25 / 04 / 2024

toki emekli konutları son durum

toki emekli konutları son durum

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, emeklilere 250 lira taksitle konut projesinin detaylarını anlattı. Kadraj programına katılan Turan, "Emekliyi, kira öder gibi ev sahibi yapmayı amaçlıyoruz" dedi.

TOKİ Emekli Konutları Diyarbakır'da yoğun ilgi görüyor!

Diyarbakır'daki emekliler, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 TL taksitle satışa sunduğu konutlara yoğun ilgi gösteriyor.

TOKİ Emekli Konutları yoğun ilgi görüyor!

TOKİ Başkanı Turan, "Şu anda bir seferberlik gibi çalışıyoruz. Evi olmayan emeklilerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz. Türkiye genelinde, başta konut sahibi olamamış büyüklerimizi ev sahibi yapmak için yoğun bir uğraş içindeyiz" dedi.

TOKİ'nin Ankara ve Malatya'da satışa sunduğu konutlar yoğun ilgi görüyor!

TOKİ'nin emekli ve düşük gelirlileri konut sahibi yapmak için Ankara ve Malatya'da satışa sunduğu ve başvuruları süren konutlar yoğun görüyor. Bir haneden sadece bir kişi başvurabiliyor.

TOKİ Emekli Konutları'ndaki çalışmalar hızlandı!

Emeklileri TOKİ vasıtasıyla ev sahibi yapmak için düğmeye basan AK Parti'nin, seçim sonrasında bu alandaki çalışmaların hızlandırılacağını açıklaması heyecan yarattı.

TOKİ'nin emeklilere özel projesi ne zaman başlayacak?

TOKİ'nin emeklilere özel ucuz ev projesi tamamlandı. TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, ucuz konutların önümüzdeki hafta sunulacağını açıkladı.

TOKİ Beyşehir emekli konutları için başvurular başladı!

TOKİ tarafından Konya'nın Beyşehir ilçesinde emeklilere yönelik konutlar için başvurular alınmaya başladı. 405 konut için başvurular 19 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek.

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün!

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 2+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

TOKİ'nin Bursa emekli konutları görücüye çıktı!

TOKİ, Bursa´da tüm Türkiye´ye emsal olacak bir projeyi hayata geçirdi. Emekliler için yapılan konutlar vatandaşlar tarafından ilk defa göcürüye çıkarıldı. 

TOKİ Bursa Emekli konutları sahiplerini buldu!

TOKİ tarafından emekli uygulamaları kapsamında Bursa'da hayata geçirilen konutlardan stoklarda kalan 133'ü kura çekimiyle sahiplerini buldu.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli Konutları'nın kura çekilişi 7 Mart'ta!

TOKİ ve Kandıra Belediyesi iş birliğiyle inşa edilen Kandıra Emekli projesindeki 70 konutun kura çekilişi 7 Mart'ta yapılacak.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

Malmeydanı TOKİ Emekli sözleşmeleri!

Malmeydanı TOKİ Emekli Konutları için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Bursa Nilüfer Emekli Konutları sahiplerini buldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Bursa Nilüfer Emekli Konutları'nın kura çekilişi gerçekleşti.

İrfaniye TOKİ Emekli kura sonuçları listesi 13 Temmuz!

İrfaniye TOKİ Emekli kura sonuçları listesi 13 Temmuz bugün belli olacak. Projede yer alan konutlar TOKİ ve Nilüfer Belediyesi ortaklığıyla hayata geçiriliyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ Emekli sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirdiği emekli konutlarının sözleşmeleri 2 Mayıs-12 Mayıs tarihleri arasında imzalanacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası!

Toplamda 103 adet konutun kura ile satılacağı Gaziantep Şehitkamil Emeklilere Özel projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Batman Emekli Konutları örnek proje oldu!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Türkiye'nin ilk emekli konutlarının Batman'da inşa edildiğini hatırlattı. Ekmen, Batman Konutları'nın örnek proje olduğunu belirtti.

toki emekli konutları son durum Haberi

toki emekli konutları son durum

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, konuk olduğu programda 'Bu ay 10 vilayete yakın emeklilere tekrar değişik vilayetlerde arz edeceğiz. İnşallah 250 lira, 270,280 bu 250 taksitten başlayan süreçte emekli vatandaşlarımızı kira öder gibi, şu önemli altını çizerek söylemem gereken; bu evler eve taşındıktan sonra taksitleri ödemek kaydıyla başlatıyoruz çünkü dar gelirli vatandaş hem kira ödeyip hem de ev taksiti ödeyemez. Eve taşınmadan önce yüzde 8 - 12 - 15 vilayetine göre bir peşinatı var. Bu daireler işte 75 - 85 bin mertebesinde olduğunu düşünün, buna göre 8 bin, 10 bin neyse bir peşinatı verecek eve taşındıktan sonra da 250 lira 270 lira taksitle evlerine sahip olacak' şeklinde ev sahibi olmak isteyen emekli vatandaşları sevindirecek açıklamalara imza attı.


Yeni Şafak 




Haber Posta...