19 / 04 / 2024

Tuncer Kaplan Projeleri

Tuncer Kaplan Projeleri

Başkanlığının ikinci yılını dolduran Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, bir basın toplantısı düzenleyerek yapılan hizmetleri değerlendirdi. Başkanı Tuncer Kaplan, hizmet takvimini, yaptıkları ve yapacaklarını basın mensuplarıyla paylaştı

Ankara Beypazarı Belediyesi 6 ay kira almayacak!

Ankara Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan 2021 Ocak-Haziran döneminde 6 ay kira alınmayacağını açıkladı.

Beypazarı Belediyesi arsalarını satarak kazanç elde edecek!

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, sürdürülen çalışmalarla Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, belediyeye bin 100 dönüm arazi kazandırdıklarını açıkladı.

Beypazarı'nın her mahallesine köy konağı yapılacak!

“Ben bu şehrin hizmetkârıyım” diye konuşan Beypazarı Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Tuncer Kaplan, hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

Beypazarı Altıparmak İş Hanı yükseliyor!

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yapımı devam eden ’Altıparmak İş Hanı inşaatında incelemelerde bulundu.

Ankara Beypazarı'na engelliler okulu inşa ediliyor!

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Ayvaşık mahallesi Sacalık mevkiinde yer alan Beypazarı Engelliler Okulu inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaatın seyri hakkında bilgi aldı.

Ankara'daki Suluhan yüksek kira fiyatı nedeniye boş kaldı!

Bey pazarı'ndaki tarihi Suluhan, biten restorasyonun ardından yüksek kira fiyatları nedeniyle boş kaldı. Han için devreye giren Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan işletmeciye, ‘fiyatları düşürün’ uyarısında bulundu

Ankara Beypazarı'na doğalgaz geliyor!

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın yoğun mesailerle bürokrasiyi hızlandırarak tamamlanması için çalıştığı Doğalgaz Projesinde önemli aşamalar kat ediliyor.

Ankara Beypazarı'na yapılan hizmetler değerlendirildi!

Başkanlığının ikinci yılını dolduran Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, bir basın toplantısı düzenleyerek yapılan hizmetleri değerlendirdi. Başkanı Tuncer Kaplan, hizmet takvimini, yaptıkları ve yapacaklarını basın mensuplarıyla paylaştı

Beypazarı Belediyesi ihtiyaç sahipleri için ev yapacak!

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Başkanlığının ikinci yılını tamamlaması münasebeti ile basın mensuplarıyla bir araya gelerek, iki yılda yapılan hizmetleri değerlendirirken, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ankara Beypazarı'na sosyal konut projesi geliyor!

Ankara Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Başkanlığının ikinci yılını tamamlaması münasebeti ile basın mensuplarıyla bir araya gelerek, iki yılda yapılan hizmetleri değerlendirirken, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Beypazarı Cami projesinde sona gelindi!

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın en önemsediği projelerden biri olan ve şehir mezarlığı yanında yapımı devam eden Musalla, Taziye Yeri ve Cami projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Beypazarı'na dev projeler geliyor!

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın 2016 yılında gerçekleştirmeyi planladığı projelerde çalışmalar devam ediyor, daha önce Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen projelerin başında Alternatif Turizmde Beypazarı Projesi yer alıyor.

Tuncer Kaplan 2016 projelerini anlattı!

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan KONTV'de canlı olarak yayınlanan ve sunuculuğunu Sinan Burhan'ın yaptığı ''Başkent Gündemi' programına konuk oldu, Başkan Kaplan 2016 yılında yapılacak önemli projeler hakkında bilgiler verdi.

Tuncer Kaplan Projeleri Haberi

Tuncer Kaplan Projeleri

Kaplan, 2016'da Beypazarı'nın içinde bulunduğu atılım hamlesinin devam edeceğini söyledi. Belediyede farklı bir ihale sistemi oluşturarak belediyenin kazanımlarının kat be kat artırıldığını, yapılan ihalelerde yüzde 50 ve üzerinde oranlarda ihaleler gerçekleştirildiğini hatırlatan Başkan Kaplan, bu oranların pek çok belediyede yüzde 48'leri geçmediğini vurguladı.


2016'DA DOĞAL GAZ PROJESİ

2016'da en önemsediği projenin doğalgaz projesi olduğunu belirten Başkan Kaplan, "Bu projemizde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlgili firmanın ihtiyaç duyduğu tüm desteği vermeye ve bürokrasiyi hızlandırmak için çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Vatandaşımıza bu yıl Doğalgaz'ı sunmak benim için öncelikli konu İnşallah bunu gerçekleştireceğiz" dedi. Doktorlar Sitesi yanında bulunan 60 dönümlük belediye arzisine TOKİ veya belediye imkanlarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlar için konut yapılacağını vurgulayan Başkan Kaplan, "Arsanın belediyemize ait olması hasebiyle arsa maliyeti düşük...