20 / 04 / 2024

türkiye alışveriş merkezi sayısı

türkiye alışveriş merkezi sayısı

Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, "Türkiye’de artık AVM açılmaması lazım. AVM denizi bitti. AVM’lerin her yıl yüzde 5 ile yüzde 10’u arasında kısmı elenecek.. Yeni açacakların elinde patlar, açmasınlar" dedi...

Alışveriş merkezleri nereye koşuyor?

Yeni Şafak Gazetesi yazarlarından Fikrİ Türkel bugünkü köşe yazısında:" Alışveriş merkezleri nereye koşuyor?" sorusuna yanıt verdi. Türkel, Fransa Cannes'te gerçekleşen MAPİC fuarından da bahsetti...

D’S Damat, Next Level Alışveriş Merkezi’nde açıldı!

D’S Damat'ın yeni şubesi, JLL Türkiye tarafından yönetilen, ödüllü mimarisi ve prestijli konumu ile Ankara’nın en özel alışveriş merkezlerinden Next Level Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Alışveriş merkezi olan konut projeleri!

İnşaat firmaları da artık sadece konuttan oluşan projeler üretmek yerine her türlü sosyal tesisi içinde barındıran projeler üretiyor. Sizin için alışveriş merkezi olan konut projelerini derledik. İşte o haber...

Ünye UNİPORT Alışveriş Merkezi tanıtıldı!

Ünye Belediyesince, Kaledere Mahallesi'nde inşa edilen yeni yaşam ve alışveriş merkezi UNİPORT'ın tanıtımı bir otelde yapıldı.

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Güngören’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı tarafından kuruldu.

Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'ne Kiğılı mağazası açıldı!

Kocaeli Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'nde erkek giyiminde önemli bir yere sahip olan Kiğılı erkek giyim mağazası açıldı. Açılış kurdelesini kesen Abdullah Kiğılı yaptığı açıklamada, ''Bugün burada yurtiçindeki 226. mağazamızı açtık. Bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Columbia Üniversitesi Türkiye Çalışmaları Merkezi kuruldu!

Sabancı Vakfı ile Sabancı Üniversitesi’nde birer fon oluşturulmasını vasiyet eden merhum Sakıp Sabancı’nın adına Columbia Üniversitesi’nde bir kürsü ve Türkiye Çalışmaları Merkezi kuruldu.

Mall of İstanbul, Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi!

Türkiye'nin en büyük alışveriş yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından, 'Ekstra Büyük Alışveriş Merkezi' kategorisinde "Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi" seçildi.

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'yle hayatı zirvede yaşayın!

Bursa Nilüfer'de İzmir Otobanına, şehrin yeni simgesi Timsah Arena’ya ve Hüdavendigar Kent Parkı’na yakın mesafede konumlanan Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'yle dilediğiniz göz kamaştıran lüks yaşam artık yanı başınızda.

MaviBahçe alışveriş merkezi dün açıldı!

Favori Kuyumculuk tarafından İzmir'de inşa ettirilen MaviBahçe alışveriş merkezi kapılarını dün açtı. İzmir-Karşıyaka'da 200 milyon dolar yatırımla yükselen projede 3 bin 500 kişi istihdam edildi.

Doğuş Grubu İstinye'de alışveriş merkezi kuracak!

Doğuş Grubu ve Orjin Grup, İstinye'de 130 dönüm arsa üzerine 264 bin metrekare kapalı alana sahip bir alışveriş merkezi kuracakmış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o haber...

Türkiye 2015-2017 AVM Potansiyel Analizi Raporu yayımlandı!

2015-2017 yıllarını kapsayan , AVM Sektörünün gerçek verilerini bulabileceğiniz çalışma hazır. EVA Gayrimenkul & Akademetre Research tarafından hazırlanan Türkiye Alışveriş Merkezi Potansiyel Analizi Raporu tamamlandı.

Sakarya Agora Alışveriş Merkezi hizmete açıldı!

Adapazarı Belediyesi'nin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı'nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi hizmete açıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşe Nur İslam, Sakarya'nın 13 yılda Türkiye kadar yıldızlaştığını söyledi.

Kuşadası Alışveriş Merkezi açıldı!

Toplamda 80 dönüm arazi üzerine İnşa edilen Kuşadası Alışveriş Merkezi kapılarını Kuşadalılara açtı. Halk tarafından katılımın yoğun olduğu alış veriş merkezinin açılışında Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy katıldı..

türkiye alışveriş merkezi sayısı Haberi

türkiye alışveriş merkezi sayısı

Abdullah Kiğılı, Türkiye’de sadece hazır giyimin değil ticaretin de duayenlerinden biri. İş dünyasında herkese kapısı açık, herkese fikir veren, dinleyen ve doğruları söylemekten hiçbir zaman çekinmeyen bir lider. Beş yıl önce ‘AVM denizi bitti' dediğinde bu söylem perakende sektöründe oldukça sıra dışı olarak algılanmıştı. Üzerinden sadece 2 yıl geçtikten sonra sayısı 450’ye ulaşan AVM’lerin perakende sektörüne olumsuz etkileri konuşulmaya başlandı.

Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, “Perakendenin en zor dönemine girdik. Sektörde 54’üncü yılımı yaşıyorum. Bundan daha büyük kriz görmedik. Önümüzdeki 5 yıl boyunca her yıl AVM’lerin yüzde 5’i kapanacak” diyor.

Verimlilik hedefi doğrultusunda sektörde mağaza kapatmalar, mağaza yenilemeler de devam ediyor. Abdullah Kiğılı da “Eskiden ‘Kiğılı nasıl mağaza kapatır’ diye günlerce dertlere düşer hasta olurduk. Şimdi umurumuzda bile değil, zarara...