18 / 04 / 2024

trabzon vakfıkebir millet bahçesi projesi

trabzon vakfıkebir millet bahçesi projesi

Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi' ihalesi 10 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! İşte Trabzonluların beklediği o tarih!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Millet Bahçesi için düğmeye bastı. İşte Trabzon Millet Bahçesi projesinin ihale tarihi...

Maçka Sosyal Yardımlaşma Başkanlığı Trabzon'da 2 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Maçka Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Trabzon Maçka'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Trabzon Beşikdüzü ve Vakfıkebir için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Trabzonspor Ortahisar Millet Bahçesi açıldı!

Trabzon'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine inşa edilen spor temalı Ortahisar Millet Bahçesi hizmete açıldı.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlandı!

Trabzon'da bir süredir inşa edilen millet bahçesinin yapımı tamamlandı. Yeni millet bahçesini Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım inceledi. 

340 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni için kente ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet bahçesi inşaatları hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Trabzon'da inşaatı devam eden Ortahisar Millet Bahçesi önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. Sabah Gazetesi, köşe yazarlarından Mevlüt Tezel bugünkü köşe yazısında söz konusu millet bahçesini kaleme aldı.

Avni Aker Millet Bahçesi'nin ilk etabı tamamlandı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada, Trabzon'daki Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine yapılan millet bahçesinin ilk etabının tamamlandığını müjdeledi.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi Mart'ta açılacak! 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Millet Bahçesi'nin Mart ayında açılacağını dile getirdi. 

Trabzon millet bahçesine gelecek ay kavuşuyor!

Trabzon'da, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 62 dönümlük alanda inşası süren Ortahisar Millet Bahçesinin gelecek ay hizmete açılması planlanıyor.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nde ikinci etap proje hazırlıkları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Orthahisar Millet Bahçesi'ne yönelik yaptığı açıklamada millet bahçesi için ikinci etap proje çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi için kamulaştırma yapılacak!

Trabzon ili Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Vakfıkebir'deki millet bahçesi 11.7 milyon TL'ye mal olacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran 2018 seçimlerinden önce seçim vaatlerinden olan millet bahçelerine bir yenisi daha eklendi.

trabzon vakfıkebir millet bahçesi projesi Haberi

trabzon vakfıkebir millet bahçesi projesi

En büyüğü Atatürk Havalimanı arazisi üzerinde olmak üzere farklı bölgelerde hayata geçirilecek olan millet bahçelerine yenileri ekleniyor.

Ülkenin dört bir yanında yeni millet bahçeleri hayata geçirmek için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Vakfıkebir Millet Bahçesi projesinin ihale tarihini de açıkladı.

TOKİ, Trabzon Vakfıkebir Millet Bahçesi projesinin ihalesini 10 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da yapacak.. Projede sosyal donatı alanlarına da yer verilecek.

İhale ilanı:
Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi' ihalesi 10 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

5 yeni millet bahçesi...