20 / 04 / 2024

Toki Gayrimenkul Müzayedesi

Toki Gayrimenkul Müzayedesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ çeşitli illerde yer alan 170 gayrimenkulün bugün Eskidiji Müzayedesi ile 66 gayrimenkulün satışı gerçekleşti. 66 gayrimenkulün satışından toplam 8 milyon 100 bin TL gelir elde edildi...

TOKİ Gayrimenkul müzayedesi bugün saat 14.00'te yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ çeşitli illerde yer alan 170 gayrimenkulü bugün Eskidiji Müzayede ile satışa çıkarıyor. Gayrimenkullerin satışı bugün saat 14.00' te yapılacak...

TOKİ Gayrimenkul müzayedesi yarın yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından yapılacak olan ve Eskidiji Gayrimenkul Müzeyedesi ile satışa çıkarılacak olan TOKİ Gayrimenkulleri' nin satışları yarın yapılmaya hazırlanıyor...

TOKİ'de 94 TL taksitle dükkan!

22 Ekim 2013 tarihinde 170 adet gayrimenkul satacak olan TOKİ 240 aya kadar taksitlendirme yapıyor. TOKİ' nin satacağı dükkanın aylık taksiti 94 TL' den başlayacak...

TOKİ'de 496 TL taksitle mesken!

TOKİ ülkenin çeşitli şehirlerinde müzayede 22 Ekim 2013 tarihinde saat 14:00' da gayrimenkul satacak. TOKİ' nin satacağı meskenin aylık taksiti 496 TL' den başlıyor.

TOKİ Gayrimenkul müzayedesi 22 Ekim'de!

Eskidiji web sitesinde yayınlanan ilana göre TOKİ gayrimenkul müzayedesi düzenliyor. 22 Ekim 2013'te saat 14.00'te düzenlenecek olan TOKİ Gayrimenkul müzayedesinde 170 gayrimenkul satışa sunuluyor...

TOKİ Gayrimenkul Müzayedesi 5 Eylül'de düzenliyor!

Toplu Konut Dairesi Başkanlığı işyeri ve meskenler için açık artırması için online kataloğu Eskidiji internet adresinde yayınladı. Müzayede 31 farklı ilde yer alan gayrimenkuller ile gerçekleştirilecek...

Gayrimenkul mü, mevduat faizi mi?

Coldwell Banker Akademi Gayrimenkul Danışmanı Serkan Gök, Emlak Sektörü hakkında önemli açıklamalar yaptı. Serkan Gök açıklamasında sektördeki yükselişin en büyük nedeninin enflasyon olduğunu dile getirerek, en iyi yatırım aracının gayrimenkul olduğunu kaydetti.

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Eser Soğle ve Yunus Yasin Bostancı ortaklığıyla kuruldu.

Ehil Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehil Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Ayın tarafından kuruldu.

Tokiş Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tokiş Gayrimenkul Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gürkan Karabulut tarafından kuruldu.

KİPTAŞ 18 taksitle 19 dükkan satacak! 430 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İBB iştiraki KİPTAŞ, yeni dönemde Tuzla’da hayata geçirdiği Meydan Evler ve Aydınlık Evler sosyal konut projelerinde yer alan 19 cadde dükkânı “KİPTAŞ 9. Gayrimenkul Müzayedesi"nde satışa çıkarıyor. 

Statue Gayrimenkul Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Statue Gayrimenkul Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Alper Gündüz ve Erinç Şener ortaklığında kuruldu.

Agad İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agad İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Agit Adkovayçin tarafından kuruldu. 

Skyist Property Gayrimenkul Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skyist Property Gayrimenkul Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta Mehmet Yıldız tarafından kuruldu.

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştirak şirketi KİPTAŞ tarafından düzenlenen halka açık müzayedelerin 7.’si yapıldı. Tek oturum halinde gerçekleştirilen müzayedede, gayrimenkullere yoğun ilgi gösterildi.

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi bugün!

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında 64 dükkan ve 2 konutu satışa çıkarıyor. Müzayede bugün saat 14:00'te gerçekleşecek. 

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi yarın!

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında 64 dükkan ve 2 konutu satışa çıkarıyor. Müzayede yarın saat 14:00'te gerçekleşecek. 

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi 24 Aralık'ta!

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında 64 dükkan ve 2 konutu satışa çıkarıyor. Müzayede 24 Aralık saat 14:00'te gerçekleşecek. 

KİPTAŞ Gayrimenkul Müzayedesi'nde 159.2 milyon TL'lik gayrimenkul satıldı!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın dün 6'ncısını gerçekleştirdiği KİPTAŞ Gayrimenkul Müzayedesi'nde, Locamahal Veliefendi Konutları’ndaki 36 konut 45 milyon 378 bin 345 TL'ye satıldı. Müzayede de 12 dükkan da 14 milyon 963 bin 985 TL'ye satıldı. Toplam 159 milyon 228 bin 330 TL'lik gayrimenkul satıldı.

Toki Gayrimenkul Müzayedesi Haberi

Toki Gayrimenkul Müzayedesi


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ çeşitli illerde yer alan 170 gayrimenkulün bugün Eskidiji Müzayedesi ile  66 gayrimenkulün satışı gerçekleşti. 


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, bugün 170 gayrimenkul satışa sunuldu. TOKİ gayrimenkulleri, Eskidiji Müzayede tarafından satışa sunulan gayrimenkullerin 66 tanesi satıldı. 


İstanbul, Şanlıurfa, Afyonkarahisa, Burdur, Edirne, Trabzon, Amasya, Düzce, Kahramanmaraş, Malatya, Trabzon, Adana, Balıkesir, Bursa, Çorum, Denizli, Gaziantep, Giresun, Tokat ve Yozgat'ta yer alan gayrimenkullerin satışı bugün Eskidiji'de saat 14.00'te gerçekleşti. 66 gayrimenkulün muhammen bedeli 4 milyon 370 bin TL olarak belirlendi. 66 gayrimenkulün satışından toplam 8 milyon 100 bin TL gelir elde edildi. 




Detaylı bilgi için: