18 / 04 / 2024

türkiyede hızla büyüyen şirketler

türkiyede hızla büyüyen şirketler

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi belirlendi. Listenin 41’inci sırasında Trabzonspor yöneticisi, Zağnos Spor Kulübü Emre Aksoy’un şirketi AKS Grup İnşaat yer aldı.

OECD'nin en hızlı büyüyen ikinci ülkesi Türkiye oldu!

Yılın ikinci çeyreğinde yüzde 3,8'lik büyüme kaydeden Türkiye, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) ülkeleri içinde en yüksek oranda büyüyen ikinci, G20 ülkeleri arasında ise üçüncü ülke olma başarısını gösterdi.

Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinde büyük Temmuz fırsatı! İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinde büyük Temmuz fırsatını başlattı. Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinin fiyatları görenlerin yüzünü güldürüyor. Peki Hatır Hüp Türk kahve makinesi fiyatları kaç lira? İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

2 yılda serveti hızla artan iş insanı şimdi dünyanın en zengin 5. ismi oldu! İşte inanılmaz hikayesi

Hindistan'da birçok alanda yaptığı yatırımlarıyla hızla büyüyen Adani Group’un patronu Gautam Adani, son iki yılda inanılmaz bir servet yaptı. Forbes dergisinin haberine göre Adani, 125,9 milyar dolarlık net servete sahip.

Bakan Pekcan açıkladı! E-ticaret yüzde 66 artış gösterdi!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Türkiye şimdiden küresel ölçekte hızla büyüyen e-ticaret ve e-ihracat pazarlarında vardır ve güçlü biçimde olmaya devam edecektir." dedi.

İnşaat sektörü 2020'yi hızlı büyüme ile kapattı!

Türkiye İMSAD Ocak 2021 Sektör Raporu yayınlandı. Rapora göre, 2020 yılında ipotekli konut satışlarının payı yeniden önemli ölçüde arttı ve yüzde 38,2 oldu. İnşaat sektörü 2020'yi hızlı büyüme ile kapattı

Türkiye'nin en hızlı büyüyeni Gintek İnşaat oldu!

TOBB, Türkiye'nin 2016-2018 yıllarında en hızlı büyüyen 100 şirketini belirledi. Listede ilk sırada yüzde 4 bin 357 büyüme yaşayan Gintek İnşaat aldı. İkinci sırada yüzde 2 bin 723 büyüyen FS Dış Ticaret olurken, Profen Savunma ve Güvenlik Teknolojileri yüzde 2 bin 494 büyümeyle üçüncü sırada oldu.

Türkiye'nin en büyük millet bahçesi Kayseri'de inşa ediliyor!

Kayseri'de inşaatı başlayan ve 2 yılda tamamlanacak olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sabah Gazetesi'nden Yavuz Donat, Türkiye'nin en büyük millet bahçesini kaleme aldı.

Türkiye raylı sistemlerde büyük bir potansiyele sahip!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Raylı sistemler sektörünün yıllık pazar hacmi 160 milyar avro civarında. Önümüzdeki dönemde de hızla büyümesi beklenen bu sektörde ülkemizi küresel bir oyuncu yapmayı hedefliyoruz" dedi.

Moody's: Türk İslami bankacılık sektörü hızlı büyümeye hazır!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türk İslami bankacılığının yavaş başlangıç sonrasında hızlı büyümeye hazır olduğunu açıkladı.

İstanbul, Avrupa'nın en hızlı büyüyen mega şehir olacak!

Blueground Kurucu Ortağı Korkmaz,  2030'a kadar İstanbul'un Avrupa'nın en hızlı büyüyen mega şehri olacağını belirtti...

İzmir gayrimenkul sektöründe hızla büyüyor!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir’in gayrimenkul sektöründe öncü bir hale geldiğinin altını çizdi. Global Metro 2014 raporu sonuçlarına göre, İzmir hızla büyüme gösteren kentler arasında ikinci sırada yer alıyor...

Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi açıklandı!

TOBB ve TEPAV iş birliğinde belirlenen Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi, Samsun'da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Pekcan ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla düzenlenen törenle açıklandı.

Çin'in inşaat endüstrisi hızla büyüyor!

Ulusal İstatistik Bürosu'nun (NBS) verilerine göre, Çin'in inşaat endüstrisi, 1978'de ülkede reform ve dışa açılma politikasının uygulanmaya başlamasından itibaren hızla büyümeye devam ediyor. 

türkiyede hızla büyüyen şirketler Haberi

türkiyede hızla büyüyen şirketler

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliği ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi belirlendi. Listenin 41’inci sırasında Trabzonspor yöneticisi, Zağnos Spor Kulübü Emre Aksoy’un şirketi AKS Grup İnşaat yer aldı. 


Ödül Töreni TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin de katılımıyla Ankara’da bulunan TOBB Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. İlk 100’deki şirketlerin, Türkiye’den 12 kat daha hızlı büyüdüğü listede yer alan AKS Grup İnşaat’ın patronu Emre Aksoy ödül törenine katılarak şirketi adına sahip olduğu ödülü aldı. Aksoy Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketinden biri olmanın kendilerini son derece mutlu ettiğini belirterek, hedeflerinin çıtayı her geçen yıl daha da yükselterek en tepeye yükselmek olduğunu ifade etti.


Ödül töreninde konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, düzenledikleri...