28 / 03 / 2024

toki maltepe konut projesi

toki maltepe konut projesi

İstanbul Çekmeköy'de bulunan Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası'nın tamamen boşlatılarak Çınarköy Evleri projesi adı altında başlayan inşaat çalışmalarının ardından bir askeri kışlaya daha sosyal konut projesi yapılması kararı alındı. Proje TOKİ tarafından inşa edilecek.

TOKİ yeni konut projeleri neler?

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasından sonra gözler yeni projelere çevrildi. Peki, TOKİ yeni konut projeleri nelerdir? İşte tüm detaylar....

TOKİ'den konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak?

50 bin yeni sosyal konut projesinin kura çekilişlerini gerçekleştiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ'den konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak?

TOKİ'den konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak?

TOKİ'den konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak sorusu başvuru yapan vatandaşların sıkça arattığı sorular arasında yer alıyor. Peki TOKİ'den konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak? İşte yanıtı...

Muğla TOKİ 51 konut ihalesi yarın!

Muğla İli, Kavaklıdere İlçesi 3. Etap Menteşe Mahallesi 51 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'de konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kura çekilişlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Peki TOKİ'de konut kazanamayan ücret iadesini ne zaman alacak?

Amasya Hamamözü TOKİ 106 konut ihalesi yarın!

Amasya Hamamözü ilçesi, Hamamözü mahallesi 106 adet konut ve 1 adet büfe inşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Balıkesir TOKİ 160 konut ihalesi yarın!

Balıkesir İli, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesi 160 Adet Konut ve1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Bartın Dallıca TOKİ 424 konut ihalesi yarın!

Bartın Dallıca Köyü 424 Adet Konut, 1 Adet Cami, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet İlkokul İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Amasya TOKİ 106 konut ihalesi 1 Ağustos'ta!

Amasya, Hamamözü mahallesi 106 adet konut ve 1 adet büfe inşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bartın TOKİ 424 konut ihalesi 30 Temmuz'da!

Bartın Merkez Dallıca Köyü 424 Adet Konut, 1 Adet Cami, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet İlkokul İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tunceli Çemişgezek TOKİ 348 konut ihalesi 27 Haziran'da!

Tunceli Çemişgezek 348 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bursa TOKİ 292 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

Bursa Orhangazi 292 adet konut , 2 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 2 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak.

Isparta Keçiborlu TOKİ 53 konut ihalesi 25 Haziran'da!

Isparta İli, Keçiborlu İlçesi, Senir Beldesi Yenimahallesi 53 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

toki maltepe konut projesi Haberi

toki maltepe konut projesi

Çekmeköy Çınarköy Evleri Projesi'nde inşat çalışmaları devam ederken Çevre, Şehircilik Bakanlığı, İstanbul’da bir askeri alanını daha sosyal konutlar inşaatı için imara açtı. İstanbul Maltepe'de bulunan 528 bin metrekarelik askeri kışla arazisi TOKİ’ye devredilerek  7 katlı “sosyal konutlar” için arazi olarak ayrıldı.

Maltepe Atışokulu Mahallesi'ndeki askeri arazi için TOKİ'nin hazırladığı imar planı değişikliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından onaylandı. Bakanlık, imar planı dosyasını onayladıktan sonra itirazlar için askıya çıkardı.

Maltepe'deki imar planı açıklama raporunda, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından hazırlanan 11. Kalkınma Planı kapsamında ‘100 bin Sosyal Konut Projesi’ çalışmaları yürütüldüğüne dikkat çekildi. 

100 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında vatandaşların barınma ve konut ihtiyacını karşılamak amacıyla Maltepe'de bulunan, Milli Savunma Bakanlığı adına olan tahsisleri rafa kaldırılan ve TOKİ’ye devredilen taşınmazlarda, kentsel yaşam alanı üretimi çalışmalarına...