29 / 03 / 2024

TOKİ Haber Dergisi

TOKİ Haber Dergisi

TOKİ Haber Dergisi’nin 64. sayısı çıktı. Kapağında TOKİ’nin 250 TL taksitli yeni konut hamlesinin yer aldığı dergi yine dolu dolu bir içerikle yayında..

TOKİ Haber Dergisi'nin Ocak sayısı yayında!

Yayın hayatına Şubat 2010’da başlayan TOKİ Haber Dergisi, yeni yıla yenilenen yüzüyle girdi. Grafik tasarımı baştan sona değişen derginin 59. sayısı okurlarıyla buluştu.

TOKİ Haber Dergisi'nin Kasım sayısı yayında!

Her ay dolu dolu içeriğiyle okurlarıyla buluşan TOKİ Haber Dergisi’nin 57. sayısı çıktı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı faaliyetlerini duyuran ve sektördeki gelişmeleri okurlarıyla paylaşan TOKİ Haber Dergisi’nin Kasım sayısını web sitesinden okuyabilirsi

TOKİ Haber Dergisi'nin Ekim sayısı yayında!

TOKİ’ nin faaliyetlerini duyuran ve sektördeki gelişmeleri okurlarıyla paylaşan TOKİ Haber Dergisi’ nin Ekim sayısı yayınlandı. Yeni sayıyı e - Dergi olarak sitemizden okuyabilirsiniz.

TOKİ Haber Dergisi’nin Eylül sayısı yayınlandı!

TOKİ’ nin faaliyetlerini duyuran ve sektördeki gelişmeleri okurlarıyla paylaşan TOKİ Haber Dergisi’ nin Eylül sayısı yayınlandı. Yeni sayıyı e- Dergi olarak TOKİ' nin sitesinden okuyabilirsiniz...

TOKİ Haber Dergisi’nin 52. sayısı yayınlandı!

TOKİ’nin faaliyetlerini duyuran ve sektördeki gelişmeleri okurlarıyla paylaşan TOKİ Haber Dergisi’nin 52. sayısı yayınlandı. Yeni sayıda inşaat ve gayrimenkul sektörünü ilgilendiren birçok haber yer alıyor...

Doğu ve Güneydoğu’ya 24 bin yeni konut!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ Haber Dergisi’nin Şubat sayısında Doğu ve Güneydoğu’daki projelerine ilişkin konuştu. 

3. havalimanı Almanları kıskandırdı!

İstanbul 3. havalimanı projesi Alman dergisi Der Spiegel'e inşaat çalışmalarındaki hızıyla haber oldu. Dergide 3. havalimanının başarısına dikkat çekildi.

Kiracı evden çıkmadan ne kadar önce haber vermeli 2017?

Gayrimenkul kiralamalarında sözleşme feshi ancak kanunda belirtilen şartlar ve süreler içinde yapılabiliyor. Peki, kanunen kiracı evden çıkmadan ne kadar önce haber vermeli 2017?

Türkiye Varlık Fonu ile Katar Devlet Fonu ortak oluyor!

THY, Milli Piyango, Ziraat Bankası, Halk Bankası gibi Türkiye’nin dev şirketlerini portföyünde bulunduran Türkiye Varlık Fonu ile Katar Devlet Fonu ortak oluyor. İşte Para Dergisi’ndeki o haber...

Vural Gökçalı evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı!

Modacı Vural Gökçalı ile Meral Gökçalı, Bodrum'un Gündoğan'daki evlerinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı. Villadaki tarihi eşyalarla ev müzeye dönüştü.

MYC Partners, gayrimenkul sektörüne giriş yaptı!

Capital dergisi yazarlarından Nilüfer Gözütok Ünal, DR. Murat Akdoğan'ın girişim hikayelerinden şimdiki konumuna kadar sürecini kaleme aldı.

TOKİ Muğla Konutları'nın 158 tanesi satılacak mı?

Muğla Gazetesi köşe yazarı olan Mustafa İnci, bugünkü yazısında Muğla Menteşe'de inşa edilen TOKİ konutlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o haber...

Rezzan Benardete evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı!

Dekorasyon ve moda tasarım markası olan 'R&B Living'in sahibi Rezzan Benardete evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı. Benardete, 3 yıldır aynı evde yaşıyor.

Metal Yapı Konut, Aysha Dergisi'nin iftar davetine sponsor oldu!

Aysha Dergisi’nin gelenekselleşen iftar buluşmalarının beşincisi Metal Yapı Konut’un sponsorluğunda gerçekleşti.

Serbest Mimar Dergisi'nin 25. sayısı çıktı!

3 ayda bir yayınlanan Serbest MİMAR Dergisi'nin 25. sayısı çıktı. Dergi, Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından yayınlanıyor.

İnşaat sektörü adaletsiz yürümez!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm çalışmalarını, projelerini, TOKİ konutlarını, yapılaşmayı değerlendirdi. İşte o haber...

Selma Çilek evinin kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Moda tasarımcısı Selma Çilek, Akatlar’da site içindeki evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Selma Çilek ile eşi Sinan Çiftçi çifti modern, genç ve dinamik bir stile sahip çatı dubleksi dairelerinde 7 yıldır yaşıyor.

Mace, Gayrimenkul Türkiye Dergisi'nin yeni ortağı oldu!

Gayrimenkul Türkiye Dergisi, 2010 yılından beri hizmet veren Mace ile stratejik ortaklık anlaşması imzaladı.

TOKİ Haber Dergisi Haberi

TOKİ Haber Dergisi

TOKİ Haber Dergisi’nin 64. sayısı çıktı. Kapağında TOKİ’nin 250 TL taksitli yeni konut hamlesinin yer aldığı dergi yine dolu dolu bir içerikle yayında..

TOKİ’nin faaliyetlerini duyuran ve sektördeki gelişmeleri okurlarıyla paylaşan TOKİ Haber Dergisi’nin haziran sayısı yayınlandı.


Yeni sayıda yine inşaat ve gayrimenkul sektörünü ilgilendiren birçok haber yer alıyor. Kapakta ise, TOKİ’nin 250 TL taksitle başlatacağı yeni konut hamlesi yer alıyor.


Yine dolu dolu bir içeriğe sahip olan TOKİ Haber’in 64. sayısını, e-Dergi olarak internet sitemizden okuyabilirsiniz.


TOKİ Haber Dergisi haziran sayısını okumak için tıklayınız.


TOKİ...