19 / 04 / 2024

Tokat Meydanı

Tokat Meydanı

Tokat’ta 30 milyon TL’ye mal olacak olan Meydan Çarşısı projesinin 1. etap çalışmaları başlatıldı. 3 etaptan oluşan projenin 1. etabı olarak ana cadde üzerindeki iş yerlerinin taşınacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokat'a konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Tokat Havalimanı açılış töreninde kentteki yatırımlar ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Tokat'ta yatay mimari dönemi başlıyor! 

30 milyon lira bedelle Tokat’ta Meydan Projesi’ni hayata geçiren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, projelerinde yer alan yapıların yatay mimariye göre inşa edileceğini dile getirdi.

Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nde yıkımlar başladı!

Tokat Belediyesi tarafından Hatuniye Camisi önündeki alanın eski tarihi ve ticari kimliğine kavuşturulmasını amaçlayan Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nde yıkım çalışmaları başladı.

Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nin 1. etabı başladı!

Tokat’ta 30 milyon TL’ye mal olacak olan Meydan Çarşısı projesinin 1. etap çalışmaları başlatıldı. 3 etaptan oluşan projenin 1. etabı olarak ana cadde üzerindeki iş yerlerinin taşınacak.

Başçiftlik Meydan Projesi hayata geçiyor!

Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde, Esenyurt Belediyesi’nin desteğiyle yapılacak olan meydan projesi için ön fizibilite çalışması yapıldı. İlçeye farklı bir görünüm kazandıracak projenin önümüzdeki yıl başlaması planlanıyor.

Necmi Kadıoğlu: Başçiftlik meydan projesini destekliyoruz!

Tokat Başçiftlik Belediye Başkanı Tuncel, Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kadıoğlu, "okat’ımızın güzide ilçelerinden olan Başçiftlik ilçemizin meydan projesinin tamamlanması için her türlü desteği vermeye hazırız. " dedi.

Tokat Turhal'da kentsel dönüşüm alanları incelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakanlar Kurulu kararı ile Tokat Turhal'da kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Cami Kebir, Meydan, Pazar ve Hamam Mahallelerinde incelemelerde bulunuldu.

Tokat'taki tarihi camiler restorasyona girecek mi?

Tokat Kültür ve Turizm Müdürlüğü kültür envanterine göre, Anadolu'da inşa edilen ilk cami olan Garipler Camisi'nin yanı sıra Selçuklu ve Osmanlı döneminde yapılan çok sayıda tarihi cami adeta yıllara meydan okuyor.

Tokat'ta turizme yönelik kentsel dönüşüm konuşuldu!

Toplantıda Mimar Deniz Naliş'in " Tokat Meydan Projesi " ve tarihi sokak restorasyonlarıyla tanınan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin "Tarihe Yönelik Kentsel Dönüşüm" sunumlarıyla gerçekleştirdi.

Tokat Atıksu Artıma Tesisi Bilim Meydanı'nda!

Tokat Belediyesi ve Bilim Merkezi Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen "Tokat Bilim Meydanı" etkinlikleri devam ediyor. Atıksu Arıtma Tesisi görevlileri Biyolojik Arıtmada kullanılan Mikroorganizmalar hakkında bilgi veriyor

Tokat Meydan Çarşısı projesi için harekete geçildi!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, yıllardır yıkılıp yıkılmayacağı tartışılan Meydan Çarsısı için harekete geçti. Başkan Eroğlu, “Bu proje esnafımızla ortak karar verilerek hayata geçirilebilecek bir projedir." dedi...

Tokat Cumhuriyet Meydanı projesinde sona yaklaşılıyor!

Tokat Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı' na yönelik yapılan proje neticesinde valilik ve belediye binası önü ile Yeraltı Çarşısı üzerine yönelik düzenlenen proje büyük oranda tamamlandı...

Erbaa, Cumhuriyet Meydanı Projesi ile güzelleşecek!

Tokat'ın Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, “Cumhuriyet Meydanımızı yeniden düzenliyoruz. Büyüyen ve gelişen Erbaa’nın ihtiyacına cevap verebilecek nitelikte olacak projemize 2014 yılında başlamayı hedefliyoruz.” dedi...

Tokat Meydanı Haberi

Tokat Meydanı

Tokat Belediyesi tarafından Meydan bölgesi olarak bilinen Hatuniye Camisi önündeki alanın eski tarihi ve ticari kimliğine kavuşturulması amacıyla Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) ile yapılan protokol kapsamında hazırlanan proje hayata geçiyor. Proje kapsamında Taşhan ile Hatuniye Camisi arasında kalan 3 bin 333 metre kare alan içerisinde 80 parselde 90 dükkan yıkılacak. Taşhan’a cephesi olan iş yerlerinin Gaziosmanpaşa Lisesi yanındaki yurt binasına taşınması için yıkım çalışmalarına dualarla start verildi.


"Gayemiz insanlar şehri ile gurur duysun, iftihar etsin”


3 etaptan oluşan projenin 1. etabı olarak ana cadde üzerindeki iş yerlerinin taşınacağı GOP Lisesi yanındaki öğrenci pansiyonunda yıkım çalışmalarını Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, başkan yardımcıları ile birlikte yerinde inceledi. Tokat’a ikinci bir meydan kazandıracaklarını ifade eden Başkan Eroğlu, kültür yolu projesi kapsamında ayrıca...