26 / 04 / 2024

Toskana Vadisi satışları

Toskana Vadisi satışları

Oluşturduğu yaşam konseptiyle evden fazlasını sunan Toskana Vadisi 3. Faz, Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı işbirliğiyle Büyükçekmece'de hayata geçiyor. 1068 dönüm arazi içinde yer alan Toskana Vadisi 187 adet villadan oluşuyor.

Şafak Sezer Toskana Vadisi'ndeki villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor!

Yer aldığı sayısız dizi ve film projeleri ile Türkiye'nin sevilen isimlerinden olmayı başaran Şafak Sezer 2011 senesinde Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7.3 milyon TL'ye satın aldığı villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor...

Düşler Vadisi Riva 2. Etap'ta satışlar başladı!

Yılmaz İnşaat imzasıyla Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Düşler Vadisi projesinin 2. etabında satışlar başladı. Yeni etapta fiyatlar 1 milyon 914 bin TL'den başlıyor.

Düşler Vadisi Riva'da konut satışları hız kesmedi!

Riva’da gayrimenkul satışları hız kesmedi. Bölgenin cazibesi, şehrin içinde ama doğayla baş başa konumu, golf sahası ve Riva Kanal projesi gibi yeni yatırımlarla arttı.

Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları devam ediyor!

İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı'nın Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları hız kesmeden devam ediyor.

Toskana Orizzonte satılık villa!

Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak yükselen projenin ilk etabı bu yıl Eylül'de teslim edilecek. Toskana Orizzonte satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek tasarlandı.

Toskana Orizzonte satış ofisi!

Toskana Orizzonte satış ofisi ile 0212 850 83 00 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Büyükçekmece Göl Vadisi'nde yükselen proje Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de satışlar başladı!

Emaar Türkiye’nin, Büyükçekmece’deki 700 milyon dolarlık Toskana Vadisi’nin 200 milyon dolarlık üçüncü fazı olan Toskana Orizzonte, Arıkan Yapı tarafından tek katlı villa konseptiyle inşa ediliyor.

Emaar Toskana Orizzonte satılık!

Emaar Toskana Orizzonte satılık villa alanları 695 metrekareye kadar ulaşıyor. İlk etap teslimlerinin bu yıl eylül ayında yapılması planlanan proje Büyükçekmece Göl Vadisi'nde yükseliyor.

Toskana Vadisi 3. faz'da 580 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılık villalar!

Eylül 2015'te teslimlerin yapılacağı Toskana Vadisi 3. faz projesi kapsamında yer alan villaların fiyatları 580 bin dolar ile 2 milyon 650 bin dolar arasında değişiyor.

Toskana Vadisi satış ofisi!

Toskana Vadisi satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 187 tane villadan meydana gelen projede 95 bin dolardan başlayan peşinatlarla ödeme imkanı sunuluyor.

Toskana Vadisi fiyatları ne kadar?

Toskana Vadisi projesinde yer alan villaların alanları 179 metrekare ile 694 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Satış sürecinin devam ettiği Toskana Vadisi fiyatları ne kadar?

Dap Vadisi satılık ofis fiyatları!

Dap Vadisi satılık ofis fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Dap Vadisi projesinin içerisinde yer alan Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projelerinde lansman fiyatlarıyla satışlar sürüyor...

Toskana Vadisi 3. etapta tek katlı yaşama geçildi!

Toskana Vadisi'nin 3. fazı geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Müşteri taleplerine göre ilk etabında üç katlı, ikinci etabında iki katlı yaşam alanları oluşturan Emaar, üçüncü etapta Arıkan Yapı ile işbirliğine giderek, tek katlı yaşama geçti...

Toskana Vadisi satışları Haberi

Toskana Vadisi satışları

Oluşturduğu yaşam konseptiyle evden fazlasını sunan Toskana Vadisi 3. Faz, Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı işbirliğiyle Büyükçekmece'de hayata geçiyor. 


1068 dönüm arazi içinde yer alan Toskana Vadisi 3. Faz, tamamı tek katlı, tam müstakil, yüksek tavanlı, iç bahçeli, alaturka kiremitli, taş duvarlı ve Akdeniz kimlikli 8 tipte 187 adet villadan oluşuyor. 179 metrekareden 694 metrekareye kadar farklı büyüklükte konut, 3 odadan 7 odaya kadar farklı oda seçenekleriyle sunuluyor. 


Salonlarda beş, mekânlarda üç metreye varan tavan yükseklikleriyle ferah yaşam alanları oluşturan evler, Toskana Vadisi mimari kimliğine sadık kalınarak projelendirildi. Toskana Vadisi 3. Faz'ın en önemli özelliklerinden biri tüm günü içinde geçirilebilecek büyüklükteki mutfakları. Büyüklükleri 18 metrekare ile 51 metrekare arasında değişen mutfaklar, her daim yaşayan evler oluşturmak üzere tasarlandı. Projenin bahçeleri de...