20 / 04 / 2024

Torunlar GYO dan 380 milyonluk yatırım

Torunlar GYO dan 380 milyonluk yatırım

Bu yıl Paşabahçe'deki eski Tekel fabrikası arazisinde turistik amaçlı bir projeye başlayacak olan Torunlar GYO, 380 milyon lira yatırımla projeler geliştirmeye ve hayata geçirmeye de devam edecek...

Torunlar GYO'dan 2023'te 622.5 milyon TL'lik satış!

Torunlar GYO 2023 yılında yapılan kiralama ve satış işlemlerini açıkladı. İşte açıklanan o rakamlar...

Torunlar GYO'dan, ilk 9 ayda 305 milyon TL konut ve ofis satış geliri!

Torunlar GYO tarafından yayımlanan faaliyet raporuna göre, şirket ilk 9 ayda 305 milyon TL konut ve ofis satış geliri elde etti. İşte şirket tarafından açıklanan o rakamlar...

Torunlar GYO'dan Karaköy'e butik otel!

Torunlar GYO Kemankeş Caddesi'ndeki bin 501 metrekare arsa üzerine 3 bin 900 metrekarelik metruk binayı kentsel dönüşüm çerçevesinde portföyüne katmıştı. Bu bina yıkılarak butik otel yapılacak.

Torunlar GYO'dan ilk 9 ayda 1 milyar 23 milyon TL'lik satış!

Torunlar GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket, 2021'in ilk 9 ayında 394 milyon TL tutarında konut ve ofis satış hasılatı elde etti. 

Torunlar GYO'dan ilk 3 ayda 193.7 milyon TL'lik kar!

Torunlar GYO'nun 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Mehmet Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasını SPK onayladı...

Aziz Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasına SPK'dan onay verildi...

Torunlar GYO'dan Kanal İstanbul arazisi açıklaması!

Torunlar GYO, basın yayın organlarında çıkan Aziz Torun'un ve Torunlar GYO'nun Kanal İstanbul güzergahında arazi sahibi olduğu haberlerini yalanladı.

Torunlar GYO'dan 2020'de 1.1 milyar TL satış geliri!

Torunlar GYO, SPK standartlarına uygun olarak hazırlanan mali tablolara göre 2020'yi 8.8 milyar TL net aktif değer ve 14.3 milyar TL portföy büyüklüğü ile tamamladı. Şirketin, faiz, amortisman ve vergi öncesi kârı (FAVÖK/EBITDA) ise 636 milyon TL oldu.

Torunlar GYO'dan 2020 yılında 517.2 milyon TL'lik satış! 

Torunlar GYO'nun portföyünde yer alan taşınmazlara ilişkin olarak 2020 yılı içerisinde yıllık kira bedeli toplam 31 milyon 732 bin 164 TL kiralama, 517 milyon 239 bin 611 TL satış işlemi gerçekleşti.

Torunlar GYO, Invest Gayrimenkul Değerleme Şirketi ile anlaştı!

Torunlar GYO'nun portföyünde değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme şirketi olarak Invest Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin Değerleme Şirketi olarak seçilmesine karar verildi.

Torunlar GYO'dan 'Hilton Mall of İstanbul Oteli' açıklaması!

Mall of İstanbul bünyesinde yer alan Hilton Mall of İstanbul bugün itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Torunlar GYO, yeni oteli hakkında açıklama yaptı...

Torunlar GYO Esas Sözleşmesi'nin 8. maddesini güncelledi!

Torunlar GYO'nun esas sözleşmesinin Sermaye ve Paylar Başlıklı 8. Maddesinin tadili için SPK'dan onayı alındı, tescili yapıldı. Şirket genel bilgi formu ise güncellendi.

Torunlar GYO dan 380 milyonluk yatırım Haberi

Torunlar GYO dan 380 milyonluk yatırım

Bu yıl Paşabahçe'deki eski Tekel fabrikası arazisinde turistik amaçlı bir projeye başlayacak olan Torunlar GYO, 380 milyon lira yatırımla projeler geliştirmeye ve hayata geçirmeye de devam edecek. 


Torunlar GYO, bu yıl 380 milyon lira yatırımla projeler geliştirmeye ve hayata geçirmeye devam edecek. Şirket, Anadolu yakasında Paşabahçe'deki eski Tekel fabrikası arazisinde "Boğaz'a yakışır" turistik amaçlı bir projeye de başlayacak. 


Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Torun, 2013'ü başarılı bir şekilde geçirdiklerini, ilk 9 ayda yaklaşık 349.1 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, şu anda Türkiye'nin "marka şehri" olan İstanbul'un önemli lokasyonlannda projelerinin birer birer yükseldiğini söyledi. Torunlar GYO'nun güçlü özsermayesi, uzun vadeli, dengeli ve düşük maliyetli finansman yapısı ile yatırımlarını kesintisiz olarak sürdürmeye devam ettiğini kaydeden Torun,...