18 / 04 / 2024

Turgutlar Grup ırak pazarında büyüyecek

Turgutlar Grup ırak pazarında büyüyecek

Şantiye, yurt, okul mobilyaları ile her çeşit ofis mobilyaları kapsamında hizmet veren Turgutlar Grup, yurtdışı faaliyetlerinde önemli bir yer tutan Irak pazarında, 2014 yılında iki kat daha büyümeyi hedefliyor.

Urcu Grup'tan Irak'ta 40 milyon dolarlık olimpik stadyum anlaşması!

Ulusal ve uluslararası ölçekte inşaattan enerjiye, sağlıktan havacılığa kadar çok sayıda sektörde faaliyet gösteren Urcu Grup, Irak’ta uzun 40 milyon dolarlık olimpik stadyum inşa edecek.

Prestige Grup iflas davası 17 Temmuz'da!

Hasan Ülger, Prestige Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi aleyhine iflas davası açtı. Davanın yargılaması 17 Temmuz günü saat 13:50'ye bırakıldı...

Harput Grup İnşaat Elektrik Makina Metal Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harput Grup İnşaat Elektrik Makina Metal Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Suğrak tarafından kuruldu.

Turgutlar Grup inşaat sektöründeki yatırımlarıyla öne çıkıyor!

Turgutlar Grup Genel Müdürü Fatih Turgut, yeni dönemde ihracat biriminde uluslararası pazardaki anlaşmaları, risk çeşitliliği, lojistik durum ve imkanlar ile müşteri profilleri üzerinde çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Irak'ta kaçırılan Nurol İnşaat işçileri serbest mi bırakıldı!

Irak'ın başkenti Bağdat'ta daha önce kaçırılan 16 Türk işçinin serbest bırakıldığı iddiasını içeren görüntüler sosyal medyada yayınlandı. Türk işçileri kaçıran silahlı grup, işçileri serbest bıraktıkları iddiasını içeren videoyu sosyal medyada paylaştı.

Doğa Grup Irak'a 200 milyon dolarlık demir çelik fabrikası kurdu!

Türkiye'nin kısa sürede gelişip büyüyen şirketlerinden Doğa Grup 2015 yılı vizyon ve stratejilerini kamuoyu ile paylaştı. Doğa Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Şimşek, "Siyasi istikrar ekonomiye de yansıyor. " dedi..

Turgutlar Grup, kamu kurum mobilyalarına imza atıyor!

Kamu kurumlarının yatakhane, yemekhane, ofis ya da şantiyelerinde ihtiyaç duyabilecekleri tüm mobilya kalemlerinin ihtiyaçlarını karşılayan Turgutlar Grup, 2015 yılında halen karyola, ranza, dolap ve yatak üretiyor.

Gürbağ Grup, Irak'ta Avro-1 Projesini hayata geçiriyor!

Irak' a ilk girdiği 2003'ten beri çok sayıda altyapı ve üstyapı projesine imza atan Gürbağ Grup, özellikle Kuzey Irak' taki prestij projeleriyle de dikkat çekiyor...

Turgutlar Grup, bu yıl Irak'ta pazar payını iki katına çıkaracak!

Şirketin üretim ağını ve ürün çeşitliliğini sürekli artırdıklarını belirten Turgutlar Grup Dış Ticaret Müdürü Tank Zaher, kuruluşlarından bu yana piyasa talepleri doğrultusunda büyümeye devam ettiklerini bildirdi...

Turgutlar Grup, Irak pazarında iki kat daha büyümeyi hedefliyor!

Şantiye, yurt, okul mobilyaları ile her çeşit ofis mobilyaları kapsamında hizmet veren Turgutlar Grup, yurtdışı faaliyetlerinde önemli bir yer tutan Irak pazarında, 2014 yılında iki kat daha büyümeyi hedefliyor.

DRL Grup Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DRL Grup Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Dural Çırak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Haziran'da Kadıköy, Fikirtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Süleyman Karakan, DGS Doğuş Grup Turizm İnşaat A.şž.'yi kurdu!

DGS Doğuş Grup Turizm İnşaat Taahhüt Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Süleyman Karakan, Başkan Yardımcısı olarak Cemal Alpaslan Karakan, Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Harika Batallı görev yapacak

Akfen'in hangi grup şirketinin payı ne kadar

Akfen Holding bünyesindeki grup şirketlerinin paylarını duyurdu. Buna göre yüzde 99,85 ile  Akfen İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim şžirketi en yüksek paya sahip...

Turgutlar Grup ırak pazarında büyüyecek Haberi

Turgutlar Grup ırak pazarında büyüyecek

Türk mobilya üreticileri için en iyi ilk üç pazardan birinin Irak olduğunu ve Irak'a gerçekleşen metal ve ahşap mobilya ihracatının günden güne arttığına dikkat çeken Zaher, "Üreticiler olarak pazarın nabzım iyi ölçmeli ve ihtiyaca göre üretimimiz şekillendirmek durumundayız. Çünkü Irak bizim için önemlidir ve her geçen günde gelişen, büyüyen ve doğal olarak da ihtiyaçları da artan bir ülkedir. Mobilya anlamında hala daha ithalata bağlı olmaları ve Türk mallarına olan itibarlarını da göz önünde bulundurarak Irak pazarını değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum" görüşünü dile getirdi. 


"Irak'taki projeleri yakından takip ediyoruz" Iraklı ithalatçıların ağırlıklı olarak bilinçli ve sorgulayan biryapıyasahip olmalarının, kaliteli üretim yapan kendileri için bir avantaj teşkil ettiğini söyleyen Tarık Zaher, "Ülkenin ihtiyacım anlamak için sadece ithalatçı iş adamlarından gelecek talepleri de beklememek...