25 / 04 / 2024

Turgut Özal Mahallesi Parkı açıldı mı

Turgut Özal Mahallesi Parkı açıldı mı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Turgut Özal Mahallesi Parkı ve Sağlık Ocağı’nı görkemli bir törenle hizmete açtı. Yaşar açılışta mahalle sakinlerine kültür merkezi yapacaklarını da müjdeledi.

Ev alacaklara müjde! Ankara'da 2 konut satışa çıktı! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Turgut Özal Mahallesi'nde yer alan 2 adet konutu satıyor. Peki Ankara Yenimahalle'de yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Esenler Turgut Reis Mahallesi imar planı askıya çıkarıldı!

Esenler ilçesi, Turgut Reis Mahallesi, 1086 ada, 4 parsele ( Eski: 1, 2 parseller ) ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

"Ben iktisatçıyım" diyen Ahmet Özal doların göreceği seviyeyi açıkladı

Turgut Özal'ın oğlu Teknoloji Kalkınma Partisi (TEK Parti) Genel Başkanı Ahmet Özal, iktisatçı olduğunu iddia ederek doların göreceği rakamı paylaştı.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Baş Danışmanlarından Can Pulak’tan 55 milyar dolar iddiası!

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Baş Danışmanlarından Can Pulak’tan 55 milyar dolar iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar!

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 70.5 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Yeşilyurt İlçesi Turgut Özal (Çilesiz) Mahallesi Riskli Alan sınırları içerisinde 70 milyon 576 bin 516 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Turgut Özal Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Turgut Özal Şubesi Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından kuruldu.

Ankara Yenimahalle'de 10.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Satış Memurluğu'na izafeten Ankara 22. İcra Müdürlüğü, Yenimahalle İlçesi Turgut Özal Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 376 bin 200 TL olarak belirlendi.

Esenyurt'ta 20 kattan 37 kata yükseltilen izinsiz binaya 17.3 milyon TL ceza!

İstanbul Esenyurt Belediyesi tarafından Turgut Özal Mahallesi'nde D-100 karayolu üzerinde bulunan Empire İstanbul projesine 21 kat için ruhsat verildi. 3 ay sonra 29 Eylül 2017’de kat sayısı önce 27’ye aynı gün yapılan ikinci başvuruyla 37 kata çıkarıldı. Usulsüzlükler üzerine bina sahibine 17.3 mil

Malatya Yeşilyurt için riskli alan kararı!

Malatya ili, Yeşilyurt ilçesi, Turgut Özal Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Yeşiltepe Belediyesi kentsel dönüşümde marka olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, inşaatı tamamlanan Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Kent Dönüşüm Projesi 1.Etap ile proje aşamasında olan Turgut Özal Mahallesindeki 68 dönümü kapsayan Kentsel Dönüşüm alanını inceledi.

Turgut Özal’ın terzisi Yusuf Kenan Malatya'ya okul yaptırıyor!

Türkiye’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 1980’lerin başındaki başbakan yardımcılığı döneminden itibaren adı “Özal’ın terzisi” olarak öne çıkan Yusuf Kenan, Malatya'da yeni okul açmak için kolları sıvadı.

Turgut Özal Mahallesi Parkı açıldı mı Haberi

Turgut Özal Mahallesi Parkı açıldı mı


Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Turgut Özal Mahallesi Parkı ve Sağlık Ocağı’nı görkemli bir törenle hizmete açtı.


Açılış törenine Yaşar’ın yanı sıra CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, Yenimahalle Belediyesi Başkanvekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, Başar Bal, Kent Konseyi Başkanı Atila Çınar, meclis üyeleri,  muhtarlar ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.


Açılış öncesi mahalle sakinlerine seslenen Yaşar, “Hangi düşünceden, hangi ırktan, mezhepten olursak olalım kimseyi ayırt etmiyorum. Tek gayem bu ülkede yaşayan her yurttaşımın Türkiye Cumhuriyeti’nin özgür bir bireyi, eşit bir yurttaşı olmaktan onur duyması.  Ben göreve gelmeden önce Turgut Özal Mahallesi’nde doğru dürüst asfalt, kaldırım yoktu. Her yer çamur içerisindeydi. Bir tane yeşil alan yoktu. Belediye adına yapılan tek bir iş...