28 / 03 / 2024

türkiyede inşaatı devam eden buz pistleri

türkiyede inşaatı devam eden buz pistleri

Türkiye Buz Pateni Federasyonunca, Gençlik ve Spor Bakanlığınca çeşitli illerde inşa edilen yeni buz pistleri sayesinde başarılı sporcu yetiştirilmesi hedefleniyor.

Türk inşaat firmalarından Kazakistan'a yatırım!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ile telefonda görüşme gerçekleştiren Kazakistan Senato Başkanı Maulen Ashimbayev, Türk inşaat firmalarının katkıları ile Kazakistan'da inşaat faaliyetlerinin hızla devam ettiğini dile getirdi.

Türk inşaat sektörüne Çekya'da yatırım çağrısı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Türk inşaat sektörünün, Çekya'da önemli işler hayata geçirilebileceği belirtildi.

Tamamlanamayan ve inşaatı devam eden okul binaları TBMM'de!

Türkiye genelinde taahhüt edilen süre içinde tamamlanmamış ve inşaatı devam eden okul binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

New York Türkevi binası inşaatı devam ediyor!

New York ziyareti sırasında inşaatı devam eden yeni Türkevi binasını da gezdiğini ve inceleme fırsatı bulduklarını aktaran Çavuşoğlu, ''İnşaat olağan hızıyla devam ediyor ve mayıs ayında kaba inşaat bitmiş olacak'' dedi. 

Türkiye inşaat sektöründe önemli bir yere sahip!

Tacikistan'ın Ankara Büyükelçisi Mahmadali Rajabiyon, basın mensuplarıyla bir araya geldiği iftar programında, "Türkiye inşaat sektöründe de önemli bir yere sahip." dedi.

Emlak Konut'un inşaatı devam eden 37 projesinde son durum!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 37 projesinin şantiyesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor. İşte şirketin inşaatı devam eden projelerinde son durum...

Türkiye İnşaat Teknolojileri Yapı Fuarı 19 Nisan'da!

Türkiye inşaat Teknolojileri Yapı Fuarı  bu yıl 19 Nisan'da Ankara Congresium'da kapılarını açacak.  Artı2 Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı İpekçi, Türk yapı sektörünün işçilik ve malzeme kalitesi konusunda dünya ile yarıştığını ifade etti.

Niğde'de inşaatı devam eden kamu kurumu binaları mecliste!

Niğde'de inşaatı devam eden kamu kurumu binalar meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Türk inşaat şirketlerinin yeni rotası Afrika!

Yapı Merkezi İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Arıoğlu, Türk şirketlerinin yeni hedef pazarının Afrika olduğunu, Türk inşaat şirketlerinde Afrika’ya yönelik bir akım başladığını söyledi..

Türkiye inşaat sektörü Afrika'da çok güçlü!

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde ''Türkiye'nin Afrika Politikası'' söyleşisinde konuşan Afrika Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekil Cemalettin Kani Torun, Türkiye inşaat sektörünün Afrika'da çok güçlü olduğunu söyledi..

Türk inşaat şirketlerinin yurt dışı yatırımları konuşuldu!

GİSP tarafından gerçekleşririlen ‘Alternatif Yurt dışı Gayrimenkul Pazarları’ konulu Yuvarlak Masa toplantısında, Türk inşaat şirketlerinin yurt dışı inşaat ve gayrimenkul pazarlarındaki çalışmaları konuşuldu. 

Emlak Konut'un inşaatı devam eden 35 projesinde son durum!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın inşaatı devam eden 35 projesi bulunuyor. Peki projelerin inşaat çalışmaları ne aşamada? İşte son durum...

türkiyede inşaatı devam eden buz pistleri Haberi

türkiyede inşaatı devam eden buz pistleri

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, buzdaki sporcu sayısının her geçen gün arttığına dikkati çekerek Erzurum'da 19-21 Şubat'ta yapılan Kısa Kulvar Sürat Pateni Federasyon Kupası-3 yarışmalarına Kocaeli, Ardahan ve Erzurum'da 10 kulüpten 93 sporcunun katıldığını hatırlattı.


Federasyon kupasında 93 sporcunun önemli bir sayı olduğunu vurgulayan Okuyucu, "Macaristan'da bu tür yarışmaları 60-70 sporcuyla yapıyorlar ki Macaristan dünyada ilk 5 içinde olan bir ülke. Bizim için güzel bir sayı ama yetmez, daha çok artırmamız lazım. Tabi bu tesisle de alakalı, 6-7 ile daha buz pisti yapılıyor. İnşallah bu tesisler tamamlandıktan sonra bu yarışmaları 400-500 çocukla yapacağız. Sayısal katılımla nitelikte o oranda artacaktır. Kaliteli sporcular geliyor, bu da orta vadede milli takımlar anlamında umut verici'' diye konuştu.


Okuyucu, Kocaeli,...