26 / 04 / 2024

TOKİ stadyumları

TOKİ stadyumları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nca Trabzon'da yapılan Akyazı Spor Kompleksi Stadyumu, çatı sistemiyle Türkiye'nin kendini temizleyen ve hava kirliliğini gideren ilk stadyumu olacak.

TOKİ stadyumların inşaatına başlıyor!

Diyarbakır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki en büyük statlarından birine kavuşmuş olacak. Batman'da 15 bin seyirci kapasiteli stadyumla birlikte kapalı yüzme havuzu da inşa edilecek.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Eski stadyumlar millet bahçesi oluyor!

Meclis KİT Komisyonu’nda açıklamalar yapan TOKİ Başkanvekili Sami Er, “18 ilde 22 millet bahçesi yapıyoruz. Bunlar, eski statların yerine olacak” dedi.

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

Yeni stadyumlar artık büyük olmayacak!

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu, ilk 10'a girdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, "Bundan sonra yeni stadyumları çok büyük yapmayacağız." dedi. 

Türkiye'ye 6 yeni stadyum müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ imkanlarıyla Ankara, Elazığ, Erzincan, Hakkari, Şırnak ve Edirne'de yeni stadyumlar inşa edilecek.

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mahmut Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İzmir Göztepe ve Karşıyaka stadyumlarının ihale tarihi belirlendi!

TOKİ tarafından inşa edilecek İzmir Göztepe ve Karşıyaka yeni stadyumlarının ihale tarihleri açıklandı.

TOKİ Türk sporuna hizmet edecek stadyumlar inşa ediyor!

TOKİ, önümüzdeki 50 yıl boyunca Türk sporuna hizmet edecek stadyumlar inşa ediyor. UEFA standartlarını da yukarıya taşıyan bu statların bazıları ‘akıllı’ ve ‘ekolojik’ özelliklere sahip

TOKİ stadyumları Haberi

TOKİ stadyumları

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, İdare'nin alt ve orta gelir grubuna dönük konut projeleri ile beraber sosyal donatıları da inşa ettiğine dikkat çekti. 


TOKİ tarafından okul, yurt, hastane, ibadethane, stadyum, spor kompleksi, ticaret merkezi gibi 6 bin 685 sosyal donatı inşa edildiğine vurgu yapan Turan, "Ülkemizde yaşamın her alanında, devletimize gerekli her noktada milletimize yüksek kalifiye imalat hedefiyle hizmet vermeyi sürdüreceğiz" dedi. 


"TÜRKİYE'DE İLK OLACAK" 


TOKİ'nin Türk Telekom Arena Stadyumu ile 2013 Akdeniz Oyunları'nın gerçekleştiği Mersin Arena Stadyumu'nu inşa ettiğini anımsadan Turan, Trabzon'da yapılan Akyazı Spor Kompleksi'nin de aynı titizlikle inşa edildiğini belirtti. 


Turan, 40 bin izleyici kapasiteli Trabzon Akyazı Stadyumu'nun çatı sistemi ile Türkiye'de bir ilk olacağına dikkat çekti. Turan, Trabzon Akyazı Spor Kompleksi Stadyumu çatısının çevre dostu, kendini temizleme ve hava...