26 / 04 / 2024

toki kalecik çevre düzenlemesi ihalesi

toki kalecik çevre düzenlemesi ihalesi

Başbakanlık Toplu Konut (TOKİ) İdaresi Başkanlığı, Ankara Kalecik'e konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işleri için ihale açtı.

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

TOKİ Ankara 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 78 yeni konut ve 136 yeni iş yeri geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kalecik projesi yarın ihaleye çıkacak. Söz konusu projede 78 konut, 136 iş yeri ve 5 restoran yer alacak.

Bakan Özhaseki’den TOKİ’ye övgü: ‘Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ, depremde sınıfı geçti’

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toki eliyle 20 yılda 38 bin sosyal donatı ve 1 milyon 305 bin sosyal konut inşa edildiğini söyledi. Özhaseki, "Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ sınıfı geçti" dedi.

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı uyardı! TOKİ sosyal konut başvurularınız iptal olabilir! İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projesi gündemde yer alan konulardan biridir. 81 ilde hayata geçecek olan sosyal konut başvuruları hakkında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı uyardı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: Arazileri peşkeş çekiyoruz TOKİ evlerinin fiyatları çok ucuz olacak

Hükümetin konut piyasasında yaşanan durgunluğu aşmak için başlattığı ucuz ev kampanyasının detayları belli olmaya başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hazine arazilerini dar gelirli vatandaşlara peşkeş çekiyoruz fiyatlar çok ucuz olacak" dedi.

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ'den 81 ile yeni konut müjdesi! Bakan Kurum resmen açıkladı! TOKİ başvuruları ne zaman?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum milyonlarca kişinin beklediği müjdeyi vererek, "TOKi ile yakın zamanda yine bir sosyal konut hamlesini 81 ilimizde yapacağız" dedi.

TOKİ Ankara Kalecik kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni projeler için start veren TOKİ, Ankara Kalecik Çansakale Mahallesi ve Halitçeviri Mahallesi projesi kapsamında 244 yeni konut inşa edecek.

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden satılık 96 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ankara ili, Pursaklar, Keçiören, Akyurt, Kahramankazan, Çubuk, Altındağ, Mamak, Kalecik ve Gölbaşı ilçelerinde yer alan 96 gayrimenkulü satıyor...

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ankara Kalecik'e kentsel dönüşüm projesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'nın Kalecik ilçesinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında 12 hektarlık alana eski Ankara evlerinin inşa edileceğini belirtti. 

TOKİ Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlandı!

Anayasada değişikliklerine uyum sağlanması amacıyla kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasını içeren karar Resmi Gazete'de yayınlandı. 703 sayılı KHK ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlandı.

toki kalecik çevre düzenlemesi ihalesi Haberi

toki kalecik çevre düzenlemesi ihalesi

TOKİ, tünel kalıp sistemiyle betonarme karkas 112 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas 1 adet ticaret merkezi inşaatı ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi işini açık ihale usulü ile yaptıracak.

İhale, 28 Kasım 2007 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de yapılacak.

Yer tesliminden itibaren toplam 450 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.

Kalecik konutlarının ihalesine katılmak isteyenler ihale dokümanını, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İhale Dairesi Başkanlığından görebilecekleri gibi aynı yerden bedeli mukabili temin edebilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise ihale günü ihale saatine kadar anahtar teslimi götürü bedel üzerinden komisyona verilecek.