20 / 04 / 2024

tokiden yalovaya sevgi evleri

tokiden yalovaya sevgi evleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Yalova ve Karaman'a sevgi evleri inşaatı işi için ihale açtı.

Sevgi Hatun İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgi Hatun İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ölçer tarafından kuruldu.

Aksaray Sevgi Evleri projesinde son durum ne? 

Aksaray Belediyesi'nin kimsesiz çocuklar için hayata geçirdiği  ‘Sevgi Evleri’ projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Aksaray'da Sevgi Evleri projesinin temel kazısı başlatıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçiren Sevgi Evleri projesinin hazırlık aşaması tamamlandı. Temel kazısı başlatılan projenin temel atma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Sevgi Nalbur Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgi Nalbur Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldız ve Aydın Tanrısever tarafından kuruldu.

Diyarbakır Sevgi Evi Sitesi için bina tahsisine iptal kararı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine görevlendirme yapılan dönemde alınan, belediyeye ait bir binanın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne "Sevgi Evi Sitesi" kurulması için tahsisi kararı iptal edildi

ENKA'nın acı günü! Sevgi Gerçek vefat etti!

ENKA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Gerçek'in annesi Sevgi Gerçek vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Çimtaş taziye ilanı yayınladı.

Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi 7.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Raufbey Mahallesi'nde yer alan Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi icradan satılıyor. Satışa konu olan hastane için 7 milyon 850 bin TL bedel isteniyor. 

Bayrampaşa Sevgi Kafe açıldı!

Bayrampaşa Belediyesi’nin engelli gençlere istihdam sağlamak ve onları sosyal hayata atapte etmek amacıyla hayata geçirdiği ‘Sevgi Kafe’ Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın da katılımıyla açıldı.

Sevgi Hastanesi'nden Bandırmaya yeni yatırım!

Sevgi Hastanesi Bandırma’ya yapmayı planladığı yatırım öncesi Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı ziyaret ederek yatırımla ilgili bilgi verdiler.

Kars Özel Sevgi Anaokulu açıldı!

Kars Selim İlçesi Kaymakamı Erdinç Dolu, Selim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Özel Sevgi Anaokulunun açılışını yaptı.

Gölcük Sevgi Yolu caddesi genişletiliyor!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Sevgi Yolu Caddesi güzerhında yol genişletme çalışmalarına sürdürüyor.

Bitlis'te villa şeklinde 5 sevgi evi açıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürü Mehmet Emin Çakan, 2015'te Bitlis merkezde korumaya muhtaç ve kimsesiz çocuklar için villa şeklinde 5 sevgi evi açtıklarını söyledi.

Mersin Musa Eroğlu Sevgi Parkı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mut Belediyesi tarafından yaptırılan 54 bin 977 metrekare alana sahip Musa Eroğlu Sevgi Parkı’nın açılış törenine katıldı.

tokiden yalovaya sevgi evleri Haberi

tokiden yalovaya sevgi evleri


Yalova'ya konvansiyonel kalıp sistemiyle 2 adet 0-6 yaş grubu sevgi evi ile genel, adaiçi altyapı ve çevre düzenleme inşaatı yaptırılacak.


Yer tesliminden itibaren toplam 420 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi 6 Şubat 2008 tarihinde saat 14.00'de TOKİ'de "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.


-KARAMAN SEVGİ EVLERİ-


TOKİ, Karaman'a konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet ortak kullanım merkezi, 5 adet 7-12 yaş grubu sevgi evi ile genel, adaiçi altyapı ve çevre düzenleme inşaatı yaptıracak.


İhale, 5 Şubat 2008 tarihinde saat 14.00'de "açık ihale usulü" ile TOKİ'de gerçekleştirilecek.


Yer tesliminden itibaren 450 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.


-İHALE ŞARTLARI-


Yalova ve Karaman'a yapılacak olan sevgi evleri inşaatı ihalelerinde doküman, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İhale Dairesi Başkanlığından görülebileceği gibi...