16 / 04 / 2024

toki turyap ihaleleri

toki turyap ihaleleri

TOKİ tarafından İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'nın da aralarında olduğu çeşitli illerde toplam 971 bin 623 metrekare büyüklüğe sahip 76 arsa "açık artırma" yöntemi ile satışa sunuldu.

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detayına bakın!

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı... Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

İzmir'de TOKİ'nin satışa çıkardığı arsaların ihaleleri meclis gündeminde!

İzmir'in bazı ilçelerindeki arsalar için TOKİ tarafından 23 Haziran 2020 tarihinde duyurulan satış ve kira ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Turyap TOKİ'nin 57 iş yeri ve 59 konutunu sattı!

Turyap, TOKİ'nin 57 iş yeri ve 59 konutunu satışa çıkardı. Konutlar 55 Bin TL, iş yerleri ise 30 Bin TL’den başlayan muhammen bedellerle satışa çıktı. Müzayede de bir günde 26 Milyon TL’lik satış yapıldı.

TURYAP, TOKİ'nin Başakşehir'deki istasyon arsasını OPET'e sattı!

Turyap, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)'nin mülkiyetinde bulunan 12 ildeki 33 arsayı açık artırmaya çıkardı. Muhammen bedel toplamı 155.119.786,30 TL olan 14 arsa, yüzde 110'a ulaşarak 170 milyon 282 bin TL'den işlem gördü.

Turyap, TOKİ'nin gayrimenkullerini satıyor!

Emlak pazarlama ve aracılık şirketi TURYAP, TOKİ'nin mülkiyetinde bulunan taşınmazları açık artırma ile satışa çıkardı. Muhammen bedel toplamı 14 milyon olan gayrimenkuller yüzde 212 artışla 31 Milyon 854 Bin TL'den işlem gördü.

TOKİ müzayedeleri TURYAP'ta!

TOKİ'nin açık artırma ile gayrimenkul satış ihalesini kazanan TURYAP, 2 yıl daha müzayedeleri düzenleyecek. TOKİ'ye ait konut, arsa ve iş yerlerini açık artırma ile satışa sunacak.

TURYAP, TOKİ ihalesini kazandı!

TURYAP, Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ)'nin birçok ilde bulunan taşınmazlarının açık artırma yöntemiyle satışını yapmaya devam ediyor.

TOKİ'nin gayrimenkul müzayedeleri 2 yıl daha TURYAP'ta!

Türkiye'nin en köklü ve yaygın emlak organizasyonu TURYAP, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin gayrimenkul açık artırma ihalesini kazanarak 2 yıl süre ile müzayedelere ev sahipliği yapacak.

Toki 46 arsanın satşını gerçekleştirecek!

Toki Turyap tarafından düzenlenecek müzayedede 46 arsasını satışa çıkaracak. İstanbul ve Ankara da dahil 15 şehirde bulunan konut, is yeri ve otel niteliğinde arsalar sahiplerini bulacak.

Turyap, TOKİ'nin 36 konut ve 114 işyerini 29 Mayıs'ta satışa çıkarıyor!

Turyap, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin gayrimenkullerini açık arttırmayla 29 Mayıs 2014 Perşembe günü saat 14.00'de satışa çıkaracak. Satışa dahil 36 konut ve 114 işyeri bulunuyor

TOKİ'nin gayrimenkul satışlarına aracılık ihalesini Turyap kazandı!

Mülkiyeti Tokiye ait olan arsa, konut ve işyerlerinden satışa çıkarılacak olanlar Turyapın düzenleyeceği açık artırma organizasyonları ile alıcıyla buluşacak. Katılım şartlarını yerine getirenler ise yine online olarak açık artırmaya iştirak edebilecek...

TOKİ stadyum ihaleleri için komisyon kurulması önerildi!

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ, aralarında Eskişehir'in de bulunduğu bazı illerde TOKİ tarafından yapımına başlanan stadyumlar için TBMM'de araştırma komisyonu kurulması önerisinde bulundu...

toki turyap ihaleleri Haberi

toki turyap ihaleleri

TOKİ tarafından İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'nın da aralarında olduğu çeşitli illerde toplam 971 bin 623 metrekare büyüklüğe sahip 76 arsa "açık artırma" yöntemi ile satışa sunuldu.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'nın da aralarında olduğu çeşitli illerde toplam 971 bin 623 metrekare büyüklüğündeki 76 arsayı "Açık Artırma" yöntemi ile satışa çıkardı.


İdareden yapılan yazılı açıklamada, Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Elazığ, İstanbul, İzmir, Konya, Ordu, Sivas ve Trabzon'da toplam 971 bin 623,81 metrekare büyüklüğündeki 76 arsanın satışa sunulduğu belirtildi.


Bu arsaların konut, ticaret, turizm, sanayi, akaryakıt ve servis, küçük sanayi sitesi, depolama, spor tesisi, sosyal kültürel tesis, otel, üniversite, özel ilköğretim ve ortaöğretim okulu niteliğinde olduğu ifade edilerek, müzayedenin 26 Ocak Perşembe günü 13.30'da TOKİ'nin Ankara...