kuruldu. 


Thermodynamics Energy İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; - Her türlü enerji tesisleri, doğalgaz, elektrifikasyon, reaktör, jeneratör vb yer altı ve yer üstü enerji santral ve nakil hatları, barajlar, petrokimya ve diğer kimya ve endüstri tesisleri ile boru hatları, inşaat, hafriyat, tesis ve taahhüt işleri, -Her türlü ulaşım tesisleri, kara ve demiryolları v.b altyapı inşaatları, tersaneler,havaalanları ile bunlara bağlı yardımcı üniteler inşaa etmek, inşaasını taahhüt etmek,yapmak ve yaptırmak bu işlerle ilgili her türlü projenin mühendislik hizmetlerini ve müşavirlik hizmetlerinin gerçekleştirilmesi, -Elektronik sanayiinin gerektirdiği bilcümle yatırım, tasarruf, ve faaliyetlerde bulunmak her türlü elektronik malzemelerin, elektronik ürünlerin, elektronik devre kapayıcılarının, elektronik...