19 / 04 / 2024

TOKİ İzmir dar gelirli

TOKİ İzmir dar gelirli

TOKİ alt ve orta gelir grubu için İzmir Tire ve Ankara Polatlı'da toplam 505 konutu satışa çıkardı. İzmir'in kampanyası geçen hafta, Ankara'daki kampanya ise dün başladı.

TOKİ'den 4 bin 850 TL taksitle son dakika konut fırsatı! Emekliler, asgari ücretliler, dar gelirliler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 bin 848 TL taksitle konut satacak. İşte TOKİ'nin dar gelirlilerin yüzünü güldüren o projesi...

TOKİ'den emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere ucuz konut müjdesi! 81 ilde resmen talep toplanıyor!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen TOKİ 2022 projeleri için talep toplanıyor. TOKİ, emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere ucuz konut müjdesini verdi. İşte konu ile ilgili merak edilen tüm ayırıntılar...

TOKİ İzmir Aliağa ihalesi yarın!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, İzmir Aliağa Samurlu Mahallesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den dar gelirliye 461 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ'den dar gelirli vatandaşlara müjde açıklama geldi. Dar gelirliye ayda 461 TL taksitle kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuldu.

Bedri Yaşar: Dar gelirliye kırk yıl vadeli ev yapılsın!

TOKİ'nin dar gelirlilere yönelik konut yapması gerektiğini söyleyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, ''Otuz yıl, kırk yıl vadeyle dar gelirliye konut tahsil edilmeli'' diye konuştu.

TOKİ'den 400 TL taksitle dar gelirliye ev!

TOKİ projeleriyle dar gelirlilerin ev alma hayalini gerçekleştiriyor. TOKİ ucuz konut satışları ile sadece 12 bin lira peşinat ve 401 liradan başlayan taksitlerle vatandaşları ev sahibi yapacak.

TOKİ'den dar gelirliye 250 bin yeni konut!

2023 yılına kadar 250 bin sosyal konut inşa etmeyi planlayan TOKİ, İstanbullu dar gelirliler için 10 bin yeni konut üretecek.

TOKİ'den İzmir'de 5 kampanya!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut inşa edecek olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir'de 5 yeni kampanyaya başladı. Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapacak olan TOKİ, İzmir'de 2 bin 584 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ İzmir 2019 detayları....

TOKİ'den dar gelirliye 66 bin TL'ye konut!

50 bin sosyal konut için talep toplamaya başlayan TOKİ’nin, dar gelirli ve emekliye sunduğu başka fırsatlar da var. 36 ilde 4 binden fazla konutu satışa çıkaran TOKİ, 305 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi yapıyor.

Dar gelirli vatandaşa ön ödemeli konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, vatandaşlara sosyal konut müjesi verdi. Kurum, TOKİ ile dar ve orta gelirli vatandaşlar için ön ödemeli konut projesini hayata geçireceklerini açıkladı. 

TOKİ İzmir Torbalı kura sonucu tam liste 2018!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İzmir'in Torbalı İlçesi'nde hayata geçirilen projedeki 286 konut için kura bugün çekildi. İşte TOKİ İzmir Torbalı kura sonucu tam liste 2018..

TOKİ İzmir Torbalı orta gelir kura sonucu açıklandı!

TOKİ İzmir Torbalı orta gelir kura sonucu açıklandı. Toplamda 159 daireden oluşan projede 3+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor.

TOKİ İzmir Torbalı alt gelir kura sonucu açıklandı!

TOKİ İzmir Torbalı alt gelir kura sonucu açıklandı. TOKİ İzmir Torbalı projesinde yer alan 286 konutta kura sonuçları belirlendi.

TOKİ İzmir dar gelirli Haberi

TOKİ İzmir dar gelirli

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı İzmir Tire'de 80'i alt gelir grubuna olmak üzere 320 ve Ankara Polatlı'da 185 konutu satışa çıkardı.

Ankara Polatlı'da 137'si 112 ve 48'i 135 metrekare olan konutların satış kampanyası dün başladı. Konutların fiyatı şerefiye bedellerine göre 73 bin 861 YTL'den başlıyor ve 112 bin 660 YTL'ye kadar yükseliyor.İstenilen peşinat yüzde 10 ile yüzde 40 arasında. Kalan borç için 120 aya kadar taksit yapılabilecek.

İzmir Tire'deki konutların kampanyası ise geçen hafta Perşembe günü başlamıştı. 138'i 106 metrekare ve 102'si 120 metrekare olan konutların ortalama fiyatı 93 ile 105 bin YTL arasında. Peşinat oranları yüzde 10 ile yüzde 25 arasında değişen kampanyada başlangıç taksiti 581 YTL'den başlıyor ve kalan borca 120 aya kadar taksit yapılıyor. Kampanya...