26 / 04 / 2024

Toyota idari bina

Toyota idari bina

Toyota, yenilenebilir kaynaklar kullanımında araştırma ve geliştirme faaliyetlerini hızla sürdürüyor. Orhanlı’da bulunan Yedek Parça ve Eğitim Merkezi’nde yüzde 100 yenilenebilir enerji kullanılacak.

Kocaeli İtfaiyesi'ne yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kentin birçok yerine hizmet veren Kocaeli İtfaiyesi büyümeye devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu kez Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na idari bina kazandırıyor.

Reysaş GYO Giresun'daki deposunu 540 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Giresun İli Bulancak İlçesi 282 Ada 31 Parsel üzerindeki 15 bin 700 metrekare arsa üzerinde bulunan deposunun idari bina, kantar odası dahil toplam 6 bin 400 metrekarelik depolama alanını "Progıda Tarım Ürünleri San.ve Tic.A.Ş."ye 1 seneliğine 540 bin TL'ye kiraya verdi.

Bursa Karacabey'de 22.6 milyon TL'ye icradan satılık salça fabrikası!

Karacabey İcra Dairesi, Bursa ili, Karacabey İlçesi, Akhisar Mahallesi, 140 ada 3 parsel, 141 ada 1 parsel, 113 ada 16 parsel, 113 ada 19 parsel, 113 ada 12 parselde yer alan salça fabrika binası, idari bina ve üzerindeki yapıları 22 milyon 615 bin 629 TL'ye icradan satıyor...

Kayseri'de 6.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Melikgazi İlçesi, Anbar Mahallesi'nde bulunan karma tek katlı fabrika binası ve üç katlı idari bina ve arsası vasfındaki taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 6 milyon 713 bin 968 TL olarak belirlendi.

Osmaniye'de 16.2 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri, depo ve idari bina!

Osmaniye 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, Osmaniye ili, Merkez ilçesi, Rızaiye Mahallesi, 113 ada 14 parselde yer alan 2 katlı iş yeri, depo ve idari binayı 16 milyon 239 bin 969 TL'ye icradan satıyor...

Toyota idari binalarında 'Yenilenebilir Enerji' kullanacak!

Toyota, yenilenebilir kaynaklar kullanımında araştırma ve geliştirme faaliyetlerini hızla sürdürüyor. Orhanlı’da bulunan Yedek Parça ve Eğitim Merkezi’nde yüzde 100 yenilenebilir enerji kullanılacak.

Trabzonspor'un yeni idari bina ve kamp tesisleri açıldı!

Trabzonspor kulübünün yeni idari binası ve yenilenen futbolcu kamp dinlenme tesisleri hizmete açıldı. Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni idari binanın açılış töreninde konuştu.

Bitlis OSB idari bina inşaatında son durum!

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Organize Sanayi Bölgesinde inşa edilen idari binayı inceleyerek, yetkililerden inşaatın son durumuyla ilgili bilgi aldı.

Kartepe'de 12.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kocaeli İli Kartepe İlçesi Acısu Mahallesi'nde yer alan fabrika binası ve 3 katlı idari bina 12 milyon 737 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Konya Karatay'da 10.5 milyon TL'ye icradan satılık depo!

Konya İli Karatay İlçesi Fetih Mahallesi'nde yer alan depo ve 3 katlı idari bina nitelikli gayrimenkul 10 milyon 545 bin TL bedel ile icradan satışa sunuluyor.

Kırşehir'de 15.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırşehir ili, Merkez ilçe, Çayağzı köyünde yer alan fabrika binası, idari bina ve eklentileri toplamda 15 milyon 124 bin 145 TL bedel ile icradan satılıyor. 

Samsun Kavak'ta 3.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Samsun İli Asarcık İlçesi Musaağa Mahallesi'nde yer alan iki adet tavuk çiftliği, lojman ve idari bina 3 milyon 555 bin 233,44 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Tarsus'ta 8.8 milyon TL'ye icradan satılık bina ve depo!

Mersin İl, Tarsus İlçesi'nde yer alan idari bina, yemekhane, soğuk hava deposu müştemilatı ve arsası niteliğindeki taşınmaz 8 milyon 888 bin 552, 30 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Toyota idari bina Haberi

Toyota idari bina

Toyota, 17 bin 639 metrekare olan Kartal Genel Müdürlük yerleşkesi ve Orhanlı’da yer alan 16 bin 150 metrekarelik Yedek Parça ve Eğitim Merkezi’nde uluslararası I-REC (Go0) sertifikalı yüzde 100 yenilenebilir enerji kullanılıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Toyota tarafından yapılan açıklama kapsamında; operasyonel uygulamalarında da “doğa dostu” yaklaşımına devam edşyor. Türkiye’de sektöründe bir ilki düzenlenecek temiz ve yenilenebilir enerji kullanımına başlayan Toyota, enerjisini EnerjiSA üzerinden temin edecek.

Açıklama kapsamında, Türkiye’de çok az firmanın sahip olduğu sertifika, Toyota’nın 2050 yılı vizyonu için de büyük öneme sahip. Özellikle yenilenebilir kaynaklar kullanımında araştırma ve geliştirme faaliyetleri hızlanan Toyota, çevreye duyarlı genel stratejisine paralel bir yaklaşıma devam ediyor. 40 yıldan fazla çevreci hibrit teknolojisinin öncüsüne sahip olan Toyota, ayrıca farklı sektörlerin kullanması için hidrojen...