18 / 04 / 2024

trabzon belediyesi çalışmaları

trabzon belediyesi çalışmaları

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ankara Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı yüksek lisans ve doktora öğrencilerine Trabzon’da yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantılarında Pazarkapı'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Trabzon Zağnos'ta yıkım çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarına son sürat devam ediyor...

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Trabzon Havalimanı'ndaki bakım ve onarım çalışmaları mecliste!

Trabzon Havalimanı'nda başlatılan bakım ve onarım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Havalimanı pist yenileme çalışmaları ay sonunda tamamlanacak!

Türkiye'nin yolcu ve uçak trafiği bakımından en önemli havalimanları arasında bulunan Trabzon Havalimanı'nda pist yenileme çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Havalimanı'ndaki pist bakım çalışmalarına ilişkin soru önergesi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon Havalimanı’nda başlatılan bakım ve onarım çalışmalarının ihalesiz olarak verildiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaya, konuya iliişkin soru önergesi sundu...

Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları masaya yatırılacak!

Silivri Belediye Meclisi’nin Mart Ayı toplantısı 2. birleşiminin 1.oturumu yarın saat 10.00’da yapılacak. Gerçekleştirilecek toplantıda Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları da masaya yatırılacak.

Trabzon'daki sanayi sitelerinin taşınması için fizibilite çalışmaları başlatılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yaptığı açıklamada sanayilerin taşınması hususunda fizibilite çalışmalarına başlanılacağını söyledi.

trabzon belediyesi çalışmaları Haberi

trabzon belediyesi çalışmaları

Ankara Beşevler’deki Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı kampüsündeki derste Büyükşehir Belediye Yönetimleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Örneği” ele alındı.  


Trabzon Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını içeren sunumu slayt eşliğinde katılımcılara anlatan Başkan Gümrükçüoğlu dersten önce Ankara Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Erkan İbiş’i ziyaret ederek bir süre görüştü.  Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı ve Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve aynı zamanda bölüm yüksek lisans son sınıf öğrencisi Mustafa Akkaya, öğretim üyeleri Prof. Dr. Türkay Tüdeş, Prof. Dr. Ruşen Keleş, Prof. Dr. Metin Arslan, Prof. Dr. Recep Kılıç, Doç. Dr. Şule Tüdeş, Doç. Dr. Arzuhan Burcu Gültekin, Yrd. Doç. Dr. Yeşim Aliefendioğlu,  Yrd. Doç. Dr. Erol Demir ve Dr....