19 / 04 / 2024

tolgahan sayışman nerede oturuyor

tolgahan sayışman nerede oturuyor

Oyuncu Tolgahan Sayışman, Çekmeköy’deki 4.5 milyon TL'lik lüks villasına eşi Almeda Abazi için 50 bin TL’lik spor salonu yaptırdı.

Tolgahan Sayışman Zekeriyaköy'den 2 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman İstanbul Zekeriyaköy'den 4 katlı, havuzlu villa satın aldı. Anne-babasıyla yaşayacağı eve 2 milyon TL verdi. Evi bitene kadar ailesiyle Şişli'de bir otele yerleşti.

Selen Soyder ve Tolgahan Sayışman ev bakıyor!

Sürpriz evlilik kararı alan Selen Soyder ve Tolgahan Sayışman çifti ne yapacağını bilmiyor

Altın almalı mıyım, beklemeliyim? İslam Memiş o rakamı işaret ederek uyardı! Bunu yapmayan bin pişman olacak

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala altın piyasasının ne olacağı merak ediliyor. Altın fiyatları araştırılan konular arasında yer alırken Altın uzmanı İslam Memiş ''altın almalı mıyım, beklemeli miyim?'' sorusunu merak edenler için rakam açıklaması yaparak uyardı. Bunu yapmayan çok pişman olacak

Grundig bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Grundig bulaşık makinesi, bulaşıklarınızı en çok sayıda almayı amaçlayıp ona göre dizayn edilen Grundig bulaşık makinesi, Tek seferde en çok kirliyi almayı  amaçlayarak dizayn edilmiştir. Grundig bulaşık makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?06 Şubat 2023 fiyat listesi

 Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü kırışıklık düşmanı bir ürün. Ev illerinizde en büyük yardımcınız Philips ütü aldığınıza pişman olmayacaksınız. Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Kumtel LX-9645 Fırın 70 LT en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Türk halkı nezdinde hatrı sayılır marka olan ''Kumtel'' fırınları ile de seviliyor. Pratik çözümler sunan Kumtel marka fırınlara sahip olmak isteyenler için. Kumtel LX-9645 Fırın 70 LT  için fiyat araştırması yaptık. Peki, Kumtel LX-9645 Fırın 70 LT  ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detayl

Dolar için geri sayım başladı! 25 TL olacak!

Dolar için geri sayım başladı. Ünlü ekonomist flaş açıklamayı yaptı! Dolar 25 TL olacak! Hemen bakın, sonra pişman olmayın! İşte detaylar...

Dolar'da fırtınaya sayılı gün! Analistler teker teker uyardı! Yer yerinden oynayacak! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!

Analistler, dolarda fırtınanın çok yaklaştığını açıkladı! ABD enflasyon verilerinin açıklanması ile yükselişe geçen dolar, o tarihte kıyameti koparacak! Analistler teker teker uyardı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın! İşte dolarda fırtınanın kopacağı o tarih...

Panik havası daha da güçlenecek diyen ekonomist Şevket Sayılgan doların nerede duracağını açıkladı

Dolar/TL 14 gün sonra yeniden 17 liranın üzerine çıktı. Cumhuriyet TV'de konuşan ünlü ekonomist Şevket Sayılgan, yıl sonu için dolar/TL kuru tahminini canlı yayında paylaştı.

Sistemkoin CEO'su Tolgahan Çolpan'dan milyonluk vurgun!

Sistemkoin'in tutuklu CEO'su Tolgahan Çolpan'ın seyirci olarak katıldığı bir üniversite panelinde kendini sponsor olarak tanıtıp çok sayıda üniversite öğrencisini dolandırdığı ortaya çıktı. 

5 maddede arsa payı ve sayı çoğunluğu gerektiren kararlar!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "5 maddede arsa payı ve sayı çoğunluğu gerektiren kararlar" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Tolgahan Sayışman kiracılarından kira almadı!

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, pandemi nedeniyle kiracılarından kira almadı.

Tolgahan Sayışman resmen inşaat şirketi kurdu!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, inşaat sektörüne girdi. Sayışman, yeni şirket kurdu. Hangün Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Hangün Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hangün Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Tolgahan Sayışman tarafından kuruldu. 

Tolgahan Sayışman inşaat sektörüne girdi!

İnşaat sektörüne giren oyuncu Tolgahan Sayışman 40 dairelik rezidans ve 14 villadan oluşan iki projeyi hayata geçirecek.

tolgahan sayışman nerede oturuyor Haberi

tolgahan sayışman nerede oturuyor

Oyuncu Tolgahan Sayışman’dan 5 aylık hamile eşi Almeda Abazi’ye büyük bir jest yaptı. Eşine hediye olarak Çekmeköy’de oturan ailelerinin yanında 4 milyon TL değerinde villa satın alan Sayışman, evinin bodrum katını spor merkezine dönüştürdü.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, eşi için evine 50 bin TL harcama yaparak spor aletleri alan oyuncu, Abazi'yi mest etmeye hazırlanıyor. Abazi, özel olarak tutulan pilates hocasıyla da doğumu için için egzersizler yapıyor. 

Tolgahan Sayışman Çekmeköy’de 4.5 milyon TL'ye villa...