18 / 04 / 2024

Turgutlar Grup inşaat sektörü

Turgutlar Grup inşaat sektörü

Turgutlar Grup Genel Müdürü Fatih Turgut, yeni dönemde ihracat biriminde uluslararası pazardaki anlaşmaları, risk çeşitliliği, lojistik durum ve imkanlar ile müşteri profilleri üzerinde çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Engin Özel tarafından kuruldu.

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Alçin tarafından kuruldu. 

Akkuş Grup inşaat ve kozmetikle büyüyecek!

Mardin’e yatırımı artıracaklarını söyleyen Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, tekstilin yanı sıra kozmetik ve inşaat alanında büyümeyi hedeflediklerini söylüyor.

Majestik Grup inşaat sektöründe boy gösterecek!

Bursa'da faaliyet gösteren Majestik Grup, hedef büyüttü. Majestik Grup Kurumsal Yönetim Direktörü Tolga Bora Şahin, Aleron Yapı Endüstri Firması ile inşaat projesine de girdiklerini belirtti.

Turgutlar Grup inşaat sektöründeki yatırımlarıyla öne çıkıyor!

Turgutlar Grup Genel Müdürü Fatih Turgut, yeni dönemde ihracat biriminde uluslararası pazardaki anlaşmaları, risk çeşitliliği, lojistik durum ve imkanlar ile müşteri profilleri üzerinde çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Orakçı Grup inşaat sektöründe yeni projelere hazırlanıyor!

Orakçı Grup, inşaat, hizmet ve imalat sektörlerinde toplam 10 şirket ile faaliyetlerini sürdürüyor. Grup, imalat sektöründeki yatırımlarıyla büyürken, inşaat sektöründe de yeni projelere hazırlanıyor.

Delux Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Delux Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Keyvan Ahadı tarafından 900 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de İstanbul İl'i, Esenyurt, Örnek Mahallesi, Doğanaraslı Bulvarı'nda kuruldu.

AB Grup İnşaat Bayrak Towers iletişim!

AB Grup İnşaat Bayrak Towers iletişim için 0212 550 93 95 telefon numarasından satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Proje 4 kule halinde Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek.

Oluşum Grup inşaat hizmetlerini tek çatı altında topluyor!

Yapı denetim, inşaat ilerleme kontrolü, inşaat danışmanlığı ve proje tasarım aynı çatı altında toplayan Oluşum Grup, müşterilerine en son teknolojiyi, en uygun fiyata veriyor.

BYK Grup İnşaat Taahhüt Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BYK Grup İnşaat Taahhüt Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Celal Batuhan Bıyık tarafından 500 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Silivri, Piri Mehmet Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

SMS Yapı Grup İnşaat Taahhüt Mermer Granit Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SMS Yapı Grup İnşaat Taahhüt Mermer Granit Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kıvanç Arif Kıvanç tarafından 750 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Anafartalar Caddesi'nde kuruldu.

Konak Grup İnşaat Tekstil Mobilya Kimyevi Maddeler Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konak Grup İnşaat Tekstil Mobilya Kimyevi Maddeler Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Yalçınkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Başakşehir, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Turgutlar Grup inşaat sektörü Haberi

Turgutlar Grup inşaat sektörü

Uluslararası standartlar çerçevesinde üretim anlayışı ile Kazakistan'daki pazar paylarının arttığına dikkat çeken Turgutlar Grup Genel Müdürü Fatih Turgut, yeni dönemde ihracat biriminde uluslararası pazardaki anlaşmaları, risk çeşitliliği, lojistik durum ve imkanlar ile müşteri profilleri üzerinde çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Kazakistan'ın Turgutlar Grup için önemli pazarlar arasında yer aldığının altım çizen Turgut, "Kazakistan'da birçok altyapı ve üstyapı projelerini üstelenen Türkiye menşeli firmalarla çalıştık. Gönderdiğimiz ürünler içinde hem firmaların kendi kamp ve şantiyelerinde kullandıkları mobilyalar hem de anahtar teslim olarak üstlendikleri hapishane, okul, yurt, hastane veya ofis gibi projeler nezdinde ihtiyaç duyulan mobilyalar da bulunuyor" dedi. 


Firma olarak Kazakistan'a doğrudan yatırım konusunda henüz bir karar vermediklerini belirten Fatih Turgut, "Bölge iş insanlarından bayilik isteyenler oluyor. Fakat bugüne kadar Kazak pazarıyla ilgili yaptığımız...