16 / 04 / 2024

Turkey Design Mission 2013 Edition

Turkey Design Mission 2013 Edition

Türkiye'nin en büyük endüstrisi konumundaki inşaat sektörü "kentsel dönüşüm" planlamalarıyla daha da hareketlendi. "Kentsel dönüşüm: 400 milyar dolarlık sektör" adlı Turkey Design Mission 2013 Edition 111 etkinliği gerçekleşti...

SEREL, Design Turkey 2016'dan ödülle döndü!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Serel Design Turkey 2016'da ödül aldı!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Vitra Pera serisi Design Turkey 2014'te iyi tasarım ödülü aldı!

VitrA’nın; ahşap görünümlü porselen karo serisi Pera, “Design Turkey 2014” kapsamında, “iyi tasarım” ödülüne layık görüldü. Pera; evin bütünü ve dış mekânlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor.

Arçelik, Design Turkey'de 3 ödül aldı!

esign Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri, Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu iş birliğiyle İstanbul'da gerçekleştirildi. Arçelik, Design Turkey'de 3 ödül aldı.

Travel Turkey İzmir 8'inci kez kapılarını açtı!

Türkiye 'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar & Konferansı, kapılarını 8'inci kez açtı. Fuar; Turizm Bakanlığı himayesinde düzenleniyor.

Kuşadası'nın tanıtımı Travel Turkey İzmir Fuarı'nda yapılacak!

Seyahat sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve de ziyaretçileri biraraya getirmeyi hedefleyen Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı 'nda Kuşadası, 140 metrekarelik bir stant ile yer alıyor.

Travel Turkey İzmir Fuarı başladı!

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar&Konferansı, kapılarını 8'inci kez açtı. Fuara İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği ev sahipliği yapacak...

Travel Turkey İzmir Turizm Fuar Konferansı 4 Aralık'ta yapılacak!

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar & Konferansı, 4 Aralık Perşembe günü, İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda düzenlenecek törenle kapılarını 8'nci kez açacak.

Silverline Ankastre İyi Tasarım ödülü aldı!

Ankastre sektörü markası Silverline Ankastre, ulusal ve uluslararası birçok kuruluştan ödül almaya devam ediyor. Silverline en son, Lift-Up davlumbaz modeli ile Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri'nden "İyi Tasarım" ödülü aldı.

Design Turkey'den ilk davlumbaz ödülü Silverline'ın!

Çevreci, teknolojik ve de yenilikçi tasarımları ile ankastre sektörünün takip edilen markası Silverline Ankastre, ulusal ve uluslararası bir çok kuruluştan aldığı ödüller ile başarılarını tescilliyor.

Tornavida Design Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tornavida Design Danışmanlık Limited Şirketi, J. Michael Matties Phillips, Özlem Vural Phillips tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta Beyoğlu, Asmalı Mescid Mahallesi'nde kuruldu.

Travel Turkey İzmir Fuarı'nda Uçhisar tanıılacak!

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir' Turizm Fuar ve Konferansı Türkiye Seyahat Acentaları Birliği 8. kez 7 Aralık günü İzmir Fuar'ında yapılacak.

Kapadokya Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'na hazırlanıyor!

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir–Turizm Fuar & Konferansı 4 Aralık Perşembe günü, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek törenle kapılarını 8’nci kez açacak.

Turkey Design Mission 2013 Edition Haberi

Turkey Design Mission 2013 Edition

Türkiye'nin en büyük endüstrisi konumundaki inşaat sektörü "kentsel dönüşüm" planlamalarıyla daha da hareketlendi. İstanbul Conrad Otel'de gerçekleştirilen "Kentsel dönüşüm: 400 milyar dolarlık sektör" adlı Turkey Design Mission 2013 Edition 3 etkinliğinde konuşan Amplio Emlak Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu ; kentsel dönüşüm ile hız kazanan yenilenme sürecinde inşa edilecek yapıların sadece depreme dayanıklı yatakhaneden ziyade yaşam alanı sunan projeler dâhilinde gerçekleştirilmesinin doğru olacağını belirtti. Sağlam mimari alt yapı için "İnşa edilecek alanlara sadece para değil, hayat kalitesini arttırmaya yönelik fikirler için zaman da harcamak gerekiyor" diyen Babaoğlu, bunun da binaların yeniden yapılırken bir master plana uygun ve mimari alt yapısı olan tasarımlar ile oluşturulması gerektiğinin altım çizdi. 


İSTANBUL'DAKİ YAPILAŞMANIN %70'İ SON 30 YILDA OLUŞTU

AIlaeddin Babaoğlu, İstanbul'un mimari yoğunluğu...