18 / 04 / 2024

türkiye Wyndham Hotel Group

türkiye Wyndham Hotel Group

Wyndham Hotel Group, Türkiye’deki ikinci üst sınıf Wyndham Hotels and Resorts® oteli 307 odalı Wyndham İstanbul Petek’in açılışını duyurdu...

Wyndham Hotels - Resorts Türkiye'de 7 otel açacak!

Wyndham Hotels - Resorts, Türkiye’de büyümesini sürdürüyor. Wyndham Hotels - Resorts, sene sonuna kadar; İstanbul, Adıyaman, Elbistan, Ankara, Milas ve Kuşadası’nda 7 otelin daha açılışını gerçekleştirecek.

Wyndham Hotels-Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, turizm sektörünü ve grubun Türkiye planlarını açıkladı. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açmayı planlıyor.

Radisson Hotel Group Türkiye'de 5 yılda 50 otele ulaşacak!

Yılmaz Yıldırımlar, dünyanın en büyük otelcilik zincirlerinden birinde çok büyük bir bölge ondan soruluyor. Koronavirüs problemine rağmen Türkiye için hedefleri çok büyük. "Türkiye'de neden beş yıl içinde 50 otelimiz, 10 bin odamız olmasın?" diyor...

Radisson Hotel Group Türkiye yatırımlarına devam edecek!

Radisson Hotel Group 2020'de Bodrum'da üst sınıf lüks otel markası Radisson Collection ile Türkiye pazarındaki yerini güçlendirirken, Türkiye'nin en büyük 10 şehrinde yatırımlara devam edecek

Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı Samsun’da gerçekleştirildi!

Knauf Türkiye’nin, 2019 yılı değerlendirmesiyle ilgili gerçekleştirdiği bölgesel çalıştay, 31 Ocak’ta Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlendi. Çalıştayda Knauf Türkiye’nin 2020 bölgesel hedef ve stratejileri açıklandı.

Radisson Hotel Group Türkiye’deki 25'nci otelini Sakarya'da açtı!

Radisson Blu, Türkiye’nin kuzey batısında yer alan Sakarya'da Türkiye'deki 25'nci otelini açtı. Radisson Blu Hotel Sakarya resmen hizmete açıldı...

Wyndham Çerkezköy Oteli: Türkiye'nin ilk tuz oteli!

KMC Holding, Türkiye'de ilk defa Himalaya tuzunu tüm alanlarda konsept olarak kullanarak dizayn edilen bir otel yaptı... 

Wyndham Hotels Türkiye’de 76 otele ulaştı!

Dünya çapında 80’in üzerinde ülkede yaklaşık 9 bin 200 otele sahip olan Wyndham Hotels & Resorts, yeni oteller açıp yeni pazarlara giriyor. Hızlı büyüyen konaklama sektörünün devi Türkiye’de 76 otele ulaştı.

Wyndham Hotels Türkiye'deki otel sayısını 100'e çıkaracak!

Türkiye'nin en büyük otel zincirlerinden Wyndham Hotels Türkiye'deki 65 otel sayısını 2020'ye kadar 100'e çıkarmayı hedefliyor.

MGallery, Türkiye’deki ilk otelini Karaköy’de açtı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği olan “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de 180 yıllık tarihi binada açıldı. 

Carlson Rezidor Hotel Group Türkiye'de 7 otel açmaya hazırlanıyor!

Dünyanın en hızlı büyüyen otelcilik şirketlerinden Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye’de 7 otel açmaya hazırlanıyor.

Wyndham Hotel Group Türkiye'de 100 otel açacak!

Türkiye'de otel sayısını son iki yılda 3'e katlayan Wyndham Hotel Group'un şu anda Türkiye'de 50'nin üzerinde oteli faaliyet gösteriyor.

Choice Hotels'ten Türkiye'ye butik otel yatırımı!

CHOICE Hotels International, üst segment markası Ascend Hotel Collection’ı Türkiye’ye getiriyor.

türkiye Wyndham Hotel Group Haberi

türkiye Wyndham Hotel Group

Yaklaşık 7 bin 380 otel ile Wyndham Worldwide Corporation şemsiyesi altında dünyanın en büyük otelcilik şirketi olarak yer alan Wyndham Hotel Group, Türkiye’deki ikinci  üst sınıf Wyndham Hotels and Resorts®  oteli 307 odalı Wyndham İstanbul Petek’in açılışını duyurdu.


Wyndham Hotel Group,  kendi  bayrağını taşıyan Türkiye’deki 20’nci otel olan Güneşli’deki Wyndham İstanbul Petek’in açılışıyla Türkiye’deki varlığını sağlamlaştırıyor. Şirketin şu anda Türkiye’de Wyndham Hotels and Resorts, TRYP by Wyndham® ve Ramada®  markaları altında faaliyet gösteren otelleri bulunuyor. İstanbul’daki ilk TRYP by Wyndham oteli Aralık 2012’de açılmıştı. Ramada markasının ülkedeki en son halkası olan 395 odalı Ramada Resort Antalya Lara ise kapılarını bu hafta açtı.


Wyndham Hotel Group,  Türkiye’deki  orta ve üst sınıf hizmet faaliyetlerine ek olarak geçtiğimiz ay da İlbak Turizm İşletmeleri ve...