19 / 04 / 2024

torkam çarşı dükkanları 2019

torkam çarşı dükkanları 2019

"Güçlü konum, sağlam yatırım" sloganıyla tanıtılan Torkam E-5 Çarşı dükkanları Nisan 2019'da satışa çıkacak.

TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı!

E5 Otoyolu’nun Sefaköy - Florya aksında inşa edilen TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı...

TORKAM E5'in son dükkanları bugün satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını bugün açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor.

TORKAM E5'in son dükkanları yarın satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını yarın açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor. 

TORKAM E5'in son dükkanları 10 Temmuz'da satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını 10 Temmuz tarihinde açık artırma usulü ile satışa çıkardı.

Kahramanmaraş Kapalı Çarşı'da dükkanlar tamamlanıyor! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kapalıçarşı'da devam eden restorasyonlar kapsamında dükkanların yıl sonunda tamamlanacağını söyledi. 

İstanbul’un tarihi çarşılarında dükkanlar kapanıyor!

Mısır Çarşısı, Mahmutpaşa, Sultanhamam, Mercan ve Kapalıçarşı; tarihi yarımada denilen Eminönü ve Beyazıt bölgesinde Osmanlı döneminden bugüne faaliyette bulunan tarihi çarşılardaki dükkanlar kapanıyor. Çarşı esnafı içinde bulundukları durumu anlattı...

Torkam E-5 Çarşı dükkanları bugün satışa çıkıyor!

TOKİ tarafından Küçükçekmece- Sefaköy mevkiinde hasılat paylaşım modeli ile yapılan TORKAM E5 projesinde 186 tane dükkan bugün saat 13:00'te açık artırma usulü ile satılıyor...

Torkam E-5 Çarşı dükkanları yarın satışa çıkıyor! 

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen Küçükçekmece TORKAM E5 projesinde 186 tane dükkan yarın saat 13:00'te açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor.. 

Mısır Çarşısı’ndaki dükkanların yarısı kepenklerini açmadı!

Mısır Çarşısı’nda dükkanların yarısının açılmadığını söyleyen esnaf, "3 ay kira ödemedik. Geriye dönük kiraların alınmamasını ya da işler açılınca alınmasını talep ediyoruz." diyor

Torkam E-5 Çarşı dükkanları 19 Temmuz'da satışta!

Küçükçekmece TORKAM E5 projesinde 186 adet dükkan 19 Temmuz Pazar günü saat 13:00'te açık artırma usulü ile satışa sunulacak. 

Kapalıçarşı esnafı mutlu! Dükkanlar 1 Haziran'da açılıyor!

Koronavirüs döneminde kapalı olan Kapalıçarşı, yeni döneme hazırlanıyor. Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş, 1 Haziran'da dükkanların yeniden açılacağını söyledi.

Torkam E5’in cadde ve metro dükkanları 5 Nisan’da satılıyor!

Torkam ve TOKİ işbirliğiyle Sefaköy-Florya'da yükselen Torkam E5 projesinin cadde ve metro dükkanları 5 Nisan'da 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla açık artırmayla satılıyor...

Torkam E-5 Çarşı dükkanları 21 Nisan'da satışa çıkıyor!

Torkam E5 projesindeki 124 adet dükkan satışa çıkıyor. Ticari alanlar 21 Nisan 2019 günü saat 13:00'da açık artırma usulüyle satılacak.

torkam çarşı dükkanları 2019 Haberi

torkam çarşı dükkanları 2019

Torkam İnşaat tarafından Sefaköy'de inşa edilen Torkam E5 projesindeki konutlar geçtiğimiz yıl satışa çıktı.

234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkanın bulunduğu Torkam E-5 projesinin arsa alanı 20 bin 700 metrekare.

Sefaköy Torkam E5 projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlara yer veriliyor.

Projedeki 123 Çarşı dükkanı Nisan 2019'da satışa çıkarılacak. Projedeki çarşı dükkanlarının fiyatları henüz belli değil.

Torkam E-5 projesinde yer alan çarşı dükkanlarının alanları şu şekilde;
Minimum 32,85 metrekare (Net) - 37,79 metrekare (Brüt), maximum 322,94 metrekare (Net) - 336,73 metrekare (Brüt)

Torkam E5 nerede?:
İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de yükselen Torkam E5 projesi konumuyla dikkat çekiyor. E-5 kenarında minibüs ve metrobüse yürüme mesafesinde bulunan proje Florya-Sefaköy aksında bulunuyor. Projenin çevresinde ise Arel Üniversitesi, Kaymakamlık,...