19 / 04 / 2024

Türkistan Bölge Hastanesi ne zaman tamamlanacak

Türkistan Bölge Hastanesi ne zaman tamamlanacak

Türk firması YDA Group tarafından Kazakistan'da inşa edilen Türkistan Bölge Hastanesi'nin yapımı 2022'de tamamlanacak. 

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

Kuzey Makedonya'dan Türk yatırımcılar için özel avantajlı bölge tahsisi!

Kuzey Makedonya, Türk yatırımcılar için özel bölge tahsis edeceğini açıkladı ve yatırımcıları bölgeye davet etti.

Türkistan Bölge Hastanesi inşaatı 2022'de bitecek!

Türk firması YDA Group tarafından Kazakistan'da inşa edilen Türkistan Bölge Hastanesi'nin yapımı 2022'de tamamlanacak. 

Şırnak'ta bölge hastanesi inşaatı mecliste!

HDP Şırnak Milletvekili Hasan Özgüneş, Şırnak'ta inşa edilecek bölge hastanesinin bir an önce yapılmasını talep etti.

Samsun Bafra Bölge Hastanesi inşaatı çürümeye terk edildi!

Samsun’un Bafra ilçesinde 1997'de yöre halkının bağışlarıyla kaba inşaatı yapılan Bafra Bölge Hastanesi çürümeye terk edildi.

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açıldı!

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) İstanbul Bölge Başkanlığı Hizmet Binası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Konya Mevlana Türbesi'nin yakınındaki bölge kentsel yenileme alanı ilan edildi!

Konya'nın Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Mevlana Türbesi'nin arkasında yer alan bölge "kentsel yenileme alanı" olarak belirlendi.

Türkiye'de 16 alan 'kesin korunacak hassas bölge' listesinde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, 2016 yılından bu yana Türkiye'de bulunan 16 alan, 'kesin korunacak hassas bölge' listesinde yer aldı. Son olarak Kaş'ta bulunan Saklıkent'in de hassas bölge ilan edilmesiyle Antalya, 6 bölge ile liste başına yerleşti.

Pendik'e bölge hastanesi inşa edilecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Pendik'e de büyük bir bölge hastanesinin yapılacağını müjdeledi...

Menderes Türel, Antalya Serbest Bölge ek alanını inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serbest Bölge alanına dahil edilen Toprak Mahsulleri Ofisi alanında bazı incelemeler yaptı.

Kayseri Bölge Hastanesi karşısındaki iş yerleri satışa çıkıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 1.607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan 58 iş yerinden geçen hafta satışı yapılmayan 23 iş yeri için bir ihale yaptı.

Kayseri Bölge Hastanesi çevresindeki iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Kayseri 12. Bölge Eczacı Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş ve yönetim kurulu üyeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Başkan Mustafa Çelik, ziyarette Yeni Bölge Hastanesi çevresinde oluşacak ticaret ve yaşam alanı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Türkistan Bölge Hastanesi ne zaman tamamlanacak Haberi

Türkistan Bölge Hastanesi ne zaman tamamlanacak

Kazakistan'da YDA Group tarafından inşa edilen Türkistan Bölge Hastanesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Anadolu Ajansı'ında yer alan habere göre; Türkistan Bölge Hastanesi Proje Müdürü Akay Bulut, hastane inşaatının 2020 Eylül ayında başladığını belirtti. 

Yapımında 300 kişinin çalıştığı hastanede kaba inşaat çalışmalarını  yüzde 80'i tamamlandı. Bulut, projenin program dahilinde devam ettiğini belirterek "Yeni tip koronavirüs salgınından kaynaklı zorlu çalışma şartlarına rağmen projeyi planlanan tarihte yetiştirmek için büyük bir çabayla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hastanemizi Temmuz 2022 yılının ikinci yarısında bitirmeyi hedefliyoruz." dedi.

"Kazakistan'daki en modern hastane olacak" 

İnşası devam eden hastanenin çok fonksiyonlu olacağını söyleyen Bulut, hastanenin  766 yatak kapasitesine sahip olacağını belirtti. 

Projenin tamamlandığında Kazakistan'daki en modern hastane olacağının altını çizen Bulut, "Hastane, bölgenin sağlık altyapısını ve konforunu değiştirecek, Türkistan'da bütün sağlık...