29 / 03 / 2024

Tripadvisor Seyahat

Tripadvisor Seyahat

Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi, milyonlarca ziyaretçisi bulunan popüler internet sitesi Tripadvisor'un yaptığı ankette 2012'nin mükemmellik ödülüne layık görüldü. Müzeyi son üç ay içinde 125 bin 422 kişi ziyaret etti

Dedeman Zonguldak Otel'e TripAdvisor'dan iki ödül!

Denize sıfır konumuyla Dedeman Zonguldak, dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor kullanıcılarının yorumları ile "Türkiye'nin En Lüks Otelleri" ve "Türkiye'nin En İyi Otelleri" listelerine girdi.

BLK Seyahat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BLK Seyahat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rıza Balekoğlu tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Küçükçekmece, Kartaltepe Mahallesi, Belediye Caddesi'nde kuruldu.

Doğadayız Doğa Sporları Turizm Seyahat Organizasyon ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Doğadayız Doğa Sporları Turizm Seyahat Organizasyon ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Emre Çalışır Şube Müdürlüğü'nde 25 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu.

One More Turizm Organizasyon Seyahat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One More Turizm Organizasyon Seyahat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, S. A. Ahmad Attallah tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Şişli'de kuruldu.

Crystal Concepts Seyahat Yönetimi Etkinlik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Crystal Concepts Seyahat Yönetimi Etkinlik Danışmanlık Anonim Şirketi, Duygu Kuşkulu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 150 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu.

Wegoturkey Gayrimenkul İnşaat Seyahat Arıcılık Hizmetleri İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wegoturkey Gayrimenkul İnşaat Seyahat Arıcılık Hizmetleri İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, Malak Kelzieh, Fares Alfares tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu.

BA Turizm Seyahat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BA Turizm Seyahat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, Aydan Ayçiçek tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ocak'ta Kağıthane'de kuruldu.

Alhambra Seyahat Organizasyon Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhambra Seyahat Organizasyon Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Alfreds Saltis tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Turlife Turizm Seyahat Taşımacılık Rent A Car Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turlife Turizm Seyahat Taşımacılık Rent A Car Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kılıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Kartal, Gümüşpınar Mahallesi, Sakızağacı Caddesi'nde kuruldu.

YG Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YG Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi, Yücel Gökgöz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak 2015 tarihinde Beşiktaş, Yıldız Residence, Gayrettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Öttfly Turizm ve Seyahat Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi açıldı!

Öttfly Turizm ve Seyahat Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi, Aykut Öğer Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ocak'ta kuruldu.

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Güney Yönü Şubesi açıldı!

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Güney Yönü Şubesi, Aydın Ünsever Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ocak'ta elimpaşa, Ortaköy Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Sağmacılar Şubesi açıldı!

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Sağmacılar Şubesi, Aydın Ünsever Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ocak 2015 tarihinde Bayrampaşa'da kuruldu.

Tripadvisor Seyahat Haberi

Tripadvisor Seyahat

Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi, dünya genelini kapsayan tatil, seyahat ile otel yorumlarının, önerilerin ve eleştirilerin yer aldığı yazıların paylaşıldığı Tripadvisor Seyahat sitesinin ziyaretçileri arasında yaptığı ankette, 2012'nin ''mükemmellik'' ödülüne layık görüldü. 

AA muhabirinin Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'nden edindiği bilgiye göre, daha önce de Ekonomist Dergisi tarafından ''Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları'' araştırması ''Kültür Turizm Girişimleri'' kategorisinde 2011 ve 2012 yıllarında üst üste iki kez birinci olan müzeyi, 2011 yılı sonuna kadar olan altı aylık dönemde 71 bin 454 kişi, son üç ayda ise 125 bin 422 kişi ziyaret etti. 

     

Zeugma'ya giden yol     

İnsanlık tarihinin hemen her döneminde çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapan Gaziantep'te, Zeugma Antik Kenti, Dülük Antik Kenti, Tilmen Höyük, Sakcagözü ve Zincirli ören yerlerinde Paleolitik,...