25 / 04 / 2024

Tulpar Konut Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Tulpar Konut Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Tulpar Konut Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özlem İmren ve Şevket Özden ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Kadıköy'de kuruldu.

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Cr Konut Tasarımı Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cr Konut Tasarımı Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cem Özdemir ve Raci Sezikli ortaklığında kuruldu.

Dağ Mühendislik Tual Comfort!

Dağ Mühendislik Tual Comfort projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 480 adet konut yer alıyor.

ERK Konut Yapı Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ERK Konut Yapı Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Arslan tarafından kuruldu.

Nea Vourla Konut Sitesi'ne XL Mimarlık Mühendislik imzası!

İzmir Urla’daki Nea Vourla Konut Sitesi projesi, Mimar Arda Işık liderliğindeki XL Mimarlık + Mühendislik tarafından tasarlandı.

XL Mimarlık ve Mühendislik Nea Vourla Konut Sitesi’ni tasarladı!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık + Mühendislik tasarımı Nea Vourla Konut Sitesi, bölgenin mimari özelliklerini yansıtan tasarımıyla ön planda tutuyor.

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Selay Şapçı tarafından kuruldu.

Dağ Mimarlık ve Mühendislik'ten Ümraniye'ye dönüşüm projesi!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Dağ Mimarlık ve Mühendislik ile 91 milyon 240 bin TL'ye imzalandı. 

Dağ Mühendislik Tual Bizim Mahalle projesi!

Dağ Mühendislik Tual Bizim Mahalle projesi 270 bin 620 metrekare inşaat alanına sahip. Proje genelinde yaklaşık 6 bin konut yer alacak...

Dağ Mühendislik'ın ajansı MODD/group oldu!

Yeni nesil ajans MODD/group, müşteri portföyüne Dağ Mühendislik’i ekledi.  MODD/group, 8 bini aşkın konut üretimiyle Türk ekonomisine ciddi katkılar sunan Dağ Mühendislik ile anlaştı.

Tual Adalar Dağ Mühendislik güncel fiyat!

Tual Adalar Dağ Mühendislik güncel fiyat listesi 375 bin TL'den başlıyor. Tual Adalar projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Dağ Mühendislik Bizim Mahalle 2. Etap'ta imzalar atıldı!

Tamamı 1 milyon metrekarelik olan Bizim Mahalle projesinin 118 bin 98 metrekarelik kısmını kapsayan 2. etap ihalesinde sona gelindi. İhaleyi kazanan Dağ Mühendislik ile Emlak Konut arasında imzalar atıldı.

Tulpar Konut Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Tulpar Konut Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Tulpar Konut Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özlem İmren ve Şevket Özden ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Kadıköy'de kuruldu.


Tulpar Konut Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Konut a- Yurt içinde veya yurt dışında her türlü yerinde dökme betonarme, prefabrik betonarme, yığma, çelik, veya mevcut veya geliştirilecek her türlü malzeme veya sistem ile bunların farklı kombinasyonlarını kullanarak konut, ofis, otel, sanayi tesisi ve bilcümle yapıları yapmak veya gerekli gördüğü durumlarda yaptırmak, bu yapıları kullanmak, satmak, kiraya vermek, her türlü gelir getirici faaliyette bulunmak, b- Mevcut binaları almak, olduğu gibi gelir getirici amaçla kullanmak veya yenilemek, tadil etmek, güçlendirmek veya her türlü değerlenmesine yönelik çalışmaları yapmak veya...