26 / 04 / 2024

Therra Park Projesi

Therra Park Projesi

Therra Park Evleri Sarıyer fiyat listesi 1,6 milyon dolardan başlıyor. 49 konutun yer aldığı Therra Park Evleri Sarıyer projesi Kasım 2016 yılında tamamlanıyor...

Therra Park Evleri Tarabya fiyat listesi!

Therra Park Evleri Tarabya fiyat listesi 1,6 milyon dolardan başlıyor. 49 konuttan oluşan Therra Park Evleri Tarabya projesinde konut teslimleri Kasım 2016'da yapılıyor...

Ferahevler Therra Park ödemeleri!

Ferahevler Therra Park ödemeleri 12 ay vade farkı olmadan firma bünyesinde taksitli olarak yapılıyor. Ferahevler Therra Park fiyatları 1,6 milyon dolardan başlangıç gösteriliyor...

Therra Park Tarabya Evleri satılık!

Therra Park Tarabya Evleri satılık konutların fiyatları 1,6 milyon dolardan başlayarak, 2,7 milyon dolara kadar çıkıyor. Therra Park Tarabya'da 49 konut yer alıyor...

Gök-an İnşaat Therra Park Tarabya!

Gök-an İnşaat Therra Park Tarabya projesinde yüzde 50 peşinat sonrasında, kalan tutar 12 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Therra Park Tarabya projesi Kasım 2016 tarihinde tamamlanıyor...

Tarabya Terra Park satış fiyatları!

Tarabya Terra Park satış fiyatları 1,6 milyon dolar ile 2,7 milyon dolar arasında değişiyor. Tarabya Terra Park Evleri'nde yüzde 50 peşinata, 12 ay sıfır faiz taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Therra Park fiyat!

Therra Park fiyat listesi 1,6 milyon dolardan başlayarak, 2,7 milyon dolara kadar değişiyor. Sarıyer Tarabya'da yükselen Therra Park projesinde 49 konut bulunuyor...

Manisa Maya Park Projesi'nde yargı kararı açıkladı!

Manisa Yunusemre'deki Maya Park projesi yargıya taşınmıştı. Herkes tarafından merakla beklenen proje için yargı kararını açıkladı.

Ordu Melet Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Durugöl Mahallesi'nde inşa edilecek "Melet Park Projesi" için çalışmalara başladı. Söz konusu proje 130 milyon liraya mal olacak.

Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu!

İzmit Büyükşehir ile Buca Belediyesi'nin işbirliğinde hayata geçirmek için planladıkları Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu.

Kemalpaşa Göl Park projesi yıl sonunda tamam!

İnşaat çalışmalarına Ocak ayı içerisinde başlanan Kemalpaşa Göl Park Projesi bu yılın sonuna kadar tamamlanacak.

Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor!

Kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeden arttığı Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor. İstanbul Bağcılar'da Göztepe Mahallesi'nde yükselen Çetsa Park projesi, iki blok olarak yükseliyor.

Düzce Melen Su Park Projesi'ne çelik köprü!

Melen Su Park Projesi kapsamında Melen Çayı üzerinde yapılması planlanan Çelik köprü için hafriyat çalışmalarının yanı sıra diğer çevre ve yol bağlantılarında da çalışmalar başladı.

Ordu Melet Park Projesi'ne ilk kazma vuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 32 yıl boyunca çöp alanı olarak kullanılan bölgede bir mega projeyi daha hayata geçiriyor. Büyükşehir 130 milyon TL maliyetindeki Melet Park Projesi için çalışmalara başladı.

Tekirdağ Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı. Projenin bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılması bekleniyor.

Buca Şirinyer Parkı Projesi itirazlarına ret!

Buca'da İzmir Büyükşehir ve Buca Belediyesi'nin yapacağı Şirinyer Parkı Projesi'ne olanak sağlayan imar planlarına yapılan itirazlar Büyükşehir Meclisi tarafından reddedildi.

Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’na katıldı!

İbrahim Demirel İnşaat tarafından inşa edilen Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’nda stant açtı.Demirel Park projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Balıkesir Tematik Park projesi MİPİM'de tanıtılacak!

Büyükşehir Belediyesi’nden Bandırma’ya bir vizyon proje daha. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Liman projesi sonrasında Tematik Park Projesi için harekete geçti.

Zonguldak Karakum Sahili Manolya Park projesi Haziran'da tamam!

Zonguldak Valiliği tarafından hazırlanan “Karakum Sahili Manolya Park Projesi”nin detayları kamuoyuna açıklandı.Vali Ali Kaban, projenin 2017 yılının Haziran ayından önce bitirilmesi için ihalenin daha erkene alınabileceğini ve bunun için çalışma yapacağını söyledi.

MFM Yapı Bağcılar Adn Park projesi!

MFM Yapı Bağcılar Adn Park projesi metroya 3 dakika ve metrobüse 7 dakika mesafede inşa ediliyor.Bağcılar Adn Park projesinde 48 daire yer alıyor.

Therra Park Projesi Haberi

Therra Park Projesi


Gök-an İnşaat tarafından inşa ediliyor olan Therra Park Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer Tarabya'da yükseliyor. Therra Park Evleri projesi 13 blok olarak tasarlandı.


Villa, çatı dubleksi ve bahçe dublekslerinin yer aldığı Therra Park Evleri Sarıyer projesinde 49 adet konut yer alıyor. Therra Park Evleri Sarıyer projesinde teslimler Kasım 2016 yılında yapılıyor.



Therra Park Evleri Sarıyer fiyat!


Therra Park Evleri Sarıyer fiyat listesi 1,6 milyon dolar ile 2,7 milyon dolar arasında değişiyor. Ferahevler Mahallesi'nde yer alan Sarıyer Therra Park Evleri projesi 16 bin metrekare arsa alanında yükseliyor.


Therra Park Evleri Sarıyer projesinde 551 metrekare villa , 223 metrekare ve 244 metrekare çatı dubleksi, 217 metrekare ve 241 metrekare bahçe dubleksi yer alıyor. Therra Park Evleri'nde yüzde 50 peşinatla, 12 ay sıfır faizle taksitli...