29 / 03 / 2024

Türkiye Diyanet Vakfı konteyner ev

Türkiye Diyanet Vakfı konteyner ev

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan ve civar illerde de hissedilen 6,8'lik depremden etkilenen aileler için konteyner ev gönderdi.

Rezerv alan ilan edilen Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nde tahliye işleminin yürütmesi durduruldu! 

Üsküdar Çengelköy’de Türkiye Diyanet Vakfı’nın mülkiyet sahipleri arasında olduğu 29 Mayıs Sitesi’nin tahliye işlemi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Aktarılan detaylara göre rezerv alan ilan edilen sitede tahliye işleminin yürütmesi durduruldu. İşte detaylar...

Üsküdar'daki 29 Mayıs Sitesinde 'rezerv alan kararı geri çekilsin' nöbeti!

134 dairenin yer aldığı Türkiye Diyanet Vakfına ait 29 Mayıs Sitesinde oturan vatandaşlar, rezerv alan ilanı uygulamasıyla konutlar riskli olmamasına karşın tahliye ediliyor. Vatandaşlardan 'rezerv alan kararı geri çekilsin' talebi geldi. 

bp Türkiye istasyonları kadınların el emeği ürünleriyle renkleniyor!

bp Türkiye ile Kadın Emeğini Destekleme Vakfı (KEDV) tarafından gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde kadınların el emeği ürünleri bp istasyonlarında satılmaya başlandı.

Türkiye yeni dönemde AB ile beyaz sayfa açmalı!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ikinci tur seçimlerin ardından Avrupa Birliği ile ilişkilerin canlandırılması gerektiğini belirterek, “Türkiye, adayı olduğu ve gümrük birliği içinde bulunduğu AB ile ilişkilerini yeniden düzenlemeli” dedi.

2023 vekaletle kurban kesim bedelleri belli oldu! Vekaletle kurban kesim fiyatı ne kadar oldu?

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 2023 yılında vekalet ile kurban kesim bedelini açıkladı. Vekaletle kurban kesim fiyatı ne kadar oldu?

Öğrencilere tam 2 bin 887 lira burs! Lise, üniversite, yüksek lisans…

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), yeni eğitim-öğretim senesinde toplam olarak 2 bin 887 lise, lisans ve lisansüstü öğrencisine burs sağlayacak. İşte detaylar…

Diyanet alışveriş kartı dağıtmaya başladı! Başvurular nereye nasıl yapılacak?

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye Diyanet Vakfı Ramazan ayında alışveriş kartı dağıtıyor. Kurum isimleri tespit edilen ailelere birebir ev ziyaretleri yaparak alışveriş kartlarını takdim edecek.

Türkiye'nin Kanal İstanbul'a ihtiyacı var!

Kanal İstanbul Projesi hakkında yorum yapan Piri Reis Denizcilik Vakfı Başkanı Vehbi Koç, Türkiye'nin ve İstanbul'un Kanal İstanbul'a ihtiyacının olduğunu dile getirdi. 

'Türkiye Diyanet Vakfı kiracılarını icraya verdi' iddiası mecliste!

Türkiye Diyanet Vakfının kiracılarını icraya vermesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyanet Vakfı, kiracı esnafından ödenemeyen kiraları faiziyle talep etti!

Diyanet Vakfı, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında kapalı kaldığı için kirasını ödemekte zorlanan esnaflardan avukatlık ücreti talep etti. Esnaf, “Vakfın dinle ilgisi kalmamış, sömürü düzenleri var” dedi.

Türkiye Maarif Vakfı, Kuzey Makedonya'da 10 bin metrekarelik okul alanı satın aldı!

Türkiye Maarif Vakfı (TMV) ile Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki FON Üniversitesi arasında üniversite kampüsünün 10 bin metrekarelik kısmının Türkiye Maarif Vakfı tarafından satın alınması için anlaşma imzalandı.

Batman İl Müftülüğü, İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek!

Batman İl Müftülüğü personelleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi işbirliğiyle başlatılan kampanya ile İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek. 

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfından bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki!

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV), bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul projesi ile ilgili yaptığı açıklamaya tepki verdi.

Türkiye Diyanet Vakfı konteyner ev Haberi

Türkiye Diyanet Vakfı konteyner ev

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan ve civar illerde de hissedilen 6,8'lik depremden etkilenen ailelerin kullanımı için bölgeye konteyner ev gönderdi.

TDV'nin yaptığı yazılı açıklamaya göre, Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti 2. Başkanı İhsan Açık, depremin yaşandığı andan itibaren depremzedelerin yaralarını sarmak için büyük bir çalışma başlatıldığını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, devletin tüm kurumları, Türkiye Diyanet Vakfı ve diğer sivil toplum kuruluşlarının depremden etkilenen ailelere yardım etmek için seferber olduğunu belirten Açık, "TDV olarak 'Şimdi Yaraları Sarma Zamanı' sloganıyla kampanya başlattık. Kampanyamıza yurt içi ve yurt dışından çok büyük destek geldi. Yurt içinde il ve ilçe müftülüklerimiz, şubelerimiz, hayırseverlerimizin destekleriyle topladıkları yardımları, 4-6 yaş Kur'an kurslarımızdaki yavrularımız hayallerini erteleyerek kumbaralarında biriktirdikleri paraları depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için...