24 / 04 / 2024

TOKİ Altınordu Şirinevler başvuruları

TOKİ Altınordu Şirinevler başvuruları

TOKİ Ordu Şirinevler projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelere yer veriliyor. Proje için başvurular bugün itibariyle başladı.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

Altınordu'da 13.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ordu 2. Satış Memurluğu, Ordu Altınordu'da yer alan gayrimenkulü 13 milyon 73 bin 378 TL bedelle satışa çıkardı.

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Altınordu Terminali'nin inşaatında sona gelindi!

Çevre yolunun açılmasıyla beraber şehirlerarası ulaşımın ve şehir içi trafiğinin rahatlatılması açısından önemli pozisyona gelen Altınordu Terminali’nin tamamlanarak hizmete açılması yönünde sıkı bir çalışma yapılıyor.

Ordu Altınordu'da heyelanda 3 bina yıkıldı, 9 binada ise risk tespit edildi!

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Topluca Mahallesi, son 10 yıldır meydana gelen heyelanlar sebebiyle kayıyor. 3 binanın yıkıldığı, 30 dönüm fındık bahçesinin hasar aldığı, 9 binada ise risk tespit edilen mahallede cami de yıkılmak üzere...

Altınordu’daki Belde Evler Projesi yıkılıyor!

Ordu Altınordu’daki Belde Evler Projesi için yıkım kararı alındı. Proje sahipleri bu kapsamda dava açtı ve mahkemeler projenin devam etmesi yönünde karar verdi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler projenin yapı ruhsatını iptal etti ve yıkım kararı aldırdı.

Ordu TOKİ projesindeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde inşa edilen projedeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'ini tamamladı.

TOKİ Altınordu Şirinevler başvuruları Haberi

TOKİ Altınordu Şirinevler başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Altınordu Şirinevler Mahallesi'nde yer alan 136 adet konutu satışa çıkarıyor. Projede yer alan konutlar için başvurular 21 Mayıs-29 Haziran 2018 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Ordu Şirinevler projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Projedeki konutların fiyatları 158 bin 881 TL ile 368 bin 361 TL arasında değişiyor.

Yüzde 25, yüzde 40 ve yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabilen projede 60 ay, 96 ay ve 120 ay  vade imkanı sunuluyor.

TOKİ Altınordu Şirinevler projesinde taksit tutarları 662,01 TL ile 4 bin 604 TL arasında değişiyor. Proje için en düşük peşinat bedeli 46 bin 371 TL olarak...