28 / 03 / 2024

Türkiye Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Riva Ortaokulu

Türkiye Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Riva Ortaokulu

Türkiye Futbol Federasyonu Riva İlkokulu ve Türkiye Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Riva Ortaokulu açıldı.

Türkiye’nin e-spor ve turnuva platformu Teamwars, yayına başladı! Turnuvalar oyuncuları bekliyor!  

Türkiye’nin E-spor ve Turnuva Platformu Teamwars yayına başladı. Online turnuvalar oyuncuları bekliyor. İşte Teamwars ile ilgili merak edilenler...

KYK'ya Türkiye genelinde 1200 personel alınacak! Elinizi çabuk tutun! Başvurular başladı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye genelinde Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtlarda görev yapacak 1200 yönetim personeli alacak. Peki KYK personel alımı başvuru şartları neler? Son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar...

İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak!

Süper Lig ekipleri arasında olan Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, İzmir kulüplerinin İzmirlilere ihtiyacı olduğunu söyledi. Sepil, ''İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak'' diye konuştu.

Eminevim, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’na sponsor oluyor!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleştirilen dev anlaşmayla özel sporcular Eminevim desteği ile Avrupa ve dünya şampiyonalarına hazırlanmış olacak.

Yabancı yatırımcıdan Türkiye'ye iki yeni fabrika geliyor!

Yeşim Tekstil, Nike için Orta Doğu ve Avrupa’nın tek üretim merkezini Ağrı’da kuracak. Amerikan spor markası Skechers da, Türkiye’de ilk üretim tesisi için kolları sıvadı.

Beykoz Riva’ya iki yeni okul!

Türkiye Futbol Federasyonu Riva İlkokulu ve Türkiye Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Riva Ortaokulu açıldı.

Türkiye'nin en büyük spor vadisi Esenler'e yapılacak!

Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Türkiye'nin en büyük spor vadilerinden birini yapacaklarını açıkladı.

Türkiye'de 5 bine yakın spor tesisi inşa edildi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "2002 öncesi Türkiye'de bin 500'e yakın spor tesisi bulunurken, şu an 5 bine yakın spor tesisi var. Avrupa'nın en yeni ve en modern spor tesislerini yaptık." diye konuştu.

Türkiye, sahip olduğu spor tesisleriyle dünyanın ilerisinde!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Türkiye, sahip olduğu spor tesisleriyle hem Avrupa'nın hem de dünyanın ilerisinde." diye açıklama yaptı.

Türkiye'den Bab'a spor tesisi desteği!

Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı'yla terörden arındırılan Bab'daki yerel meclis, Türkiye'nin de yardımlarıyla spor kompleksini hizmete açtı. 

Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu!

Ceylan İnşaat 16. Türkiye Spor Ödülleri düzenlenen törenleri sahipleri buldu. Halk oylaması ile ödüllerin takdim ediliği törende Beşiktaş, beş farklı kategoride birinciliği göğüsledi.

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri 22 Ocak'ta sahiplerini buluyor!

16' ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri Töreni, Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

Türkiye'de 104 projenin arsa tahsisi devam ediyor!  

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 104 projenin arsa tahsisi ve proje çalışmalarının devam ettiğini belirterek Türkiye genelinde bakanlık, TOKİ  ve belediyeler ile yapılan iş birliği çerçevesinde 32 stadyum projesi bulunduğunu aktardı. 

Türkiye Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Riva Ortaokulu Haberi

Türkiye Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Riva Ortaokulu

Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre,  Türkiye Futbol Federasyonu Riva İlkokulu ve Türkiye Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Riva Ortaokulu’nun açılış töreni yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan programa TBMM Eski Başkanı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, TFF Başkanı Hüsnü Güreli, Demirören Holding Başkanı Yıldırım Demirören, Spor Toto Başkan Vekili Bünyamin Bozgeyik, TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Binali Yıldırım: “İstanbul'da da tekli eğitime geçeceğiz”

TBMM Eski Başkanı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Binali...