27 / 04 / 2024

turizme 8 milyon lira destek

turizme 8 milyon lira destek

" Denizli Turizmini Geliştirmek ve Alternatif Turizm " toplantısında GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, " 2015 yılında turizm sektörüne 8 milyon lira destek vereceğiz " dedi.

Sivas Belediyesi'nden 8 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Sivas Belediye Başkanlığı, Kılavuz, Kardeşler, Emek ve Çarşıbaşı Mahallesi'ndeki 6 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 8 milyon 37 bin 102 TL olarak belirlendi.

Edward Norton 11.8 milyon dolara ev satın aldı!

Edward Norton 11.8 milyon dolar değerinde ev aldı. Ev, John Lautner'ın imzasını taşıyor. İşte evin fotoğrafları....

Beşiktaş'ta 8 milyon TL'ye icradan satılık bahçeli kargir ev!

İstanbul Beşiktaş'ta Levent Mahallesi'nde yer alan 299 metrekare yüzölçümlü bahçeli kargir ev 8 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

Nurol Park'ta tek seferde 22.8 milyon liralık toplu ofis satıldı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Günesli'deki Nurol Park projesinden tek seferde yabancı yatırımcıya 22.8 milyon liralık toplu ofis satışı yapıldı..

Güneşli Nurol Park'ta 22.8 milyon TL'lik satış rekoru!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Güneşli’deki Nurol Park projesi tek seferde 6.5 milyon dolarlık (22.8 milyon TL) toplu ofis satışı gerçekleştirdi. İşlemler, 2 Haziran 2017 Cuma günü yapıldı.

Patrick Cox, Londra'daki villasını 2.8 milyon sterline satıyor!

İngiltere'nin ünlü ayakkabı tasarımcısı Patrick Cox, Londra'daki evini 2.8 milyon sterline satışa çıkardı.

Çömlekçi hak sahipleri ile 115.8 milyon TL’lik anlaşma sağlandı!

TOKİ ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin işbirliğinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamında hak sahipleri ile 115.8 milyon TL’lik anlaşma sağlandı.

Erzincan Belediyesi 3.8 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Erzincan Belediyesi, Yeni Mahalle'deki arsasını satışa sunuyor. 3.8 milyon TL'den satılan gayrimenkul için ihale 23 Mayıs'ta yapılacak..

Başakşehir Belediyesi'nden 8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan Başak Mahallesi, 5. Etap'taki gayrimenkulü satışa sunuyor. Gayrimenkul 8 milyon TL'den satılıyor.

Neymar Rio Janeiro'dan 8 milyon TL'ye ev aldı!

Barcalonalı ünlü futbolcu Neymar, Rio Janeiro'dan lüks villa aldı. Neymar, evi için 8 milyon euroyu gözden çıkardı. Merkeze 1 saat uzaklıktaki ev, 6 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor.

Antalya Konyaaltı'da 5.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Toros Emlak Müdürlüğü Konyaaltı'ndaki 2 arsayı satıyor. Arsalar için toplam bedel 5.8 milyon TL olarak belirlendi..

İzmir Büyükşehir'den 1.8 milyon ton asfalt!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yıl sonuna kadar kentte 6 milyon metrekare sathi kaplama yapacaklarını, 1.8 milyon ton da sıcak asfalt dökeceklerini açıkladı.

ABD'deki Tiller kasabası 3,8 milyon dolara satılıyor!

ABD'deki Tiller kasabasının tamamı 3,8 milyon dolara satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan mülkler arasında altı ev, bir daire, bir benzin istasyonu ve bir de dükkan bulunuyor.

turizme 8 milyon lira destek Haberi

turizme 8 milyon lira destek

DENTUROD Başkanı Murat Gazi Şen, "Turizm konusunda GEKA ve KOSGEB'in destekleri çok önemli" dedi. DENTUROD'un İnci Class Otel'de gerçekleştirdiği "Denizli Turizmi Geliştirmek ve Alternatif Turizm" konulu toplantıya Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyni, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Güllesin, Kültür' ve Turizm İl Müdürü Mehmet Korkmaz, KOSGEB İl Müdürü Selim Erkoç, GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen ve turizmciler katıldı. 



Şen ;"Yararlanamadık" 

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, toplantıda yaptığı konuşmada, GEKA'nm turizm desteklerinden yeterince yararlanamadıklarını söyledi. Şen, "Bu toplantıyı düzenlememizdeki amaç, GEKA ve KOS>7 GEB'in destekleri hakkında üyelerimize bilgilendirmek ve Denizli turizmini konuşmak. GEKA'nm termal başta olmak üzere turizmi geliştirmek amacıyla desteklerinüı olduğunu büiyoruz. KOSGEB'in ise tanıtım, nitelikli eleman istihdamı ile ilgili desteklerinden yararlanarak, Denizli turizmini bir adnn daha ileriye...