27 / 04 / 2024

Trios Sanayi Blokları ihale

Trios Sanayi Blokları ihale

İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de Pulsar İnşaat ile Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Trios Sanayi Blokları açık artırma yöntemi ile TURYAP aracılığıyla bugün satışa sunuldu. 

İkitelli TRİOS 2023’e şimdi taşın, yıl sonunda öde!

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde PULSAR İnşaat tarafından inşa edilen sanayi projesi TRiOS 2023’e "Şimdi taşın, yıl sonunda öde!" kampanyası sunuluyor..

Trios Sanayi Blokları açık artırma ile bugün satışta!

İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de Pulsar İnşaat ile Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Trios Sanayi Blokları açık artırma yöntemi ile TURYAP aracılığıyla bugün satışa sunuldu. 

Trios Sanayi Blokları açık artırma ile satışta!

İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de Pulsar İnşaat ile Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Trıos Sanayi Blokları açık artırma yöntemi ile TURYAP aracılığıyla satışa çıkarılıyor.

Trios 2023 yatırımcısına yüzde 70 kazandırdı!

Emlakkulisi.com olarak dünyanın en önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden biri olacak olan Trios 2023'ün genel koordinatörü Leyla Üstel Çağatay ile bir röportaj gerçekleştirdik. İşte o röportaj...

İkitelli’deki Trios 2023 projesiyle sanayisel dönüşüm başladı!

İhracatın artırılması için modern sanayi tesislerinin inşa edilmesi gerektiğini belirten Pulsar İnşaat Başkanı Bektaş, “İkitelli’deki Trios 2023 projesiyle sanayisel dönüşümü başlattık” dedi.

Azra Emlak Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azra Emlak Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Türk tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Atatürk Blokları'nda kuruldu.

İkitelli Trios 2023'te 36 aya kadar 0 faiz fırsatı!

İkitelli'de yükselen ve içinde sanayi blokları, ofisler, mağazalar, otel ve atölye bölümleri bulunan Trios 2023 projesinde 36 aya kadar vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor..

Emesa İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emesa İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Cemil Aksoy, Abdullah Alsebaeı Müdürlüğü'nde 5 milyon TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de atih, Kemal Paşa Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Emlak Bankası Blokları'nda kuruldu.

İkitelli Trios 2023 adres bilgileri!

İkitelli Trios 2023 adres bilgileri İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Bedrettin Dalan Bulvarı 681 / 1 (İOSB Başkanlık Bina Karşısı) İkitelli - Başakşehir- İstanbul olarak belirlendi

TRİOS 2023 sanayi devrimine hazırlanıyor!

Cumhuriyet'in 100. yılı hedefleri doğrultusunda hareket eden Trios 2023, İstanbul İkitelli Organize Sanayisinde gerçekleştireceği 350 milyon liralık yatırımıyla geleceğin fabrika binaları ve ofislerini inşa ediyor...

İkitelli Trios 2023 adres!

Satış sürecine devam edilen İkitelli Trios 2023 adres bilgileri şu şekilde: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Bedrettin Dalan Bulvarı 681/1 (İOSB Başkanlık Bina Karşısı) İkitelli - Başakşehir - İstanbul..

Trios 2023 ulaşım bilgileri!

Dükkan fiyatlarının metrekaresinin 2 bin 860 TL'den başladığı Trios 2023 ulaşım bilgileri kapsamında projenin adres bilgileri şöyle: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Bedrettin Dalan Bulvarı 681/1 (İOSB Başkanlık Bina Karşısı) İkitelli - Başakşehir-İstanbu

Trios 2023 adres bilgileri!

Toplam 2 blok halinde yükselen Trios 2023 adres bilgileri şöyle: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Bedrettin Dalan Bulvarı 681/1 (İOSB Başkanlık Bina Karşısı) İkitelli - Başakşehir/İstanbul...

Trios Sanayi Blokları ihale Haberi

Trios Sanayi Blokları ihale

Pulsar İnşaat ile Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığıyla İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de inşa edilen Trios Sanayi Blokları açık artırma yöntemi ile TURYAP aracılığıyla bugün satışa çıkarıldı. 

TRİOS 2023, üç ayrı bloktan meydana geliyor. Projede bulunan blokların ikisinde atölye ve dükkanlar, üçüncüsünde ise çarşı ve kuleler yer alıyor.  7 metre tavan yüksekliğine sahip olan Trios Sanayi Blokları projesinde tırlar her kata çıkabiliyor.

TRİOS 2023'de birinci atölye bloğu 128 bin metrekare, ikinci atölye bloğu 97 bin metrekare, çarşı ve kule bloğu ise 76 bin metrekare olmak üzere projedeki toplam inşaat alanı yaklaşık 301 bin metrekare olarak belirlendi. 

Trios 2023 Sanayi Blokları TURYAP aracılığı ile bugün saat 12:00'da açık artırma yöntemi ile satışa çıkarılıyor. Trios 2023'te 1 milyon 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla iş yeri sahibi...