20 / 04 / 2024

Turgut Toplusoy kimdir

Turgut Toplusoy kimdir

Sezonun satışlar açısından iyi başlamadığını söyleyen Roman'ın sahibi Turgut Toplusoy, sektörde kârlılığın iyi olmadığına, ciroyu yeni açılışların artırdığına dikkat çekti. Toplusoy yurtdışında 16 mağaza için anlaştıklarını belirtti...

AVM patronları: Gelişme olmaması durumunda dükkanı kapatırız!

Dolar ve euroyla kira ödeyen perakendeci kur sabitlemesi yapmayan yabancı AVM'leri topa tuttu. Patronlar "Gelişme olmaması durumunda dükkânı kapatırız" diyor. AVM yönetimleri arasındaki kur tartışması ilk kez yerli-yabancı boyutuna taşındı.

Turgut Toplusoy kimdir?

Tekstil sektöründe Roman markasıyla kadın giyim sektörünün zirvesine çıkan Roman Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Toplusoy kimdir? Turgut Toplusoy ne zamandan beri inşaat sektörüne ilgi duyuyor?

Erdoğan Turgut kimdir? Ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu?

Erdoğan Turgut hangi üniversitede okudu? Hangi otelde Genel Müdür olarak çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de ne iş yapıyor? İşte Erdoğan Turgut’un biyografisi...

Mehmet Turgut Yılmaz Kimdir?

Mehmet Turgut Yılmaz kimdir? Mehmet Turgut Yılmaz’ın mesleği nedir? Mehmet Turgut Yılmaz hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turgut Tokgöz kimdir? Ahmet Turgut Tokgöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Turgut Tokgöz'ün biyografisi..

Burak Turgut Orhun kimdir?

Burak Turgut Orhun kimdir? Burak Turgut Orhun’un mesleği nedir? Burak Turgut Orhun nereden mezundur? İşte detaylar!

Suzan Toplusoy: Kira sorunu yaşamadık!

Roman Hazır Giyim’in İcra Kurulu Başkanı Suzan Toplusoy, "Kiralarla ilgili çok büyük sorunlarımız olmadı. Kiralama yaparken koşullarımızın uygunluğuna önem verdik. Ödeme planımıza dikkat ettik. Eşim Turgut Toplusoy, risk almadı ve çok agresif büyümedik" dedi...

Turgut Toplusoy ve Emin Günal Zemest İnşaat'ı kurdu!

Roman markasının patronu Turgut Toplusoy ve Emin Günal 3 milyon TL sermaye ile Zemest İnşaat'ı kurdu. Çekmeköy'de kurulan şirketin ticaret odasına kaydı bugün yaptırıldı...

Zemes İnşaat Yapı Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zemes İnşaat Yapı Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde 3 milyon TL sermaye ile Emin Günal, Turgut Toplusoy ve Suzan Toplusoy tarafından kuruldu.

Kamuran Turgut kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Van Şube Başkanlığı’nın 13. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste halinde seçime giren Kamuran Turgut yeniden başkan oldu. Peki, Kamuran Turgut kimdir?

Receb Turgut kimdir?

Yüksek Mimar Receb Turgut kimdir? Receb Turgut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Receb Turgut, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Receb Turgut...

Tuntaş Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuntaş Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Mehmet Turcan, Turgut Toplusoy, Muharrem Toplusoy, Bürge Tarmur, Özge Ülkü, İbrahim Öztürk tarafından 24 milyon 738 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Turgut Özçin kimdir?

İç Mimar Turgut Özçin kimdir? İç Mimar Turgut Özçin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Özçin, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Turgut Özçin...

Ahmet Turgut kimdir?

Şehir ve Bölge Plancısı Ahmet Turgut, MHP İstanbul Milletvekili Adayı oldu. Peki, Ahmet Turgut kimdir? Ahmet Turgut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Turgut...

Turgut Kabaca kimdir?

Polat Holding iştiraki AP Gayrimenkul’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Turgut Kabaca Polat Holding’in yeni Genel Müdürü oldu. Peki, Turgut Kabaca kimdir? Bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Turgut Toplusoy kimdir Haberi

Turgut Toplusoy kimdir

Her yıl sezon açılışında indirimler başımıza bela' Sezonun satışlar açısından iyi başlamadığını söyleyen Roman'ın sahibi Turgut Toplusoy, sektörde kârlılığın iyi olmadığına, ciroyu yeni açılışların artırdığına dikkat çekti. Toplusoy, "Her sezon açılışı indirim başımıza bela" dedi Türkiye'de perakendenin yıllardır değişmeyen sorunu zamansız ve uzun süren indirimler. 


Sorduğumuzda neredeyse her marka şikâyetçi ama durum da değişmiyor. Üstelik, Perakende Yasası olarak bilinen kanun tasarısının TBMM'ye giden son halinde de indirimlere sınırlama getiren bölüm kaldırıldı. Bu konuda sektöre en büyük eleştiriyi getirenlerden biri, kadın giyim markası Romanın sahibi Turgut Toplusoy: 


-Bu yıl satışlar açısından sezon açılışı nasıl? 

Bizim açımızdan iyi diyebilirim fakat sektör geneli kötü. Günü siftahsız geçirenler duyuyoruz. Zaten daha ekim ayında her yer indirim doldu yine. Bin yıllık problemimiz bu. 

İnsanlar artık indirimsiz bir şey...