25 / 04 / 2024

Tüfekçioğlu istanbul

Tüfekçioğlu istanbul

53 yıldır konut sektörüne hizmet veren Ankaralı firma Tüfekçioğlu Grup, bilgi birikimi ve tecrübesiyle İstanbul’a açılıyor. Şirket, Tabanlıoğlu Mimarlık işbirliğiyle ‘Verra Suites Beykoz’ adlı konut projesine başladı.

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da ŞÜkrü Ekşi tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hakan Ekşi, Yavuz Sultan Ekşi tarafından kuruldu.

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bazı emekli amirallerin imzasıyla yayımlanan açıklamaya tepki gösterdi.

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu gündemden düşmeyen Kanal İstanbul Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Mevlüt Çavuşoğlu; "Siyasi saikle hazırlandığını belirterek "Bizim Montrö'nün iptali diye bir derdimiz yok. Böyle bir tartışma da Türkiye'de siyasetin içinde yok." dedi...

Gayrimenkul sektöründe güven tazelendi!

Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Eray Tüfekçioğlu, konut sektöründeki yeni hedefleri ve 2020 beklentileriyle ilgili sorularımızı içtenlikle yanıtladı. Tüfekçioğlu,  kredi faizlerinin daha da düşmesiyle sektörde ciddi bir canlanma yaşanacağını söyledi.

Gündüz Sefası Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündüz Sefası Gayrimenkul Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon 950 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Tüfekçioğlu tarafından kuruldu.

Ber Ege Ekşioğlu İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ber Ege Ekşioğlu İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli Ahmet Ekşi tarafından kuruldu. 

Verra Suites Beykoz tam gaz devam!

Tüfekçioğlu Grup imzası ile inşa edilen Verra Suites Beykoz projesi yoğun ilgi görüyor. İnşaat çalışmalarının devam ettiği projedeki dairelerin yarıya yakını satıldı... 

HDE Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HDE Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ekşi ve Halil İbrahim Ekşi ortaklığında kuruldu. 

Kredi faizlerindeki düşüş devam ederse, konutta büyüme hızlanır!

2018 yılında verilen KDV, tapu harcı ve faiz indirimi gibi teşviklerin sektörün canlanmasına neden olduğunu söyleyen Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Tüfekçioğlu, yeni yılda da aynı büyüme ivmesinin devam etmesi için teşviklerin dönemsel değil, kalıcı olması gerektiğini söyledi.

Verra Suites Beykoz'da lansman fırsatları!

Tüfekçioğlu Grup tarafından İstanbul’da Beykoz Çubuklu’da hayata geçirilen ‘Verra Suites Beykoz’ projesinde lansman fırsatları devam ediyor. Projede teslimlerin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Tüfekçioğlu istanbul Haberi

Tüfekçioğlu istanbul

1965 yılından beri inşaat, eğitim ve mobilya sektörlerinde faaliyet gösteren Ankaralı firma Tüfekçioğlu Grup, yatırımlarına ara vermeden devam edecek. Tabanlıoğlu Mimarlık işbirliğiyle ‘Verra Suites Beykoz’ projesine başlayan grup 100 milyon TL’lik yatırıma imza atacak. 

Ankara’da çok sayıda projeyi hayata geçiren firma, İstanbul'a açılıyor. Grup, ayrıca mobilya ve eğitim sektörlerinde de yeni yatırımlar planlıyor. Firma, Yurt içinin yanı sıra ABD, Suudi Arabistan, Rusya, Azerbaycan, Kazakistan, Nijerya, Belarus ve Irak pazarlarında ihracat yapıyor. 

Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Tüfekçioğlu, “Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için her zaman en öncelikli prensibimiz olmuştur. Bu nedenle kaliteden hiçbir zaman ödün vermedik. İnşaat ve mobilyada yarım asrı aşkın tecrübeye ve bilgi birikimine sahibiz. Bütün grup şirketlerimizde çalışanlarımızla istihdama katkıda bulunmaya özen gösteriyoruz. Grup olarak her zaman ülke ekonomisine...